monster



Monstret blev succé. Så här gott sov han när jag gick isäng igår. Ett litet monster som skrämmer bort alla mardrömmar. =)



Idag ville även Viktor ha ett. Men han valde ett tyg som kändes lika mjukt som hans snuttefilt.


Naaajs!


tävling



Jag är med och tävlar om ett hemligt paket ur Cult Design julserie.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen. =)

Tävlingen pågår till den 1:a advent.




Jag är med och tävlar om detta fina zinkhus och stenhjärta.

För att komma till tävlingen klickar ni på bilden.

Tävlingen pågår till 30 november.

shopping

Ja, det verkar ju onekligen som att jag kan sova varannan natt. Igår sov jag skitdåligt igen men då inatt sov jag som en liten gris. Somna vid elva och sov till tjugo i ett idag. Var lite ångest när jag vaknade och insåg att jag har sovit bort hela dagen!
Hur som haver så for jag och mamma på stan och handlade lite julklappar och även lite grejer till mig. =)



Dom här fina pannlapparna från cult design fick jag av min älskade mamma. =)



Den här ängeln köpte jag på biboköp.

Sen blev det lite dukar, julmust till sodastreamern, julklapp till farmor, paket till Mli som fyller år imorrn m.m. När vi kom hem hade pappa gjort kött och ris. Mums var det!

Ikväll har vi varit på inredningsparty hos Maria men tyvärr hittade jag inget att köpa. Decemberbudgeten är stram för vissa av oss. =P Däremot var det riktigt kul att träffa alla brudar och surra lite. Vi borde verkligen ha tjejträffar lite oftare!

Nu är jag hemma och svullar. Dricker mormorsaft och äter daim. Hur hälsosamt är det då.. =P
Imorrn kommer boysarna! Gud va härligt!!

bebis gästbloggar



En sån här önskar jag mig i julklapp! Storlek 62 blir perfekt! Måste ju visa direkt vars skåpet ska stå. ;)

Förresten så kickade aik lules ass idag med 4-1

kom inte på nån rubrik

Dagen idag har väl inte heller varit så bra. Igår ringde Peder och sa att det var nåt kasst med bromsarna på bilen så han var tvungen att lämna in den. Det innebar i korta drag att han inte kom sig hem från jobbet (8 mil) så han stannade hos sin pappa och sov där. Fick sova själv, eller ja, med kisse i natt. Somnade dessutom inte förän kl 3. Nu var ju inte Peder hemma så jag kunde iaf ligga i sängen och se på tv3 play då jag inte kunde sova.
Imorse ringde jag till Mli och "tvingade" henne att skjutsa mig på krysset för ett cheesemål. Mums. Sen for vi till Burträsk och kollade på järnaffärn där. Dom hade hur mycket fint som helst! Massor med cult-grejer. Tyvärr fanns det alldeles för mycket att välja på så det blev inget.. =S Ett presentkort där hade inte suttit helt fel. =)
Istället blev det ett ljusfat, ett prydnadshjärta och en kolsyrepatron till sodastreamern. Bilder kommer kanske imorrn om jag orkar.
Ikväll har jag och Mli bara chillat. Jag skulle ta upp resten av julpyntet men jag är strandad som en val i soffan. Kanske, kanske, kanske jag orkar imorrn.

bläää

Idag går det tungt.. jag har sovit jättedåligt i natt. Legat och snurrat mest hela natten. Halv tio messade Maria och ville bjuda på fika så jag masade mig dit. Där blev jag inte långvarig... mådde bajs så jag gick hem och la mig på soffan istället. Nu har jag sovit på soffan några timmar och duschat så nu känner jag mig lite fräschare men jag är så trött! Jag önskar att jag kunde njuta av att vara gravid. Det finns trots allt dom som inte kan bli gravida. Men det går som inte så bra för mig som är van att kunna röra mig obehindrat och som brukar kunna andas utan att det tar emot. Revben som ömmar och sömnbrist... för mig är det inte ett dugg glamoröst att vara gravid. Jag gör det endast för att jag vet vad jag får i slutändan och det här barnet (och även mina tre korvar jag redan har) är värt varenda minut av lidande även om jag klagar mycket. Och jag vet ju av erfarenhet att när barnet är fött så kommer min kropp att återgå till det normala. Jag tycker att själva graviditeten är värre än att föda. Dom flesta säger att jag är dum som längtar efter födseln men jag har hellre jätteont en kortare stund än att vara mer eller mindre invalid i nio månader.

Man ska inte klaga för man har det egentligen jäkligt bra men det är svårt att låta bli när man är mitt uppe i det. Det är väl egentligen angenäma plågor.. (försöker jag intala mig...)

klösträd och gardiner

Jag har funderat ett tag på att köpa ett nytt klösträd till misse men jag har inte hittat nåt som har passat så jag gjorde en budgetvariant och renoverade det lite. Klädde om med en gammal gardin och vände på klösdelen som han hade trasat upp helt. Jag vet att det är en dålig bild men man ser nertill på klösdelen att det är ganska fransigt. Jag lyxade även till det med att lägga in en 2 cm skumgummi på överdelen. Numera älskar han sitt klösträd. Tyvärr kom jag inte ihåg att ta nån förebild men det var ett vanligt lurvigt grönt tyg på den.





