köksfix och utflykt

Började dagen med att cykla till pappa och mamma och hämta gångjärnen till luckorna. (Pappa har varit snäll och gjort en massa förarbete, därför är gångjärnen hos han). Sen stannade vi till hos familjen Jonsson på bäckmansgatan och fick kaffe. Gott kaffe idag!

Då liten skulle sova passade jag på att sno med mig Mli och fara på happy homes för att köpa färg och kolla tapeter till Antons rum. Kärleken har bestämt att innan jag börjar på nåt nytt projekt ska Antons rum vara klart! Med lister och allt! Han är hård min sambo.. :P Tack och lov hittade jag en tapet som faktiskt funkar så jag har beställt den. Kanske jag kan sätta upp den nästa helg om det är dåligt väder.

Köket börjar mer och mer likna nåt som kan kallas klart. Peder har satt alla luckor där jag har målat klart så bara jag får tummen ur och målar sista varvet på stommen så går resten sätta upp oxå.
Synd bara att när luckorna och stommarna blir så fina börjar ju kaklet se ut som bajs.. man ska aldrig börja peta...

stadstur

Idag var vi en sväng på stan för att inhandla handtag till köksluckorna som vi hämtade ut från köksförnyarn. Dom blev kanon! Nu längtar jag bara tills vi fått upp alla! Har omålat lite innan vi kan göra klart.Blev tvärterst sugen på kaffe så vi stannade till på kitchen och fikade. Dock smakade kaffet beskt. Ingen hit! Lilleman hade däremot inget att klaga på vad gällde hans festis och kladdkaka.

Handlade även morgondagens middag. Surströmming!! Mumma!
Mli, Krister och Vanessa kommer och förgyller våran valborg! Ska bli trevligt!

utvecklingssamtal

I veckan har vi haft utvecklingssamtal med barnen på skola och dagis. Det går bra för mina små genier till söner. Bli inte förvånade om nån av dom kommer att sluta som sveriges stadsminister. Fast... Oskar säger att han ska bli brevbärare när han blir stor.. det är ju inte så dumt det heller.. :)Fin-åkke!

Fröken på Oskars dagis berättade att dom (oskar och hans kompisar) brukade leka en lek som heter "blodtarmen".

Hm.. undra vars det kommer ifrån?

Musses klubbhus?

Inte?

:p


renskavI lördags när vi kom hem från stugan åt vi renskav och potatismos. Gott! Lilleman provsmakade alla potatisar innan vi kokade dom. Hygien? Äh...

påsk

Påsken spenderades i stugan. Gud så mysigt vi hade. Tänker inte skriva någon utförlig utläggning om helgen. Bjussar på lite bilder istället. Tyvärr har min telefon ställt om bilderna till vga kvalité men det får väl lov att duga..Morgonpromenad i väntan på att momme och moffe skulle vakna.Storkillen som kan sitta själv. Tills han kom på att han kunde klättra upp själv oxå. Då tippade ju naturligtvis stolen... :PHar man ingen barnstol så får man improvisera. Man måste ju för guds skull nå maten!Liten som tog på sig handskarna själv. Ser ju inte jättekul ut att hjälpa morfar. Eller så kanske inte moffe vill ha hjälp..Omn omn! Kan säga att årets första surfirre var mumsig!

Det var våran påsk i stugan. Hoppas er påsk var lika mysig som våran!

Dag 15 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 15 – Ett pinsamt ögonblick

Det pinsammaste ögonblicket i mitt vuxna liv står min kära farmor i huvudrollen för.
Det var en dag jag och Mli skulle skjutsa henne till vårdcentralen, där fick hon ett recept utskrivet som vi åkte ner på apoteket för att hämta ut. Inne på apoteket började hon kommentera han som stod och skulle betala. Hon sa nåt i stil med "varför tar han så lång tid på sig. Han ser ju inte så sjuk ut." Inte så att hon viskade heller. :P

När vi fått ut medecinen och gick ut i bilen så kom hon på att hon hade ju kvar urinprovet i handväskan. Plockar fram burken och öppnar den. Naturligtvis så spiller hon ju ut hälften på byxorna och resten kastar hon ut. Inte så farligt kanske... om det inte hade stått en bil bredvid med en karl i.. med öppen dörr. Hon kastar alltså ut kisset som skvittrar in i hans bil!! Därmed tror jag att jag ska avlida! Försöker krypa in under golvmattan i bilen....

