mera mixad mat

Ännu mer mixad mat! Till middag blev det kyckling, pasta och morötter. Kan ju inte direkt påstå att han jublade. Vet inte riktigt vad som var felet för jag tyckte det smakade helt okej. Kanske var det som var problemet. All burkmat som han fått innan smakar ju ve och fasa! :P


Här är bildbevis på maten. Ingen ska då säga att jag inte försöker.. otacksamma barn.. ;)

Efterrätten blev dock godare. Hämtade äpplen i trädgården och mixade ihop det med vindruvor. Det slukade han genast! :)

MMS- idag har vi använt stavmixern. Jag mi...

dsc03380 (MMS)

MMS- idag har vi använt stavmixern. Jag mixade havregryn och blåbär dag gjorde havregrynsgröt. Inte det mest kulinariska kanske men jag har dock använt mixern. :)


familjen dus

Snart kommer Anette med sina små sötkorvar. :)

denna helg har vi...

Igår for vi en sväng på jernbolaget och köpte en stavmixer så nu jäsiken kommer lilleman aldrig mer att behöva äta barnmatsburkar från ica!! Eh.. var det nån som trodde mig där? Hallå? NÅN? Nähä, inte det.. Åja, det är tanken som räknas. Kravet från sambon att jag skulle få min fina stav med både visp, skär, hack och allt man kan tänka sig var att elvispen, (som lever om som f*n) matberedaren och hushållsassistenten skulle ner i källaren. Hm.. Får se hur det kommer att sluta. Jag kommer väl att bära upp alla grejer allt eftersom.. :P Efter jernbolaget for vi en sväng på matfesten. Jag åt en kantarelltoast med västerbottensost. Det var mums! Man borde fasen ge sig ut i skogen och plocka lite kantareller! :)

Idag har det varit så pissigt väder så vi bestämde oss för att fara och hälsa på mormor och morfar i stugan innan vi for med boysarna till deras far. Där blev det plättar för hela slanten. Mums! Dom har byggt nytt kök där så vi var ju tvugna att kolla om det dög till plättgräddning! Supersnyggt och gott blev det!

TILL SALU

Soffa till salu. Står just nu och tar plats så priset är diskuterbart.


Alba soffa och fotölj från Byskemöbler säljes.
Nypris 16 700 kr - nu 7 000 kr. Endast 1 år gammal och sparsamt använd.

Grå tygsoffa med grovt, blommigt tyg och trädetaljer på armstöden.

Kolla närmare på den här: http://viewer.zmags.com/publication/a4349c2a#/a4349c2a/13

Fri leverans inom Skellefteå.

SÅLD!

träningsvärk

Har lite träningsvärk faktiskt. Höfterna är onda och smalbenen känns. Annars är det ganska lugnt. Känns skönt att ha kommit igång. Hoppas jag... har ju hänt att jag har sagt det förr.. :P
Jag har iaf gått ner i vikt så jag har kommit under min "smärtgräns" som är 67 kilo. Vägde mig nu ikväll och vägde 66,5. Vid 67 börjar jag komma i mina gamla kläder igen. Det känns riktigt kul! :)

Jag har nu gått ner ganska precis 20 kilo sen Anton föddes. "Bara" 8-9 kg kvar nu till målet som är under 60. Då har Peder lovat mig en belöning. Får se hur det blir med det. :)

duktiga jag!

Idag har jag varit duktig! Jag fick för mig att fara ut och springa. Blev en tur på nästan fyra och en halv kilometer. Sprang 2 km och gick resten. Riktigt skönt! Blir intressant att se hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imorrn.. :P


barn...

I morse ringde jag på barn. Anton har börjat rossla igen. Den här gången fick vi med oss en inhalator hem. Det går skapligt för han att andas i den. Jag hoppas verkligen att rosslet ger med sig! Det är inte roligt att se lillproppen ha så jobbigt att andas.. :( Han syresätter sig bra så det är ingen större fara med han men det är ändå jobbigt att kämpa så mycket för att kunna andas..



Snyggingen i sombrero.. ♥

??

Jag har tokmycket energi och vill göra nåt! Problemet är bara vad! Tänkte börja måla fönstret i lillis rum men allt sandpapper är i tapetgrejslådan som är hos Mli. Fara ut och springa.. men jag har en sjujäkla obalans i mina bröst då lillis är sjuk och inte ätit som han brukar. Har inte varit känslig för sånt med dom andra barnen men nu är jag det helt plötsligt. Högra sidan är ond och känns som tung.. inte så kul att springa då..