Var på stan en sväng och Peder hittade julgardiner som han ville ha i datarummet så dom har vi satt upp idag. =)



Det som var ett datarum har numera blivit ett pysselrum oxå. Undra hur länge grabbarna kommer att tillåta att jag belamrar deras fina rum. Håller mig inte riktigt innanför "min ruta". =D

pain

Ja, det kommer krypande. Baksidorna med att vara gravid. Jag har ont i ryggen som rackarn, jag har jobbigt att sitta, jobbigt att gå massor med foglossning. Det hade jag inte med grabbarna men nu är det inte roligt på kvällarna! =S I natt hade jag jätteproblem att sova! Hoppas det var en engångsföretelse för jag har inte haft det problemet förrän nu. Nu vill jag bara spola fram tiden två månader. Skulle vara så skönt. Längtar efter den här bebben i dubbel bemärkelse.

En liten fråga till er kära bloggläsare. Vad tror ni det blir för kön på våran bebis? Skulle vara jättekul att höra vad ni tror! =)


idol

Jag missade ju idol igår så jag har sett det på tv4.play nu. Det var omöjligt att gissa men jag gissade att Reza både skulle hänga löst och åka ut. Dock hade jag ingen aning om vem som skulle vara nummer två att hänga löst. Det enda jag "visste" var att Erik inte skulle hänga löst. Åsså gör han det!? Vad hände? Nog för att jag inte tyckte att hans första låt var bra men jag trodde han skulle leva på gamla meriter. Åja, nångång ska man ju ha fel oxå. =) Var ändå rätt att Reza åkte ut tycker jag. Hon sjunger väldigt bra men jag kommer att glömma henne samma stund som hon lämnar. Hon är lite för "intetsägande" för mig.

modell Ester



Dregglisen blev inte lika dålig på som jag trodde. Maria kom hit idag och då passade jag på att testa den på Ester. Den passade så bra att den följde henne hem. =) Ska ändå finslipa mönstret lite och göra fler. Nu vill jag bara ha mer tyg att variera med! =) (och en symaskin i julklapp ;)



Åsså har jag sytt ett frottémonster till Oskar. När han var liten fick han en kossa som var jättemjuk av mig och hans pappa, men efter några veckor av gos och kräk på den så kändes den ungefär som en frottéhandduk och när kossan tappades bort så ersattes den av en vanlig handduk. Därför har jag nu gjort ett litet frottémonster som han kan gosa med. Och lite farligt sådär så det kan skrämma bort alla spöken. =) Har fyllt den med lite stoppning så den är som en tunn kudde. =)

dreggellapp

Idag har vi varit och gratulerat svärmor och Bertil på deras födelsedagar och då passade jag på att vara in i en pysselbutik och en tygaffär. Där inhandlades tyg och lite andra attiraljer så ikväll har jag provat att sy en dreggelscarf. Blev väl inte jättenöjd men nästa ska jag fixa mönstret lite så det ska bli perfekt! Tycker att det blev lite för mycket tyg i framstycket. Imorrn ska jag fara till dusan och låna hans hals lite så jag får se vars jag ska sätta tryckknapparna.


tack jenny

Igår hände det inte så många knop här hemma. Däremot fick jag hem en dataskärm som vi eventuellt ska köpa åsså fick jag hem lamporna som jag trånat efter. Söta Jenny köpte dom åt mig! Nu har vi monterat dom men insåg ganska snabbt att vi måste göra lite förbättringar. Det var bara en strömbrytare så det går inte att ha bara en igång. Det sabbade ju som hela konceptet. Men två nya strömbrytare, en tång och en skruvmejsel så löser det sig. =)
Fick även besök av Siri som fick en lussakatt och lite surr.

gardiner och fika

Idag började dagen trevligt nog med att jag fick besök av Maria och Ester. När hon var här satte vi upp gardinerna jag köpte igår. Tjuvstart, jag vet. Men jag gatt ju se om dom passade. =)



Jag blev riktigt nöjd men det är ju lite detaljer jag stör mig på. Till nästa jul ska uttaget till höger vara utbytt mot ett nytt. (fattar inte varför det inte är gjort) Åsså ska fönstret vara målat vitt. Ångrar idag att jag lät pappa övertala mig att inte måla det. Han tyckte det var onödigt att måla ett "nytt" fönster. Ja, det tyckte ju jag han hade en poäng i.. men nu ångrar jag mig!! Blir att måla det i sommar. Nya blommor ska dit innan första advent oxå var planen. =) Sen måste jag fixa nån slags hylla. Får tänka på det lite till. =)



Det är så kul att få främmande för då får man fika. Jag gör nästan aldrig det när jag är själv så jag blir helt lyrisk när jag får bjuda på fika. Tyvärr hann vi äta upp lussebullarna innan jag hann ta kortet.. =P

Nina och Sundbom var förbi en sväng ikväll så då fick jag ju fika ännu mer.. hihi. =)

heldag med anette

Igår var jag med Anette på allbutiken och dom har ju fått in massor med nytt så jag var ju tvungen att shoppa lite. Det blev julgardiner, siffror till en adventsljusstake och dessa lotuslyktor.