I samma veva kommer en inte ont anande Mli ut från apoteket och undrar varför jag ser så konstig ut..
ja.. varför...

Det är minnen det....

luftens hjältar

Sitter och ser på tv4 play. Luftens hjältar. Avsnitt nummer tre är "härifrån". Lillkillen som brytit lårbenet bor granne med pappa och sen visar dom en episod om en tvåårig tjej från malå sjukstuga som inte andas ordentligt. Det känns konstigt att se sånt när man känner igen både stället och familjerna. Otäckt. :(

skit å..

Har varit i stugan och myst i påsk. Hur skönt som helst! Har försökt uppdatera bloggen via mobilen men det har inte gått nå bra! Typiskt! Och nu när jag tänkte uppdatera så är det nåt mupp med windows så det går inte starta datorn. Nu sitter jag vid sonens dator och där kan jag inte lägga över bilderna från mobilen. Jag hoppas peder kan fixa min dator imorrn, då ska jag ta med mig den på jobbet så jag kan uppdatera bloggen lite.

Dag 14 - Favoritmellis

Dag 14 - Favoritmellis

Eh.. jag äter aldrig mellis. Gör jag mellis till barnen blir det frukt eller en macka eller nåt sånt.
Själv föredrar jag en kaffekopp och en macka.

Dag 13 – Barndomsminne

Dag 13 – Barndomsminne

Det första minnet jag har är av en röd liten cykel med limpsadel. Minns inte mer än så. Bara att det var frän. :D

Minns även en gång när jag var tre-fyra år och skulle åka med min moster till mormor. Hon var så snäll så hon hade köpt mig en sån där rosa isglass som var formad som en hand. Minns ni den? Det hade väl gått bra om dom inte hade en röd lurvig klädsel i bilen. Kladdiga barnhänder och lurvig klädsel. Hur tror ni det såg ut? :P


Dag 12 – Dåliga vanor och laster

Dag 12 – Dåliga vanor och laster

Ja, dåliga vanor har man väl några stycken av. En grej är att jag är sjukt duktig på att skjuta upp saker. "Jag gör det imorgon". Det är en riktigt dålig vana! Det blir inte mycket gjort då!

Har även en tendens att ha en stor klädhög brevid sängen med kläder som är "halvsmutsiga". För smutsiga för att hänga in i garderoben men för rena för att kastas i tvätten. Jäkligt irriterande!

Sen har jag säkert en massa andra dåliga vanor oxå... allt beror väl på vem man frågar.. :P

Laster då.. jag varken röker eller snusar. Dricker väldigt sällan. Däremot socker.. ojojoj. Det är en last som heter duga! Det är helt otroligt vad sugen jag kan vara på sötsaker! Fattar inte hur det är möjligt! Näst efter socker kommer väl kaffe.

Morgonpromenad

Morgonpromenad


Dag 11 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 11 – En vanlig dag hemma hos mig

Veckodag:
Jobbar, sover, jobbar, sover, äter, jobbar osv osv :)

Helgdag:
Oj.. det är olika. Stiger jag upp med Anton så är det morgon runt sextiden. Då går vi ner och byter blöja. Sen äter vi (mest lilleman) välling i soffan medan vi ser nyhetsmorgon eller nåt annat vuxet. Är grabbsen hemma så blir det barntv. Dom ser tv och leker med anton medan jag halvslumrar på soffan. Vid nio stiger den som fått sovmorgon upp. Då försöker vi oss på lite frukost. Tar det oftast ganska lugnt fram till lunch. Därifrån skiljer det nåt kollosalt. Anton sover medan vi andra gör... allt möjligt. Går ut och påtar ute, påtar inne, hälsar på nån (oftast momme), åker på Leos. Sällan är vi bara hemma och gör ingenting.

Kvällen spenderas ofta med vänner. Antingen här hemma eller hos någon annan.

