maxiyatzy

Jag älskar att blogg.se har börjat med tidsinställda inlägg! Då kan man göra inlägg i efterhand då jag inte är så bra på att skriva varje dag vissa dagar. Som detta inlägg t ex. :)

Ikväll har vi haft middagsgäster. Våra vänner Mli och Krister kom och åt middag med oss. Kebab i pitabröd. Efter middagen spelade vi maxiyatzy. Så jäkla kul!



Spänningen är ooolidlig!



Lilleman åt ca: ett halvt paket mariekex. Han var nöjd med upplägget! :)



Jag aka di looooser... :(



Mli aka den tjocka vinnaren. ;)



Medelmåttorna.. :)

imorrn kommer boysen

Bloggsvacka.... igen... jag måste verkligen skärpa mig. Det är ju så kul att kunna gå tillbaka och läsa vad man ha gjort åsså skriver man inget.. hur kul är det.. :(

Ska iaf åka och hämta boysen imorrn. Då ska dom vara här i en och en halv vecka. Fett naaajs! ♥

bildbevis

Tänkte lägga ut före och efterbilder men jag kommer inte åt den externa hårddisken så nu struntar jag i det. Lägger ut bilderna på resultatet.

Tog in expedithyllan från datarummet och den passade ju som smäcken så nu måste jag köpa en till. :)

 

Jag är så jäkla nöjd med fönstret! Det blir så otrolig skillnad med vit motför den mörkbruna som var innan! :)


spridda skurar

Det är lite spridda skurar i min värld just nu. När jag blev klar med fönstren i vardagsrummet så tänkte jag fortsätta med Antons rum men då jag inte hittade nå tapeter jag gillade blev jag lite irri för tapetsera var jag sugen att göra. Då for jag på rusta och köpte några rullar så nu blir det sovrummet nere som får nya tapeter. Jag målade fönstret två varv igår och slipade väggarna lite. Idag har jag målat fönstret två varv till så det är helt klart. Jag har även gjort klart allt underarbete på väggarna och fått upp tapeter på en vägg. Hade en förhoppning på att det skulle vara klart innan helgen men jag tvivlar på att jag kommer att hinna alla tre väggarna på dom tre timmarna lillis sover. Ska göra ett ärligt försök men som sagt.. jag tvivlar..

Imorrn kommer mina fina pojkar! Som jag har längtat! ♥

Nu är det att springa genom duschen sen sussa. Hela jag ser ut som ett enda stort slipdamm..

Ps. Grattis svärmor som fyller år idag. =)

fixa å dona

Var på stan en vända idag och skulle beställa tapter till fjuttons rum. Det gick ju skitdåligt.. :P Hade tänkt mig ljusblåa men jag hittade inga jag gillade så det blev inget av det.. Trist men sant.. :( Måste kika på nåt annat ställe än jernbolaget. Däremot fick jag med mig en torktumlare hem. Min kära sambo lovade mig en torktumlare när jag fyllde år nu senast och nu dök det upp ett erbjudande som passade oss som handen i handsken. Jag är nöjd!
Har tvättat tre maskiner idag och kört tumlaren två gånger redan.. :)

Jag har även målat klart fönstren i vardagsrummet idag! Det blev jättebra! Nu måste jag bara bestämma mig för ett par nya gardiner för sambon tyckte inte att jag skulle hänga upp dom gamla nu när fönstren blev så fina.

mitt lilla hörn..

Jag har fått ett litet hörn i datarummet bland killarna nu och tavlan har kommit upp på väggen. Jag har satt ihop expedithyllan som snälla Nina köpte åt mig på ikea. Jag har köpt lådor och skrivit namn på dom så nu har gajsen varsin låda. Storkillarna har sina pyjamasar på dagarna och sina kläder på nätterna i lådan. Det var dom själva som bad om en låda dom kunde he kläderna i för då skulle det bli lättare att hitta sina kläder på morgonen. Dock brukar jag kika genom lådan när dom gått och lagt sig och byta ut sånt som är smutsigt mot rent. När barnen kommer med bra idéer så måste man ju försöka vara lite tillmötesgående. :)



Anette har ockuperat mitt lilla hörn. :)

lilla julafton!

Antons "moster" har en längre tid klagat på utbudet av leksaker i lillemans leklåda så idag kom hon med en hel påse grejer till han.



