Cool chick


Tänkte jag skulle visa er en bild på värsta coola bruden! Det känns verkligen som att den här bilden personifierar mig hur bra som helst! Åsa helt enkelt!

Två av mina favoritkillar


Ligger i soffan och slappar. Kollar igenom bilder. Här får ni se en bild på två av mina favoritkillar.

Sjuk.. igen..

Har varit tyst här på bloggen ett tag. Det beror på att jag har varit sjuk.. igen.. jag är så less! Mår illa, huvudvärk, ont i magen, blodtrycksfall, mm.. Nu har jag börjat spy oxå. Är väl förvisso bra för min bantning men känns inte riktigt helt okej.. :P Nu har jag iaf varit till en läkare som tror att jag har problem med gallan. Ett helt a4 med prover skulle tas, så fyra rör blod fattigare gick jag från sjukan idag. Å inte vet jag om jag blev nå klokare. Skulle få svar imorrn. Hoppas att det inte är nåt allvarligt så dom måste amputer magen eller nåt.. :P

Uppdatering


Nu har jag varit och handlat en platt-tv till bonuskusinen som hon ska få när hon fyller år. Förhoppningsvis ska inte barnen i familjen Lundby nu bli mobbade för att dom har en stenålderstv.. =)

Född på stenåldern... =P

Kom hem från skolan idag till dukat bord. Kärleken höll på med tacolasagne. Hur gott som helst. Var år och dar sen jag åt lasagne! Har en känsla av att denna vägning kommer att skita sig oxå. Men det får väl bli så då. Har riktigt dålig inspiration till att kämpa med vikten nu. Får se om lusten kommer tillbaka eller om man ska bli fet igen. Funderar på om man kan testa nå nya metoder.. typ lavemang eller nåt.. =P

Efter det var vi förbi mamma och pappa och kollade in dockskåpet jag hade när jag var liten. Bonuskusinen ska få det när hon fyller år. Kände att jag var tvungen att möblera det en sista gång. (och även första eftersom att jag aldrig lekt med den annat än att jag hade mina playmobilgubbar i det.. =)


Så här dint blev det när jag möblerade och la in mattorna som jag vävde själv med lite hjälp av mormor. =)

När jag skulle stoppa in vissa grejer insåg jag hur gammal jag verkligen är! Inte är det tal om nån hd-ready platt-tv, mobiltelefon och mp3-spelare här inte.. nä man är född på stenåldern! =P

Buhuu... :´-(

Vars har alla mina besökare tagit vägen? Gillar ni inte min nya sida? Fast varför skriver jag det här.. ni som läser det är ju ändå redan här.. hihi. Åja, nu är det snart dax att fara hem och göra nåt kul med fredagkvällen. =)
Nu har jag iaf varit duktig och fixat ett läsårsschema så jag vet när sonen är ledig från skolan. Bad deras pappa att informera om när höstlovet är men själv är bäste dräng heter det väl. Nu vet jag att det är v.44. Då får jag rå om mina små en hel vecka. =)

♥ Lots of love ♥

Loppis i bergsbyn!

Ja då satt man på skolan igen. Försov mig i morse för första gången sen jag började på lernia. Jag var så jäkla trött så det fattar ni inte. Är inte lätt att sova när man ska måsta sova med öronproppar. Eller hur kärleken.. ;) Älskar dig ändå!
Äntligen fredag. Och imorrn åker jag och mamma på ikea. Jag har egentligen inte råd att åka dit men eftersom att det är gratis så ser jag det som en dag att få socialisera lite med mamsen och bara göra tjejgrejer. Det var ett tag sen. =)

Nu har jag lurat hit en till skribent. Cia! Besök gärna hennes blogg.

På söndag ska vi ju då ha loppis. På nybyggargatan i bergsbyn mellan 11 och 14 så kom gärna och fynda. Kommer att finnas en hel del skoj saker. Bland annat en banjo, en trumpet, en sängram i furu, skor (vuxna), kläder, småprylar, en barnvagn, en dubbelvagn, leksaker, jakt och fisketidningar, och en hel massa mer saker. ALLA är välkomna.