Dag 10 - Favoritövning/träning

Dag 10 - Favoritövning/träning

Det varierar en hel del. Ett tag älskade jag box! Ett tag åkte jag massor med skridskor. Core har alltid varit kul. Ibland har jag joggat. Nu senast jag hade gymkort så bokade jag nästan bara spinningpass. Just nu vet jag inte riktigt men jag längtar faktiskt ibland efter ett riktigt tufft spinningpass. :)

skitparasit!

Ja, jag gissar att vi här har lösningen på lillprinsens kräkning... :(


Flera hundra personer i Skellefteå misstänks ha smittats av magparasiten Cryptosporidium.

Nu måste invånarna koka sitt vatten.

– Även om man slutar dricka vattnet nu så kan det dröja upp till 12 dagar innan alla smittade har insjuknat, säger Annika Linde, statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet.

Upp till 300 patienter har under ett par veckors tid sökt hjälp hos sjukvårdsrådgivningen för magsmärtor, diarré och feber. Troligen är betydligt fler drabbade.

– 13 patienter med magsjukesymptom är inlagda på Skellefteå lasarett, sa Ulf Oscarsson, chefsläkare Skellefteå lasarett, vid en presskonferens tidigare i dag.

Koka vattnet

Nu misstänker man att flera hundra personer har smittats av magparasiten Cryptosporidium. Hittills har sju fall konstaterats.

Var smittan kommer ifrån är än så länge oklart, men eftersom många har drabbats riktas misstankarna mot dricksvattnet.

Skellefteå kommun uppmanar nu sina invånare att koka vattnet. Provsvar förväntas före påsk.

– Men fram tills vi har fått provsvaren agerar kommunen som om vattnet är smittat, säger kommunchef Kristina Sundin Jonsson.

Äldreboenden kan drabbas

Stefan Johansson, vatten- och avfallschef i Skellefteå kommun, säger till TT att man misstänker att det är det största av stadens sju vattenverk som drabbats.

Vattenverket Abborren levererar vatten till centrala Skellefteå, men också sjukhus och äldreboenden får vatten från det utpekade verket.

En kortsiktig lösning kan nu vara aktuell för prioriterade abonnenter.

– Vi får se hur det blir, om det blir en separat tankbil eller hur vi löser det, säger Stefan Johansson till nyhetsbyrån.

Hamstrar vattenflaskor

De prover man har tagit på dricksvattnet har skickats till Smittskyddsinstitutet. Svaren väntas komma på torsdag.

Stadens badhus stängdes idag på grund av misstankarna om parasiten och Skellefteåborna har börjat hamstra vattenflaskor i butikerna.

Symptomen som uppstår om man smittats av parasiten är feber och diarréer.

– Det tar långt tid innan man insjuknar, så även om man slutar dricka vattnet nu i Skellefteå så kan det dröja upp till 12 dagar innan alla smittade har insjuknat, säger Annika Linde, statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet.


blött

Idag har det varit lite blött ute i skogarna.

Det är som något visst med rinnande vatten ute. Riktigt mysigt!Åsså en bild på mysiga jag. :)

Dag 09 – Mitt måtto

Dag 09 – Mitt måtto

Mitt måtto är som jag skrev i förra inlägget:

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Lever man efter det kan man somna med gott samvete på kvällen.

Dag 08 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 08 – Min tro eller livsfilosofi

Det är ett svårt ämne. Jag skulle väl inte säga att jag tror på gud. Nåt finns det säkert men jag väljer inte att kalla "det" gud eller jesus. Tror inte på någon speciell religion.

Däremot tror jag på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.
Jag tror på ödet men även att man till en viss del måste styra över sitt eget öde.

Dag 07 - Då mår jag som bäst

Dag 07 - Då mår jag som bäst

När jag har alla mina killar hemma så mår jag bra oavsett vad vi gör. Men att åka till stugan då det är fint väder och mysa med barnen och vännerna. Äta god mat och på kvällen sitta ute vid elden och prata.. det är gode oslagbart!Här mår jag bra! ♥

nya soffanHär är en bild på nya soffan. Eller den provisoriska iaf..
Det gick ungefär två timmar från att annonsen var inlagd tills en jättegullig tjej från kusmark ringde.
Ikväll har dom hämtat soffan så nu ligger vi på golvet och ser på tv. :)

pappens lillimanninen

Jaha.. vad ska man hitta på idag då? Liten är fortfarande hängig. Han har iaf ätit idag. Det är ju alltid nåt. Nu börjar det vara lite jobbigt för han. Han är så pass frisk att han vill leka men inte tillräckligt pigg för att göra det så han ligger på peders bröst och suckar...

