AIKMan måste ju tidigt visa vilket hockeylag som är det rätta! Ny tutte inhandlad. :)Momme har varit en pärla och har stickat sockar och vantar av supportergarn som vi hittade på ica maxi.

Mammas snygga aik:are! :)

GLAAD!

Ursäkta att jag är lite kryptisk men jag måste bara säga att det finns en viss rättvisa i världen trots allt! Jag är så glad för eran skull vännen!


rubrik

Länge sen det var så här glest mellan inläggen i min blogg. Men det är pretty mycket bebis just nu så inläggen skulle förmodligen se ganska likadana ut. Igår var iaf familjen Dusa här och käkade tacos med oss. Det var längesen vi åt det så det var riktigt mumsigt! Idag skjutsade jag mamma dusa till tandläkaren för att operera bort en visdomstand. Hur det gick kan ni läsa på hennes blogg.. :) Hur som helst så fick jag äran att hämta Dusan himself på dagis vilket alltid är en fröjd!

Annars är allt lugnt. Lilleman sover som en prins och är hur snäll som helst. Igår natt sov han nio timmar i sträck. Det är nästan så att man börjar undra om han lever när han sover så länge. :) Han har två nätter sovit i sin egen säng nu oxå. När han somnar vid nio bär jag upp han i sin säng åsså sover han där tills han vaknar och vill äta. Då tar jag över han till våran säng och där blir han kvar för jag somnar innan han har ätit klart. Hihi. Mysigt att ha han i sängen även om jag ligger som en banan och har jätteont i kroppen på morgonen!

Lilla moomin.. :)

lördagsmys

Nu är boysarna hemma. Gud så skönt det är att ha dom runt sig. Igår for vi till mormor och morfar. Alla killar (utom Anton) for ut med skotern en sväng. På kvällen bjöd momme och morfar på kinamat och skrov. Det var riktigt mumsigt!Tröttsamt att köra skoter.. ;) ♥

Nu inväntar vi främmande av Antons farfar.

Ha en bra söndag allihopa!

minstemans rum

Jag har börjat filosofera lite på Antons rum. Grundtanken är att det ska bli ett ljust rum med vitt och ljusblått som grund. Sen är jag sugen på vimlpar som går i blått och vitt. Även virkade bakelser finns i mina tankar.Tycker dom är så fräna! Tyvärr så är jag ingen virkande människa så jag måste flirta med nån som kan det! Kanske mamma? ;)

sömntuta

I natt sov Anton sju timmar i sträck utan att äta! Från nio till fyra! åt och sov till drygt åtta. Fortsätter det så här så hoppar jag av lycka! Nog för att alla mina barn har sovit bra men det är ju inte nåt som automatiskt gör att lilleman oxå kommer att göra det. :)

Nu ska jag dricka kaffe med pappa och vänta på att mamma ska stiga upp. Hon har jobbat natt. :)

nya stolar

Jag vill ha nya stolar till köket! Har kikat lite på IKEA. Finns två modeller som jag skulle kunna tänka mig.  

Antingen Urban för 399 kr styck.

Eller Herman för 139 kr styck.

Vilken modell tycker ni är snyggare?


Presenter del treDen här tröjan fick vi i julklapp av annica.Av min farmor och av Antons farmor fick vi 500 kr var så här är lite av det vi köpte till han för dom pengarna.Mössan fick han av Lucas. :)Allt detta kom Cia med.Idag var ju Siri hit och av henne fick han detta. :)

Tack alla! ♥

antonNu har vi bestämt oss! Det blir en Anton!

(Bild snodd från Mli)

besök

Idag har jag haft besök. Först kom Maria sen kom Siri. Vi mumsade varma mackor och surrade. Alltid lika trevligt med besök! Nu ska jag och minsteman hoppa in i duschen. Sen ska vi fara och hämta dusan på dagis. Kul att få rå om han en stund! :)