Tapetångest!

Har tapetångest! Snälla hjälp mig! Tapeten ska sitta bakom en glasskiva bakom fläkten och diskhon. 
 
Tapet Grazia 01 från Boråstapeter
 
http://www.tapetorama.se/display.php?item=20016&category=Wallpaper
 
Tapet Blomma Vit/svart
 
http://www.frapp.se/sv/tapeter-Mairo/tapet-blomma-vitsvart.php
 
Har varit ute efter en tapet med lite färg i men jag har börjat fega ur lite. Vilken av tapeterna ovan är bättre?

Laxfoccacia

Mli bjuder på lunch på kitchen idag. Mums. Sen blir det att ila hemåt för rörmokaren kommer.

Kök

Så här såg det ut när snickarna for i fredags. Nu har dom satt upp fläkten och överskåparna. Bilder på dagens arbete kommer senare.

Mera kök

Har nästan gipsat klart. Lite frustrerande att det saknades en liten hälsa gipsbit! Målat väggen norrut ett varv och lagt halva golvet i köket. Det ska vara klart innan fredagmorgon för då kommer dom förhoppningsvis och börjar montera köksstommarna. Nära nu! :)

Det börjar närma sig!

Nu har elektrikern dragit elen, rörmokaren fixat rören och imorrn blir snickaren förhoppningsvis klar med golvet. Peder och morfar har spacklat och slipat så imorrn ska snickarn lägga det sista på golvet och lappa igen väggen så den kan gipsas. Vi ska slipa igen och måla väggen samt lägga golvet! Om allt går enligt planen börjar dom bygga köket på fredag. Som jag längtar!Sa jag morfar och peder? Menar förstås anton!

Gips och målning

Idag har vi haft toppenhjälp! Mormor, morfar och Krister har varit här. Momme har tagit hand om barnen medan vi andra har jobbat. Vi har plockat lös elementet, gipsat köket, slipat och målat taket. Imorrn blir det till att måla mera... Mina duktiga arbetare.

Present till lilla a

Aron måste ha varit snäll på sistone för Anette och Mli kom precis hit med en jättefin present åt han.Han hälsar och tackar! <3

Leverans.

Idag kom köket.

Finally!

Idag kom äntligen snickaren hit. Han har rivit ännu mer. Gjort klart för rörmokaren att dra om blandaren. Även satt en ram som golvet ska byggas på. Han fick hjälp sista timman och det lät som att dom skulle komma båda två imorrn. Skulle ju vara underbart. Ju mer dom hinner desto gladare blir jag! Halv nio imorrn anländer köket.

Matlagning!

Är så sjukt less på att inte kunna laga mat och idag blev jag sugen på carbonara. Tog lite grejor med mig och smaskade ihop en helt fantastisk måltid hemma hos momme. Är riktigt trevligt att dom flyttat hem från stugan igen.Här äts det alltid mycket sallad. ;)

Söndag = vilodag?

Igår rejsade vi här hemma! Mormor och morfar kom hit och hjälpte oss. Massor! Momme tog hand om grabbarna medan morfar hjälpte till att riva och bygga. Hann så otroligt mycket! Tusen tack för hjälpen! Vi fick klart allt som måste göras innan snickarna kommer. Utom en liten grej. Måste ta lös elementet för att ta bort boaseringen bakom. Sen måste vi även måla taket men det är inte lika panik. Vad som känns bra är att vi har kunnat återvinna massor av materialet vi har rivit så än då länge har vi inte spräckt budgeten men det lär ju komma. ;)