Tror vi ska sätta han i vagnen och gå en sväng så får han iaf se omgivningen lite. :)

Dag 06 - Favoritidrott

Dag 06 - Favoritidrott

Favoriten över alla favoriter både att se på och utöva är såklart hockey.Förutom det finns det många roliga sporter. Jag gillar det mesta. Synd bara att det är för sällan man faktiskt sportar.

tvättstugan

Förra fredagen när jag kom hem så hade ju Peder målat tvättstugan så ikväll fick jag för mig att göra nåt roligt på väggen.

Så här blev resultatet.Dörrkarmen är inte så snygg. Måste fram med lite målarfärg där med. Åsså måla golvet. Sen är det färdigt. :)

soffproblem

Nu är det sista gången jag tvättar våran skitsoffa! Är så less på den bruna som ALLT syns på så igår när lilleman spydde i soffan kastade jag sofföverdragen i tvätten och soffan på blocket. :(

Nu är ju bara problemet. Vad ska vi sitta på?
Har kikat runt lite på ikea och det står mellan dessa.

Ektorp?

Eller Karlstad?

Vad tycker ni?

lediga dagar

Har fått mig två ofrivilligt lediga dagar då traktorn har gått sönder. Dom dagarna har spenderats på bästa sätt! Igår körde vi skrot. Två fulla lass, bil + släp på tippen. Sen for vi ut och cyklade.Turen gick till bergsbyn för årets första mjukglass för liten. Själv åt jag en piggelin. Mums! :)

Idag skulle Anette till naprapaten så jag har fått rå om mina extragossar en stund. Nu är Anette tillbaka och hon å Peder har gjort lunch medan jag har suttit här. Dom är fina mina lattepappa/mamma.

På återseende.

Dag 05 – Favoritsaker

Dag 05 - Favoritsaker.

Ja, man har väl endel favoritsaker. Här hemma ligger hörnet med barnen högt på listan. Älskar dessa bilder på barnen som Mli har tagit åt mig.Skulle bara ha fått måla bort furun så skulle hörnet vara komplett. :)Onödiga ting så ligger motorcykeln bra till. Längtar tills det blir lite varmare så man kan fara ut och köra.


Utan mobilen skulle jag förmodligen inte klara mig många dagar.. jag har allt i den!
Väckare, almanacka, födelsedagar, anteckningar, filmer, foton.. till och med när jag ska ha mens finns i mobilen. :P

Åsså kan man ju ringa med den.. ;)

Dag 04 - Målet med min träning/därför tränar jag

Dag 04- Målet med min träning/därför tränar jag.

Jag tycker att det är kul att träna! Speciellt när man har kommit i form så det inte är så jobbigt. Det finns inget bättre än att vara i bra form. Allt går så lätt. Att hålla vikten i schack är väl oxå en anledning men det hör ju som ihop. Man mår helt enkelt bra av att träna.

Gammalt citat från Viktor

Jag och Peder ligger i sängen en söndagmorgon medan Viktor och Anton busar. Vi båda tycker det är för tidigt och vi båda tycker att vi har gjort oss förtjänt av sovmorgon. Tyvärr så verkar jag inte ha sonen på min sida.

Viktor: Mamma, stig upp!
Jag: Nä men det är ju Peders tur.
Viktor: NÄ, Peder stiger alltid upp med Anton. Nu får du faktiskt ta ditt ansvar!

