mysproppar


Nu har barnen kommit. Äntligen. Medan vi väntade på killsen så byggde Olivia, Albin, Maria och jag pärlplattor. Fast egentligen var det mest jag och Maria. När killarna kom så hjälpte Edvin mig att bygga klart. Hur mysigt är det inte när man får göra sånt med sina barn! :)

terapi


Igår kom Ulrika förbi! Riktigt trevligt. Och presenter hade hon oxå med sig. Alltid lika kul att få presenter! Om ni är uppmärksamma så ser ni att det är en papegoja på pärlfodralet till tändaren. Ulrika känner till min fågelfobi och tyckte att det var bra terapi. Så nu ska jag svepa vinaren och tända ljuset med papegojtändaren.. ;)


stig upp för guds skull!

Ligger här i sängen och funderar på att stiga upp. Vaknade tio över åtta men gjorde misstaget att hämta datorn och lägga mig i sängen igen. Nu har jag ingen aning om hur jag ska komma mig upp ur sängen. Borde gå ner i källaren och måla klart grabbarnas säng. Så jo, NU stiger jag upp! Nån som inte har nåt att göra idag så finns det kaffe och en kaka här! =)

sängen


Så här såg sängen ut innan jag plockade isär den!

Så här ser sängen ut nu. Hoppas jag (läs: Peder) får ihop den sen. Verkar inte så lätt när man ser den så här.. =P

postlådan


Har varit till Siri idag. Fick kontaktplast av henne så jag kunde upplysa brevbäraren om vilken postlåda som är våran. Dock var lådan i sämre skick än jag hade trott så det gick inte klistra på plasten direkt. Det satt inte ens lite. Då börjar Åsas hjärna som vanligt arbeta. Hur ska jag få fast detta? Fram med diverselådan och där hittade jag.. rx-lim! Hm.. får se om det sitter fast nå länge men här inne på bordet sitter det då. =)

Migrän!


Igår åkte jag på migrän! Trodde seriöst att jag skulle dö! Det var det värsta på länge! Nässprayen brukar ju funka men inte då. Varken ipren eller zomig funkade. Kändes som att huvudet höll på sprängas av att katten gick på golvet.. Idag är jag helt slut. Känns som att jag har kutat ett maratonlopp eller två.. Nä, huga.. tur att det inte är ofta man drabbas.

Nu ska jag vila mig i form.

skotta

Ut å skotta.. sen på stan med mia... då vet ni hur min förmiddag ser ut. =)

see you soon

presenter

Känns som att jag ligger lite efter här i bloggandet. Det händer mer här hemma än det händer på bloggen. Nu kommer iaf bilder på presenterna jag fick igår.

Viktigaste! Ett hjärta och en kram av lillåkke. =)

Av älsklingen fick jag ett träningskort så nu ska jag bli snygg. Kanske.. =p

Av mamma och pappa fick jag en matta och blommor.

Farmor handlade allt som mamma sa att jag hade önskat mig.. man kan ju tycka att det är synd att jag inte önskade mig mer.. =D Mycket fina grejer från allbutiken i skelleftehamn. Burken med kakor var full med farmors hembakta bullar! =)

Av Hanna och Daniel fick jag den här skålen. Jag gillar den skarpt!

Sist men inte minst så fick jag ett presentkort på fotoframkallning. Blir nog någon canvasbild på barnen eller nåt sånt. =)
Tack alla för dessa fina presenter! Alla var jättefina!

TACK!

födelsedag

Igår hade jag inte orken att skriva nåt. Bilder från det kommer när jag orkar,,, =P Igår pajade iaf diskmaskinen så idag for jag och Siri och köpte en ny diskmaskin hos Rob på jernbolaget. Tack Rob för bra service! Än en gång. Sen har vi gjort smörgåstårta och städat. Åsså har grabbsen kommit. Dom var väldigt nöjda över sina nya rum. Det var kul! Somna direkt utan mankemang i sina nya sängar. Känns bra att dom verkar trivas redan. =)
Presenter har jag oxå fått.