Puss å kram

Stor eller ostor?



Åsså ska jag döpa om bloggen till STOR!

Mat!

Snart är det lunch... Jag är lite less på fräsningen nu faktiskt. Har stått i fräsen snart en vecka och jag blir inte ett dugg klokare! Man tycker ju att nåt ska fastna i huvudet men icke sa nicke... Åja. En tärning har jag då åstadkommit.
Nu ska jag äta! Jag är superduperhungrig!

bilder från festen


Eftersom att jag inte har gjort nåt idag som är värt att skriva om så blir det några bilder från helgen istället. Längst upp är det Krister i nån.. eh.. suspekt position. I mitten har vi Hanna och Daniel. Nere till vänster har vi ju då min goa lillebror och till höger Cia.

Imorrn slutar jag två. Fasen va skönt att sluta två timmar tidigare.

Puss å Kram

Grattis Krister

Idag har kärleken gjort klart våran nya tv-bänk som vi handlade igår. Nu är vårat vardagsrum komplett för ett tag framöver! Tycker det vart riktig bra om jag får säga det själv. Och det får jag ju eftersom att det är min blogg! =) Har hunnit vara till mamma och kollat igenom "långgarderoben" oxå. Vi ska ha loppis i bergsbyn hos min kusin på söndag så alla som vill komma och kika är hjärtligt välkomna! Återkommer med exakt tid och plats senare. Vi har även hunnit med att fika potatisbakelser hos Mli och Krister. Och dom var visst goda! Inte alls nå tråk-skit-kakor eller vad Mli nu valde att kalla dom...

Dagens grattis går till Krister som fyller 21 år idag! GRATTIS Krister!

Lösenordsskyddad


Ensamt....

Jahapp.. du hade man lämnat småkorvarna igen. Två långa veckor innan man får se dom igen. Känns som en hel evighet! Ingen roligt tanke... Idag har vi haft främmande av Sundbomskan med barn och Mia. Alltid lika trevligt med besök! Sen följde Mli med mig och lämnade barnen. Ikväll har vi varit och spelat badminton. Men med tanke på att Krister och Mli vann sex kilo godis så lär det ju inte göra nåt åt veckovägningen att vi har spelat badminton... =P

Tur att jag har Peder hos mig för det är verkligen tyst och ensamt på kvällen när man har lämnat kidsen. Jobbigt tyst..


♥ Jag älskar dig! ♥

Veckovägning

Då var veckovägningen avgjord. Alla har har slarvat mycket den här veckan och det var väl mest frågan om vem som hade gått upp minst. Idag fick jag äntligen min efterlängtade seger! Jag var den enda som inte hade gått upp. Jag har på nåt magiskt sätt gått ner hela fyra hg! Äntligen står det inte längre INGEN på min rad...

Peder: ♥ ♥
Mli: ♥ ♥
Åsa: ♥
Krister: ♥

Puss å kram på er!

Hål i väggen!

Nu har vi sett vad som måste vara universums roligaste tv-program! Hål i väggen! Fy fan så jävla kul! Har ni inte sett det så råder jag er att se det nästa söndag på sexan!!

Borta bra men hemma bäst

Ja, då var man hemma igen efter en helt underbar helg i villis. Vi har haft hur mysigt som helst. Massor med bilder finns. Håll till godo med dessa så kommer kanske fler sen! =)
.



Nu ska barnen utfodras med lite kvällsfika sen är det dags att slappa!

Puss å Kram

Lösenordsskyddat


Här skriver jag saker som jag tycker är lite för privata för att vem som helst ska kunna läsa det. Klicka på bilden för att komma vidare. ♥

Min nya blogg

Ja, så här ser alltså min nya blogg ut. Jag är riktigt nöjd. Några smågrejer ska fixas men det är bara detaljer. Har oxå skapat en lösenordsskyddad del av bloggen som jag ger ut lösenorden till åt er som ber snällt.. =)

Såå... välkommen till mig!