Håhå jaja... bara till att stiga upp då... :P

kalas m.m

Idag har vi haft kalas på Leos. Edvin har fyllt nio år och Oskar fyller snart sex år. Massor med bus och lek. :)


Edvin på tronen. :)När vi kom hem såg jag och Krister hockey (mindre kul match.. :( ) medan Peder, Anton, Mli och Viktor lagade mat. Viktor hanterade kniven med bravur. Ugnsstekt potatis, sötpotatis, rödbetor och lök med grillad kyckling och kött. Mums vill jag lova! Viktor funderade på om han skulle bli kock när han blir stor.. men nä.. snickare som morfar skulle han nog bli ändå.. :)Anton och Peder ser till att köttet blir perfekt. :)

Mli, Krister, Tias, och kusinerna kom och käkade med oss. Älskar när vi har fullt hus. Kommer att älska det ännu mer när vi har slagit ut väggen och fått ett större kök så barnen inte måste sitta i rummet och äta när vi har främmande. :)

älskar dig!

Igår längtade jag hem så in i bomben. När jag klev innanför dörren här hemma så har sambon dammsugat, skurat, bakat en sockerkaka med marsankräm mellan och en blåbärspaj. Dessutom har han målat tvättstugan i veckan.

Medan jag och lilleman var ute och promenerade och väntade på storgrabbarna så lagade han spagetti och köttfärssås.Ibland är livet bara så bra!
Jag älskar dig fina du!

Dagens citat.

Än en gång är det Viktor 7 ½ som står för det.
Vi vuxna sitter i soffan och ser tv. Viktor springer förbi och stänger in sig på toan.

Viktor ropar: mamma, MAMMA!
Jag: ja?
Viktor skriker: JAG ÄLSKAR DIG!!

Öppnar toadörren och springer tillbaka till det han höll på med. Söta barn! <3

ute

Första cykelturen för i år. Lilleman tyckte det var riktigt nice!


När vi kom hem från cykelturen gick vi ut på en promenad. Anton har aldrig gått ute i skor förr men ikväll har han fått riktigt bra kläm på att gå med sina nya gympadojor.Han gick riktigt långt. Vårat hus är tegelhuset som gömmer sig bakom snöhögen.

Dag 03 – Mitt stjärntecken

Dag 03 - Mitt stjärntecken

Fisk. Har aldrig varit särskilt intresserad av stjärntecknet.
Så här står det iaf på nätet om fisken.

Fisken är den romantiska, mjuka människan, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är kännetecknande. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat.
Den typiska Fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att Fisken tar på sig en martyrroll, blir för snäll och följsam och glömmer bort sina egna behov.
Denna känslomänniska har i regel en andlig förankring - en inre visshet om att det finns något mer i tillvaron än det som är synligt för blotta ögat. Intuitionen är stark, liksom lyhördheten för stämningar och atmosfärer. Denna förmåga att fånga upp känslor så till den grad att dessa ibland upplevs som egna kan vara ett problem för människor födda i Fiskens tecken, och av den anledningen är det inte oviktigt vilken miljö de simmar i.
Neptunus är den härskande planeten, vilket skänker en konstnärlig ådra och ett rikt inre liv. Denna fantasifulla karaktär uttrycker sig gärna genom någon form av kreativ, skapande verksamhet.
Fisken är oerhört känslosam, rörs lätt till tårar och ger inte sällan ett hjälplöst intryck. Därtill finns tendenser att oroa sig och ängslas, varför denna sårbara natur kan komma in i perioder av passivitet och förvirring.
Vi finner många sökare i detta vattentecken. Fisken känner sig ofta vilsen och otrygg och har en benägenhet att vilja fly vardagen genom till exempel dagdrömmar, fantasier eller droger.
Flyktbeägenheten och tendensen att leva i en drömvärld resulterar stundtals i svårigheter med att skilja på fantasi och verklighet. Fisken kan därför ibland bli ledsen och besviken när hon tvingas möta verkligheten och upptäcka att den inte alltid stämmer överens med de vackra drömmarna och visionerna.
Den Fisk som får utlopp för sin omtänksamma, kreativa läggning finner sig vanligen bäst tillrätta. Vi återfinner många Fiskar inom sjukvården, liksom i olika konstnärskretsar. Fisken har med sin empati och flexibilitet en fenomenal förmåga att leva sig in i olika roller. Många av våra stora skådespelare, poeter, musiker och dansare är präglade av detta drömmande, emotionella vattentecken.
Fysiskt förknippas tecknet främst med fötterna, vilket gör Fisken extra mottaglig för zonterapi.