Så här såg det ut innan. ^



Så här ser det ut nu! "Moster är min bästis!" Tyckte jag mig höra att lillemannen sa. :)


miss i planeringen och ny mössa

Jag hade tänkt fara på loppis idag och sälja bort en massa "skräp" så vi packade bilen och jag åkte iväg till stan för att hämta upp Emelie. Väl på parken var det hemskt lite bilar tyckte vi... inser där och då att jag har tagit fel på datumet.. det är inte förän den 31/10.. VÄRT! :( Åja, det löns inte deppa för det. Tog med mig Anette till ragvaldsträsk för att kika på deras klädbytardag istället. Fick med mig en jättefin mössa till Fjutt. Han behövde verkligen en lite tjockare mössa och jag hittade en pop-mössa som såg helt ny ut för 20 kr. :)



Fjutt manekängar i sin nya fina mössa! :)

idol

Fasen vad svårtippat idol är den här säsongen!! Alla är ju så jäkla bra! Igår tippade jag på att Daniel och Alice skulle hänga löst och att Alice skulle åka ut men det blev Alice och Minnah. Minnah åkte ut. Blev lite förvånad. Tyckte hon gjorde ett bra framträdande. Men hon är ju lite intetsägande så jag förstår att folk "glömmer bort" att rösta på henne. Själv tycker jag nog just nu att Jay ska vinna hela skiten men gårdagens bästa var ändå Geir! Jisses va bra han va!


jag ska måla hela världen lilla mamma...

Här målas det för fullt. Idag har jag målat fönstren i vardagsrummet en vända till. Det börjar arta sig.



Så här såg det ut innan. Lite svårt att se kanske men fönstren är iaf mörkbruna. Nästan svarta.



Betydligt vitare! Det blir så fint! Men jag håller tyvärr på att vara gode less fönstermålning. Nu vill jag gå på nåt nytt. Ska beställa tapeter till Antons rum på måndag, då får jag snart varva med lite tapetsering. Fast när dom kommer borde jag vara klar med målningen i rummet. :P

liten blir stor...



Min lilla! Han som nyss var en liten skrutt. Snart går han ju.. :P



Anton: -Hej brorsan! Får jag låna din datamus??
Oskar: NEJ! MAAAAAMMAAAAA!!
Anton: Va?! Vad skriker du för? Jag drar ju bara lite här...


sovande barn

Grymt vad man hinner när lillemannen behagar sova en längre stund i sträck! Har hunnit spackla hela hans rum (förutom bakom gipsskivan som står lutad mot väggen (Ingen pik till sambon ;) jag har målat med vit färg där den gröna tapeten som var under har kommit fram. Så man inte ska se den genom den nya tapeten. Jag har kletat tapetklister där det är spacklat på gipsskivorna. Jag har städat och jag har hunnit duscha. Plus nu ett snabbt blogginlägg. Nu ska jag gå till Maria. Hon pratade om att hon skulle baka. Det kan man ju inte motstå! ;)

städat + Antons rum

Idag har vi städat källaren så imorrn blir det att köra släpen som är full med skrot på tippen och sen vintra motorcykeln och moppen nere i garaget. Skönt att det är gjort. Då kan vi fortsätta med alla andra projekt. Typ Antons rum och måla klart fönstren i övriga huset.

Status i Antons rum är för övrigt:

  • Riva ut garderoberna.
  • Bygga golvet.
  • Gipsa väggarna.
  • Ett varv måla kvar på fönstret.
  • Spackla (nästan klart)
  • Riva tapeter. (nästan helt klart)
  • Slipa.
  • Tapetsera.
  • Sätta taklister.
  • Lägga matta.
  • Golvlister.
  • Dörr och fönsterfoder.
  • Sätta dit dörren.

mina vackra.. <3

Viktor gillar jättemycket att fota och i helgen hittade han självutlösaren på kameran. Han la den på golvet och så rockade han och Oskar lös.





Bjuder på två av dom fina bilderna han tog. Väldigt fotogeniska.. :P

örongos

Våran lilla goding har en förkärlek till öron. När han blir trött söker sig hans händer till närmsta öra. Helst nåt av våra och i nödfall hans eget. Ganska mysigt när han inte har vassa naglar.



<3 kärlek <3

självlagande mat <3

Jag älskar mat som lagar sig själv! All mat som går göra i ugnen är bra mat!

Idag blir det pannkaka i detta hus. Medan ugnen lagar maten har jag hunnit ge Anton mat, tvättat, vikt tvätt och nu bloggat! Awsome!! <3



Typ:
  • Pannkaka
  • Fiskpinnar och klyftpotatis (eller mos)
  • Kycklingnuggets och pomes (eller ris)
  • Hamburgare
Nån som har tips på mer bra rätter att laga i ugnen?

Tavlan är klar!

Ja, det har varit lite tyst här på bloggen nu ett tag. Lillman har varit sjuk i helgen så jag skyller på det för dålig uppdatering. Trots att det har varit dött här så händer det en del här hemma. Tavlan är äntligen klar! Jag blev skitnöjd! Blev väldigt personligt, stilrent och enkelt. Och eftersom den ska hänga i killarnas (ja, min dator bor oxå här men jag har ändå inget att säga till om) så blev den svart och vit.



Just nu står den på bänken bara men ni ser iaf hur resultatet blev.

Vad tycks?