Dom här fina servetterna från marimekko fick jag av Siri.
Denna korg fick jag av Anette, Rob, Lucas, morbror Kjelle och Lena. Superfint! =)

Ett träningskort på friskvårds av älsklingen! Nu ska man bli snygg.. =P
En teckning med ett urklippt hjärta av Åkke.
Ett jättefint grattiskort av Ulrika!

Nu ska jag se film och mysa. Imorrn blir en lång och rolig dag! =)

Puss å kram på er alla! ♥

måla måla måla

Idag har det jobbats en del.. Jag och Siri har målat uppe i dom mindre sönernas rum, Maria har varit hit en vända och målat boaseringen i köket så nu är den inte grön längre. Skönt! Vi har hängt upp tyget i vardagsrummet. Peder har satt ihop soffan. Jag har hämtat klösträdet för nu har misse kommit hem. Dessutom har diskmaskinen läkt.. får se imorrn om den läker igen eller om pappa fick dit listen som satt löst. Imorrn kommer Siri tidigt och vi ska förtsätta måla andra varvet i sönernas rum samt boaseringen. Nu är jag helt slut så jag ska krypa ner i sängen och se en film. Längtar lite efter att få tv. Men då Peder vill ha parabol så dröjer det ett tag innan vi har fått hem grejer till det. Sen är det så kallt att ingen jävel vill väl vara ute och montera en parabol.. jag tänker då inte göra det. Då är jag hellre utan tv.. =P Nu hör jag att Peder har startat filmen så, so long för denna gång. =)

sovrummet


Här är rummet som det såg ut innan vi flyttade in.

Så här ser det ut nu när vi har flyttat in. Ovanför sängen kommer det väl förhoppningsvis att hamna nåt. Typ en tygtavla eller nåt sånt. Ni får ursäkta högen med kläder som ligger på sängen. Jag visste väl inte att Mli skulle ta kort just nu.. =P

Några ljusstakar från ikea. Ska väl upp nya tapeter även här inne men inte just nu. Har tapetserat vardagsrummet idag. Bilder från det kommer senare. =)

internet

Nu har vi fått in internet i huset. Det gick fortare än vi hade trott måste jag säga. Tänkte lägga ut några bilder av huset men då hittar jag inte kabeln. Tror att den ligger bland resten av dataprylarna som vi inte har packat upp då det inte är nån idé när man ändå inte har internet. Men i afton hoppas jag.
Snart kommer mamma och pappa hit. Då ska vi tapetsera vardagsrummet. Ska bli skönt att få in soffan och allt sånt. Då kanske man kommer att känna sig lite mer hemma. =)

bara kort

Är väl bäst att berätta hemligheten innan alla mina vänner har blivit antastade av nyfikna vänner. Min kusin ska ha barn. Så nu vt alla det. =)

lördag

Ja, då hade man flyttat in. Fint har vi fått. I alla fall i dom rummen vi har fått i ordning. Typ sovrummet. Har en bild på det men sitter hos mamma så jag kan tyvärr inte lägga upp den. Ni får vänta... =P Damen vi köpte huset av var och hämtade sina sista saker nu och tog tillbaka toapappersrullen (typ nästan slut) åsså tog hon våran disktrasa! Snacka om höjden av snålhet! Hoppas man aldrig blir så snål i sitt liv!
Nu ska vi tillbaka och fixa lite mera. =)

See ya! ^^

suck



Flytt imorrn.. yey...eh.. undra om vi ska fara på ok och låna en släp.. eller skotta hela natten. Eller så skottar vi och snackar mindre skit. ;)

förbjudet

Nu ska jag skriva det jag tycker är förbjudet! =P Jag har just fått veta en hemlighet som gjorde mig överlycklig men som jag kanske är gladast över. Och för enkelhetens skull: Nej, jag är inte gravid. Och ja, jag vet att man inte får skriva att man vet en hemlighet om man inte tänker säga den till alla men jag bara måste skriva det för jag är så glad!!! Egoistisk? Jag? Okej, kanske liite.. ;)

