Update Aron

Fina lilla kille!
 
 
Söt!
 
 
Cool!
 
 
Bumbo! :)
 
 
Morgonmys hos farfar.

Update Köket

Ja, vad ska man säga... vi hade en gång ett kök... 
Vaknade en morgon av att Peder bröt upp väggen i trappen. För att göra en lång historia kort. Vattenskada i köket. Ringde försäkringsbolaget. Kom hit en kille som mätte fukten. jo, bara att riva ut köket.
 
 
Hela inredningen åkte ut. Nu är även golvet i köket och en bit in i hallen borta. Istället står det tre fläktar här som lever jä**el...Inte kul kan jag meddela! Söndags for vi hemifrån för att slippa vara hemma utan kök och i oljudet. Snickaren skulle komma på måndagen och slipa nere i källaren och ta bort golvet i hallen. När vi kom hem i tisdags möttes vi av... DAMM! Det var fan damm överallt! Trodde jag skulle dö! Ville bara grina!
 
Peder ringde byggkillen som skickade tre tjejer som skulle städa upp det.
 
 
Kan säga att det kändes märkligt i fredags. Satt i soffan och fikade medan tre tjejer städar mitt hem. Dammtorkade taket, putsade fönstren, skura alla möbler. Duktiga som fasen var dom. Dock hann dom inte klart för det är så jävligt i källaren så dom kommer tillbaka på måndag.

Update Vardagsrummet

Vi började ju riva väggen mellan datarummet och vardagsrummet.
 

Nu ser det ut så här. Hann inte längre. Det kom en hall och en vattenskada i köket mellan. :P
Återkommer om update om köket.
 
 

Fan å hans moster!

Gu va trött jag blir! Nu när jag äntligen får tag i en kabel så jag kan lägga över bilderna på datorn så funkar det inte med drivrutinerna istället... suck.. i den här takten lär det inte bli många blogginlägg.. :p
 
I övrigt flödar turen hos familjen Persson/Marklund.. två punkteringar på bilen och en vattenskada i köket senaste månaden.. kul... skitkul...