Hittar bara en massa bortförklaringar till det jag vill göra. Innebär det att jag egentligen inte är så sugen att göra nåt? Kom mig iaf iväg på inredningsparty hos Siri. Fanns alldeles för mycket fint som jag skulle vilja ha.. men det blev bara två glasunderlägg och tre små vaser. :)

Note to self:

Note to self: skriv namn på barnens simringar!


bajs

Försöker beställa en grej på nätet. Om jag aldrig har beställt grejen förut måste jag registrera mig på hemsidan. Så långt håller jag med. Grejen är den att jag redan är registrerad då jag har beställt från den sidan men en annan grej. Bra tänker jag då. Då är det ju bara att logga in. Men nää.. kontot man redan har gäller inte. Nähä.. då får jag väl registrera mig på nytt då för att kunna beställa hem min pryl. Jag skapar ett nytt konto och får till svar. "Denna e-postadress är upptagen."
Klart som fan att den är upptagen! Jag har ju registrerat mig på eran sida med den adressen redan! Måste jag skapa ett nytt e-postkonto bara för att kunna regga mig igen på samma sida?! Känns som att det måste vara någon liten tankevurpa eller så är jag korkad...
Bajs.. nu går jag i säng!

Nytt projekt: Antons rum (2)

Ja, vi började ju hårt med Antons rum.. kan säga att det inte har blivit så mycket av det. Det har varit bastu där inne. Det går inte göra nåt uppe när det är så varmt. Har ägnat tiden åt att städa källaren istället. Men lite har vi i alla fall fått gjort där uppe. Vi har köpt dörrkarm som Peder har satt in och inhandlat gipsskivor som vi ska sätta på väggen inne där garderoberna har varit och längst väggen där putsen har farit bort.



Golvet är klart. Gipset sitter på plats inne i garderoben. Har även satt frigolit mellan brädorna som vi ska skruva gipsen i så det inte går hål om lillis sparkar på väggen eller nåt. :) Har fått upp lite mer gips än vad som syns på bilden men det är inte riktigt klart. Saknas runt dörren. Nu börjar det ju bli lite svalare ute så kanske man ska ta tag i rummet igen.

nudlar i mängder...

Igår frågade jag grabbarna vad vi skulle handla när vi skulle på affärn. Då säger Edvin (8):

"-Om jag hade 99 miljarder pengar skulle jag köpa alla nudlar dom har på maxi!"

Det är inte till att ha höga krav... :P

vinbär

Igår och idag har jag plockat vinbär för brinnande livet. Igår plockade jag röda och idag plockade jag svarta. Det blev till att koka gelé av dom röda och saft av dom svarta. Nu har jag två och en halv buske kvar att plocka. Man känner sig som så huslig när man har kokat saft och gelé. Sen att saften är helt oslagbar är ju bara bonus! :)



Några burkar blev det. :)

Pik??

dsc03362 (MMS)

Hittade den här på köksbordet när jag steg upp.. undra om det är en pik från kära sambon att jag behöver nya kläder? :P


Bekymmer!!

Jag har inga kläder! Jag måste rensa min garderob! Jag har massor med kläder men jag har INGA jag kan ha. Eller okej, jag har två tunnare tröjor som liknar nåt. Hur kul är det på en skala!? Idag skulle vi fara på nolia och jag skulle ta på mig en tröja efter duschen.. Inte en enda fanns.. Det slutade med att jag tog på mig en urtvättad för liten tröja.. Tänkte, gode gud låt mig inte träffa nån jag känner! Valkarna hänger utanför en ful jävla tröja.. kan det bli bättre?! Nä, nu är det jag som illa kvickt måste införskaffa lite nya kläder!! :(

Mor och far har satt in ett nytt kök i st...

Mor och far har satt in ett nytt kök i stugan så ikväll har vi varit och inspekterat. Kanonsnyggt! Det tänkte vi fira med att steka hamburgare på nya spisen. Nåt elfel är det i den så det blev just så pass uppvärmda. Hungriga barn och ingen spis.. Då kom jag på.. Tadaa.. Våffeljärnet! Så vi stekte hamburgare i våffeljärnet. Gick bra det med. :-D


skitnorran!

Norran satte inte in våran LOPPIS annons fastän Anette och Mli gjort allt rätt, Anette har försökt ringa dit men får inget svar.. hoppas vi inte måste betala. Känns ju lite onödigt att ha en annons om loppis i måndagstidningen när loppisen är imorrn.. :)
Så istället har jag och Anette kuskat runt å satt upp lappar på alla möjliga affärer och ställen för att de förhoppningsvis ska komma någon å handla av oss.

Så i morgon...LOPPIS PÅ STAPELVÄGEN 95 i ursviken
klockan 11-15.
Skyltat från skelelftehamnsvägen.

Välkomna!!


Nu har städning inför våran stora loppis b...

dsc03346 (MMS)

Nu har städning inför våran stora loppis börjat. Rosenbuskarna ska bort så vi får plats för loppisbord. To be continued..