Puss på er!

imorrn

Imorrn får vi huset!! Så skönt! Äntligen, efter tre och en halv månads väntan!


gardiner

Idag har jag gått på stan med Mia, Cia och Siri. Shoppade faktiskt lite. =) Ett bestickställ och tyg. Jo, ni läste rätt. Jag har köpt tyg! Jättefint lila tyg som Mia har hjälpt mig ikväll och sytt gardiner och kuddfodral. Det blev kanonfint så nu vill jag bara flytta in! Men bara två dagar kvar nu! Läängtar! I helgen kanske jag kan lägga ut nå bilder på huset om jag har tid. Kommer väl inte att ha internet i huset på en gång så vi får se hur det blir. Nu ska jag krypa i säng med darlingen. =)

Puss å kram

tråååkigt

Jag har trååkigt! Vad ska jag hitta på? Kan som inte pyssla för jag vet inte vad jag ska pyssla med innan vi har flyttat in. Jag vill bara ha huset nuuu så jag får nåt att göra! Sitter med pappa och ser på zone reality.. repriser endast..

Nån som är sugen att hitta på nåt? =)

Snaart!

Nu har jag och pappa varit till huset och rekat. Mätat vardagsrum och sovrum. Längtat som f*n till på fredag! Fick en nyckel oxå så gubben som ska dra in bergvärmen kan komma imorrn och kolla.

Nu är det bara tre dagar kvar! =)

yoga

Nu har jag och Mli varit på yoga. Det är.. långsamt.. inte riktigt min grej även om det är skönt när man väl har gjort det. Jag är mer för typ box och sånt där det händer saker hela tiden. Och aerobics är för svårt. Kan inte lära mig koreografier.. inte lätt.. jag får väl sluta träna och inse att jag kommer att vara ett fetto resten av mitt liv... ='( Tar ett mjukt havreflarn till och går och lägger mig..

havreflarn

Nu har jag bakat havreflarn.. hm.. första gången jag bakar det. Dom blev nåågot stora.. måste nog vänta med dieten till imorrn och bjuda familjen på havreflarn ikväll. Men nästa gång ska jag göra dom lagom stora! =)

Imorrn ska jag och pappa till huset och mäta väggarna för att beställa tapeter till vardagsrummet. Jippi! =)

singstar

Sitter hos Mia. Här körs det singstar för brinnande livet. Vi är typ hur duktiga dom helst. hihi.. iaf vissa av oss. Typ barnen, Mia och Mli. Men jag regerar i poison! 9700 poäng nåt. Max är 10 000 så jag är ganska nöjd. Men resten av alla låtar har jag typ 3000... =P
Nu är det visst min tur igen..

söta lillebror

Nu har lillebror och Jonas bakat till mitt kalas. Först negerbollar sen sockerkaka och nu ska dom baka kolakakor. Är dom inte gulliga dom små liven. Att baka till sin åldrande syster. Då kan jag med gott samvete ägna mig åt flyttning och målning när vi flyttar. =)
I dagens läge verkar man kunna baka med datorns hjälp. ;) Eller så kollar dom recept. =)

Tack killar!

sjukt mycke snö

Happ.. då hade man lämnat kidsen igen. Lika tråkigt som vanligt. Var ute en sväng idag och skottade hos farmor. Det har kommit sjukt mycket snö! Närmare en halvmeter snö på typ tre dagar. Bra för skoterföret men det lär vi ju ändå inte hinna med nu när vi ska flytta på fredag. Skoter får kanske bli nästa år. På tal om att flytta. Var och hämtade posten hos Mli idag och då erbjöd dom sig att hjälpa oss att flytta. Det är hur snällt som helst. Skönt att slippa bära allt själv. Då kanske vi hinner få in alla grejer i huset på fredag så har vi resten av helgen på oss att packa upp och börja måla tak och sånt. Vill som att vardagsrummet ska vara färdigmålat och tapetserat innan lördag då vi ska ha kalas för familjen för nån som fyller 30.. nämner inga namn men om ni tänker komma så får ni lov att ha med paket till mig för jag tänker inte baka för välgörenhet.. ;)

