prisa gud...

..här kommer skatteåterbäringen...

Har varit in på skatteverkets hemsida och kollat. Jag får tillbaka på skatten. Så jäkla skönt! Inte jättemycket men nästan så det täcker kostnaden för att lämna in kökluckorna på lackering! :)

migrän!

Suck... var tvungen att åka hem från jobbet igår. Fick migrän. Alla ni som har haft det nån gång förstår nog att det tillsammans med att ligga in en skogskoja utan rinnande vatten och toa och som lutar åt alla håll så man nästan ramlar ur sängen inte är någon vinnande kombo.. :P

Nära döden (nåja) messade jag min räddare i nöden som körde hela vägen till Norsjö för att hämta mig.
Du är bäst Anette!! ♥I den här kojan låg jag i fosterställning och höll mitt arma huvud och i snöhögen till höger spydde jag sex gånger av smärta... :(

I det ögonblicket tänkte jag aldrig återvänta till jobbet. Men i morse vaknade jag utvilad hemma i min säng och det första jag tänkte på när jag slog upp mina ljusblå var: hur kommer jag mig snabbast tillbaka till Norsjö? :)

storkille!

Våran största kille har fyllt nio år och det kräver ju naturligtvis kalas!Anette ligger högt i kurs. Hon kom med två stora pikatchu. En var en ryggsäck. Den bar han med sig vars än han skulle. Han frågade mig.
-Mamma, hur kan Anette veta att jag är pikatchus största fan?
Tja... jag kan väl ha nämnt det nån gång.. :P
Dessutom fick han hörlurar med mic av familjen Jonsson/Lundström och det var den näst bästa presenten efter datorn han fick av oss. :)Tårtan blev såklart en pikatchutårta som vår vän Cia har målat. Hon är grym och Edvin blev såå glad! Viktor och Oskar har dekorerat den med grädde och godis. Edvin gjorde en lakridstårta. Den såg skräckinjagande ut med alla sina döskallar. Själv tyckte han inte att den blev jättegod.. :DKalasande barn.Ännu mer kalasande barn..Och några till. :)

Vi hade en kanonmysig dag med mycket fika och sen pizza och hockey.

Grattis till våran storkille!

Ja vad ska man göra när man blir godissuge...

Ja vad ska man göra när man blir godissugen och inte har nåt hemma.. Jo man tar barnens.. :p


ominstallation

Åh, vad det suger att ominstallera datorn! Man måsta lägga in alla program på nytt! Tänkte lägga in lite bilder från dagen men datorn hittar inte telefonen. Vi har iaf firat edvin som har fyllt nio år. Han fick en ny dator. Det var höjdpunkten! Riktigt nöjd var han.

Anette har bokat hotellrum så på torsdag åker vi till lule och shoppar upp hela vår förmögenhet. (Det tar väl cirka en kvart.. :P)

Imorrn åker grabbsen till far sin och jag åker på jobbet. Denna helg gick hur snabbt som helst. :(

Rycka upp sig?

Ligger i kojan och sover lite. Vaknar av att huvudvärken bankar. Dessutom är det kallt. Tittar på termometern.. 14 grader.. Kunde ha blivit ett bättre uppvaknande.. Åja.. Ut i bilen och hämta lite alvedon. Tanka kojan och tända kaminen så chefen har det varmt till skiftbytet om en halvtimma.

glest

Oj vad det är glest mellan inläggen här. Jobbar och står i.. idag har vi varit på finaste nessas dop och ikväll har vi målat nere i tvättstugan. Våren är på gång och livet leker... typ... :)

Over and out!

Peace and love!

Bla bla bla...


Veckovägning nr 16

Vinsten av veckans vägning går till mig! Det var sjukt otippat! Anette har varit stenhård och kämpat jättebra i veckan medan jag har varit jätteslapp. Fattar inte riktigt hur det kommer sig att jag har gått ner men.. jag har iaf gått ner 0,9 kg och 1,3 %

Hjärtana är lite missvisande måste jag ju faktiskt erkänna. Det är Anette som leder totalen. Hon är stabilast i sin viktnedgång. Hon har bara en enda röd ruta medan jag har tre. Jag har gått ner totalt 6,1 kg och 9,1 % medan Anette har gått ner 8,5 kg och 10,1 %.

Total ställning:
(varje ♥ motsvarar en veckovinst. Anledningen att det bara är fjorton hjärtan är för att vi har haft juluppehåll. )

Åsa: ♥♥♥♥♥♥♥
Annica: ♥
Mli: ♥♥
Anette: ♥♥
Peder: ♥♥
Krister:

Alkolås?

Idag när jag var ute och körde bil hamnade jag bakom en bil där det stod "vi kör med alkolås". Blev i ärlighetens namn smått brydd.. Är det nåt att vara stolt över eller? För mig är det en självklarhet att man kör nykter så jag fattar som inte.. Ska jag ta för givet att personen som kör bilen har problem att hålla sig nykter bakom ratten? Tycker det är lite förnedrande faktiskt.. Eller vad säger ni?

projekt Åsa going blond...Snygg!! :P

Emelie har varit här ikväll och blekt slingor i mitt hår. Tanken är att det ska bli blont. Har inte varit det på många år och nu ska jag testa.. blir spännande att se om det blir bra eller katastrof.. :PJag har faktiskt varit blond en gång i tiden.. :)

kompisarAnton skjutsar Vanessa i sin gåstol. :)

tisdag uteBörjade dagen med att gå till mormor och morfar för att låna deras skoter.Tog med mig Mli och Vanessa och körde till Anette där vi mötte upp Jenny och hennes killar.


(bild från Anette)

Där bjöds det på palt och pannkaka ute i det fria.


(bild från Anette)Har vi inte finaste barnen så säg... eller förresten. Tycker ni inte det så behåll det för er själva.. ;)

tonight

Tekväll hos Jenny ikväll!
Jag och lilleman myser och ser musse på tv...

2011-03-07_09_58 (MMS)

Jag och lilleman myser och ser musse på tv. Inväntar att någon ska komma hit och leka med oss. :)


syskonkärlek-Får jag kolla på din mage?-Mamma, jag får inte kolla på hans mage!
Mammas fina! ♥