Dagens i-landsproblem

Jag måste klippa mina naglar. Här kommer ett exempel på hur det kan se ut om man inte är noga med dagens längd på mina naglar.

Nä5r manh skr8ive4r så trycke4r man n4r tangent4rn över om d3en man tänkt5 trycka på..

Vänster långfinger är värst. Därför är fyrorna värst ansatta just nu.. :P

Borta bra men egen säng är skönast! :)

Borta bra men egen säng är skönast! :)


bilburna...

Ja, då var man hemkommen efter en helg i Piteå. Har varit hos svärmor och Bertil och tagit hand om deras vovve medan dom var på en weekend-resa till storstan. Känns dock som att man bor i bilen. Tisdag var jag och lilleman och hälsade på grabbarna. Onsdag åkte vi till Piteå. Torsdag skjutsade vi resenärerna till Luleå. Söndag hämtade vi dom i Luleå för att sen åka hem till skelletstan och imorrn bär det iväg till Malå en sväng. Huu.. efter morgondagens biltur blir det inge mera bilkörning för mig på länge känns det som. :P

Nä, nu ska jag i säng så jag orkar med morgondagens göra. :)


jihaaa... =)

Vi hade ju den obligatoriska vägningen idag. Jag har nu kommit under 70 kg! Fatta så skönt att ställa sig på vågen och den visar 69,0. Jag vägde in på 86 (!) kg på förlossningen för fyra månader sen och nu väger jag 69. 17 kilo har jag lyckats få bort! Det är så jäkla skönt! Det känns verkligen. Knäna gör sig inte lika mycket påminda längre och jag kommer i vissa av mina gamla kläder! Det fattas ju fortfarande tio kilo men jag är ändå nöjd. Ett del mål är avklarat. Att slippa se denna sjua i början. Nu är nästa delmål att komma ner på 62. Då borde jag kunna ha alla mina gamla kläder och sen är det 56-58 kg. Då är det perfekt. Då sitter kläderna skönt och jag kan handla i stort sett alla kläder jag vill utan att det är bekymmer med storlekarna.

Inte är det ju så roligt att sitta i...

Inte är det ju så roligt att sitta i bilen 13 mil för att lämna boysen och sen 13 hem igen. Det enda positiva är att bästaste jonsson family har maten klar när vi kommer tillbaka. Det är så sjukt härligt att bara sätta sig vid bordet och äta. Grillat.. GOTT!!


bred last...

"Rövdelen" på mina byxor täcker en fjärdel av hela takhöjden inne på toa!! Har jag sjukt brett arsle eller har vi extremt lågt i tak på toa? Jag väljer att tro på det senare! :P


soffa till salu



Nån som vill köpa våran soffa?
Divanen kan sättas på vilken sida man vill och det ingår två stycken kuddar i samma tyg som soffan.
Färgen är brun.

Mått: 318×108/165 cm

NYPRIS: 12000:-

Vårt pris: 6000:-

det går bra nu...



Min bantning går jättebra!!
Äta kladdkaka med matsked... :P

överkörd...

Dagen idag har till största del spenderats med mor och far. Hade sån jävulsk migrän igårkväll-natt så i morse när jag vaknade kändes det som att jag var överkörd av ett tåg.. fy fasen säger jag bara! Eftersom momme är en sån fin kvinna så hjälpte hon mig att ta hand om lille prutt. Inte för att han är jobbig utan mer för att jag kände mig döende och lilleman har lite svårt med att äta själv, klä sig själv, byta blöja själv och diverse andra svåra grejer.


Testar att mobilblogga. Bjuder på en bild ...

dsc03169 (MMS)

Testar att mobilblogga. Bjuder på en bild på lilleman och Mli i solen i bäschan. :)


För mycke dator??

När jag var hos svärmor tidigare i veckan satt jag och löste korsord i en veckotidning. Då kom jag på mig själv med att titta längst ner till höger på tidningen för att se vad klockan var. Betyder det att man sitter för mycket framför datorn?!



Typ så här tänkte jag att det skulle vara i tidningen.. Wierdooo... :P

blogg.se vs blogspot

Ibland funderar jag varför jag bytte från blogspot till blogg.se.

Fördelar med blogspot:
  • Är på svenska.
  • Man kan ladda upp flera bilder samtidigt.
  • Man kan datera inläggen när man själv vill.
  • Man kan ha flera etiketter/kategorier samtidigt.
  • Lätt att se vilka kommentarer som hör till vilka inlägg.
  • Lätt att mobilblogga.
Fördelar med blogg:
  • Är på svenska.
  • Mli kan göra snygga designer.
  • Talar om ip-nummret på dom som lämnar kommentarer.
  • Lätt att kolla kommentarerna.
  • Bättre besöksräknare.
Jag saknar blogspot ibland. Särskilt att man kan datera inläggen när man själv vill. Och att man kan ha flera kategorier till samma inlägg... Knepigt...

kristi himmelfärds

I onsdags tog jag och lillis bussen till Piteå. Där spenderade vi två dagar hos Antons farmor och bonusfarfar.



Igår for vi till stugan och hade mys. Sommarens första åskil fick vi vara med om. Det regnade ganska ordentligt. Härligt att sitta på altanen och lyssna på regnet och titta på blixtarna!


tisdag



I tisdags efter spinningpasset så mötte jag upp Peder och lilleman som gått hemifrån och familjen dusa för att äta årets första mjukglass på bergsbykiosken. Jag köpte bara en liten. En stor är ju som en större middag.. :P

ordningen är återställd..

Misse är tillbaka! Han var inte så kaxig när han kröp fram under grannens garage.. Nu har han ätit och ligger på hallmattan och tvättar och tvättar och tvättar och tvättar sina tassar. Han som tvättar sig efter man har strukit han måste ju känna sig sjukt lortig nu.. haha.. sötkissen!

På morgondagens schema står det lunch hos bästaste vera sen tar jag och lillemannen bussen till Piteå för att hälsa på lillis farmor en sväng.

Misse har nyrensad låda, en massa mat och jag antar att han kommer att sova hela tiden vi är borta. Han har nog lite sömn att ta igen. =)

borta.. :(


Vi har sorg i huset. Kisse har rymt. Han smet förmodligen ut genom garageporten i lördags då vi bar ut studsmattan. Han är innekatt så han har ingen aning om hur det funkar ute i stora vida världen.

Så om nån ser våran misse så hör av er. Det känns jättetomt utan våran kompis.. :(

box...

Fy fasen.. man är inte i form! Det är ett som är säkert! Var på tredje boxpasset nu. Har blivit att vi kört ett pass i veckan. Första körde jag rätt lugnt för jag visste ju att jag inte var så tränad. Andra tog jag i lite mer och nu tyckte jag mig på nåt lustigt sätt vara i väldigt bra form så jag gav allt jag hade.. hm.. hur kunde jag tro att det skulle funka?! Man väger tio kilo för mycket, har legat i soffan drygt ett år och man har så mycke mjölk i tuttarna så man är rädd att man ska bli nerklubbad av en patt varje gång man tar ett lite för stort kliv.. =S

Kommer det nånsin att bli bättre?!

Förresten så vann jag förra veckans vägning. Dock bara 0,6 ner.. vill att det ska gå fortare. Men vill samtidigt ha allt gott brudarna bjuder på. Citerar en god vän: Det går inte både skita och hålla igen.. =(

puma vs converse



vs

Jag har lite beslutsångest. Vad ska lilleman få för skor? Puma eller converse?
Vad tycker ni?