Åsså är det dags med ytterligare en dietsväng. 14:e i ordningen. Ska försöka börja träna igen. Har varit fruktansvärt dåligt om det på sistone. Började dieten med att fara till Anette och Robz och fika wienerbröd. =P

See ya ^^

åkke vs momme

Åkke 3,5 år: "momme, få ja pela på din lingafån?"

Översättning: Momme, får jag spela på din telefon?

Lite pluttigt. =)

lördagsmys med barnen

Idag har vi haft besök av Mia och Albin. Åkke och Albin leker så bra tillsammans. Skönt att mina barn har kompisar även här. Sen har jag och Åkke varit tvärt till Mia och lekt en stund innan vi for på konsum och köpte lördsagsgodis. Nu ska vi jag mysa med barnen innan det är dax att laga mat.

puss ♥

mias väggord


Skrev ut bokstäver till Maria idag. Så dessa fräsiga pryder nu hennes hall. Inte utan att man känner sig lite välkommen. =)

familj


Nu har jag och mamma suttit och pysslat. Har av kontaktplast klippt ut ett väggord. Återstår det bara att flytta in, tapetsera och sätta upp det på väggen. Är hur nöjd som helst över vårat verk! =)

På en helvit tapet.. Vad tror ni?

mias pannlappar


Här är bilden jag lovade på Mias pannlappar. Hon vek ihop diskhanddukar och sydde på ett tyg. Samma tyg som hon har klätt sin soffa i köket med. Visst är hon duktig min vän. =)

Edit: Det heter inte pannlappar. Det heter GRYTLAPPAR. Då vet ni att jag vet att jag har skrivit fel. =P

bilder på huset

Nu har jag lagt ut bilderna på huset som den förra ägaren hade på hemnet. Blir ganska mycket att göra om men det ska bli så kul! Klicka på länken här eller gå in på "mitt liv i bilder"

Puss å kram

oturens dag

Mäklaren ringde nu. Det låter som att vi kommer att få huset fredag den trettonde. Scary... =D Men som jag längtar. Tre månader av längtan håller nu på att lida mot sitt slut. Bilder kommer snart. =)

mia

Sitter hos min vän mia och tittar på när hon är kreativ. Hon syr egna grytlappar. Tänkte att jag skulle ta ett kort när hon är klar så får ni se hur duktig hon är min vän!

Saknar mina barn! Så sjukt mycket. Tur att dom kommer imorrn. Två veckor är alldeles för lång tid! Vill ha dom här NUUUU! Tur att det snart är sportlov. Då får jag ha dom hos mig en hel vecka! =)

suck

Idag har varit en riktig jävla skitdag!

Ibland suger det!

runda bollar av havregryn med smak av choklad


Imorrn fyller min söta lillebror år så vi tänkte baka negerbollar. Vi gjorde en dubbel sats. Lillebror rullade och jag hedde på pärlsocker. Som ni ser så blev det väldigt varierande storlekar och dom sista var stora. Så vi kan således bara ha sex personer på besök imorrn. Hm.. det är tanken som räknas! =)

skoter

Idag har jag och Peder varit ute och kört skoter. -5 och strålande sol. Det känns som att det är vår fastän det bara är februari. Hur som helst så var det riktigt kul att fara ut och brassa lite. På eftermiddagen har Peder och Kim hjälpt pappa att flytta nån värmegrej från min faster till farmor. Slutade med att Kim halka och landa på asset i trappen med hela alltet över sig. Men det gick visst bra. Tog bara mjuka delar. Visst lillebror. ;)