Det stämmer faktiskt till en viss del. Fast konstnärlig är jag inte och droger har jag aldrig testat.. :)

Dag 02 - I mina öron när jag tränar

Dag 02 - I mina öron när jag tränar.

Är jag på gymmet och tränar så blir det de som spelas i högtalarna. Är jag ute på promenad så lyssnar jag på rix. Men springer jag så lyssnar jag gärna på nå med lite mer fart. Nå discoaktigt.

På tal om träning så längtar jag som attans att träna riktigt hårt! Men det finns inte tid till det.. :(

Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 01 - Vad bjuder jag på för mat?

Ja, vad bjuder jag på.. inte är det så mycket kulinariskt som anordnas i vårat kök när jag bjuder. Ibland händer det väl att jag briljerar men oftast blir det nåt enkelt. Jag gillar att ha middagsgäster men oftast när vi har det så lagar vi maten tillsammans.

När det bara är familjen hemma så blir det ofta kycklingwok eller nåt i den stilen. Är storkillarna hemma så blir det allt som oftast pannkaka, makaroner och korv eller nåt sånt som barn gillar. :)

Utmaning

Hittade en utmaning på anettes blogg. Nu då jag jobbar har jag inte så mycket intressant att skriva om men den här listan var lite kul. Så vi kör så ser vi hur länge jag håller ihop den här gången.. ;)

Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 02 - I mina öron när jag tränar 
Dag 03 – Mitt stjärntecken
Dag 04 - Målet med min träning/därför tränar jag
Dag 05 – Favoritsaker
Dag 06 - Favoritidrott 
Dag 07 - Då mår jag som bäst 
Dag 08 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 09 – Mitt måtto
Dag 10 - Favoritövning/träning 
Dag 11 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 12 – Dåliga vanor och laster
Dag 13 – Barndomsminne
Dag 14 - Favoritmellis 
Dag 15 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 16 - Så här kan en matdag ut för mig 
Dag 17 – Mina dåliga sidor
Dag 18 - Favoritmat  
Dag 19 - Kändisblogg jag följer
Dag 20 – Mitt hem
Dag 21 - Min favoritfrukost 
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 - Mitt bästa kosttips
Dag 24 - Första bloggen jag började följa 
Dag 25 - Då tränar jag allra helst
Dag 26 - Detta skulle jag vilja utöva
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 - Saker jag saknar
Dag 29 - Hälsa för mig 
Dag 30 - En fredagskväll unnar jag mig gärna 
Dag 31 - Så sover jag
Dag 32 - Där tränar jag helst 
Dag 33 - Favoritlivsmedel
Dag 34 - Detta tränar jag allra helst i
Dag 35 – 10 dödssynder
Dag 36 - Detta klara jag mig inte utan

snyggingen!Dagen har till stor del spenderats utomhus. Varmt och skönt har det varit. Vi har skottat så vi ska få fram husvagnen och motorcykeln. *längtar*

luletripp

Jag och Anette var ju som bekant till Luleå en sväng torsdag-fredag. Om ni vill läsa hennes version av dagen så kan ni gå in HÄR.

Här är ett litet utdrag från hennes blogg:
Väl framme skulle de ju ses på hockey, de va visst kopiöst spänande eller nå sånt.
Jag läste skvallertidning å Åsa duschade med öppen dörr för att inte missa något mål.


Det VAR en viktig match att se.. okej..?

Sen när vi vaknade och skulle äta frukost hade dom prytt bordet vi satt vid på bästa sätt!Blommor i SAIKs färger. Mycket stort av ett hotell i luleå att göra detta för min skull! ;)

risforstornet

Den här bilden är tillägnad en av mina bloggvänner vars blogg jag är in på varje dag och läser.

Min mamma tog den här bilden en dag på jakten. Från det här tornet har 29 älgar fått sätta livet till genom min fars älgstudsare. Betydligt fler har han skjutit men det blir ett annat inlägg. ;)Mamma skickade in bilden till jakt & vapen och vann en bok.

Nu är tyvärr det här tornet ett minne blott. (till älgarnas stora lycka) :)

Känner du igen bilden Therese? :)