Meningen är att dom ska stå uppe i sovrummet sen när vi har fått i en hamnesbyrå men nu får dom pryda bänken här nere tills vidare.

Efter shoppingturen for vi hem till anette och bakade lussebullar. När vi gör nåt tillsammans så avslutas det för det mesta med att vi äter tillsammans. Så blev det även denna gång. Anette bjöd på en smaskig köttfärslimpa med bacon, champinjoner, sås, potatis och makaroner.

Tack för en trevlig dag Anette! =)

till bebis från momme

Momme ville att jag skulle köpa nåt till bebben när jag var på ikea men jag hittade inget som jag fastnade för där så jag sparade pengarna jag fick och köpte detta söta babygym istället.



♥ Tack momme!! ♥

apelsin

Hade en halvgammal apelsin i fruktskålen och blev inspirerad av Emma så jag torkade den. Nu återstår det att se vad jag ska göra av detta. Nåt kul kanske det blir. =)


update

Som vanligt är jag dålig på att uppdatera då grabbsen är här men här får ni en snabb. =)

Fredag kom mamma, pappa och Kim hit med kinamat.

Lördag kom Albin hit för att leka med Oskar.

Vi gick till skolan och åkte lite bob.



Efteråt blev det fruktmellis.

Till middag bjöd vi mamma, pappa, kim och annica på lammstek. Mums!

Söndag var det pissväder så då hände det inte mycket. Vi myste mest innan vi skjutsade boysen till deras pappa. Tog lång tid att köra dit då det var glashalt. Kom hem sent så då blev det pizza framför tv:n till middag. Ganska skönt. Nu är det hela två veckor innan boysen kommer igen. Snyft.

sååå nöjd!

Ikväll har jag varit hos Mli och "vi" har gjort årets julkort. Jag har pekat och nekat och sagt hur jag vill ha det och hon har jobbat på som en galning i photoshop för att göra mig nöjd. Jag hade en bild i mitt huvud på ungefär hur jag ville ha det och Mli lyckades få det i det närmsta exakt som jag hade tänkt. Även om det är svårt för mig att förklara hur jag ville ha det så läste hon av exakt min plan. Jag är sååå nöjd!! Julkortet kommer att komma ut här på bloggen men ni får ge er till tåls tills alla jag ska skicka papperskort till har fått dom. Vill ju inte förstöra överraskningen för dom. Även om jag helst av allt skulle vilja lägga ut dom nu och visa alla!! Jag har en känsla av att mina vänner kommer att få sina julkort tidigt i år.. =D

Nä nu måste jag bums i säng!


magbilder

I helgen har Mli varit här och fotat. Ingen gick säker och här får ni en liten sneakpeak. =)



V.30


idol

Min vana trogen så har jag ju gissat på utgången. Ikväll gissade jag helt rätt! Gissade att Eddie och Reza skulle hänga löst och att Eddie skulle åka ut. Så blev det oxå. Tycker att det var helt rätt. Alla sjukt bra uppträdanden ikväll utom Eddie, han hade valt en alldeles för mäktig låt. I mitt tycke kanske världens bästa låt. Forever young har genom tiderna varit min absoluta favorit men nu verkar curly sue ha tagit den platsen.


dusan

Idag har vi haft storfrämmande. Dusan har förärat oss med sitt sällskap medan hans mamma handlade. I väntan på att mina kära grabbar skulle komma så såg vi bogserbåten elias. Det fick den lilla mannen att sitta still i säkert en kvart. =D


När Anette kom för att hämta han så sa hon att Lucas hade ringt och beställt nåt till mig.



En jättesöt skål full med skolkritor. Tack Dusan, du vet precis hur du ska charma mig! ♥



Tänk att både få låna Dusan och få presenter samma dag. Det verkar som att hans mamma är tacksam på nåt sätt men det är ju jag som är tacksam för att jag får äran att rå om lillemannen. =)

makeover

Jag blir så avis på alla som har en byrå eller hylla som är "under ständig förändring". När jag har ställt dit grejer så blir dom oftast stående där. Men nu har jag iaf förnyat mig liite med lite skumtomtar. =)


lamporna i dagsljus



Så här ser lamporna ut i dagsljus. Jag tycker det blev riktigt bra! =)

mvc

Idag har jag varit till barnmorskan. Alla värden var bra. Hjärtljuden låg på 144. Däremot låg jag ganska länge på rygg och hon klämde och mätte och hade sig så när jag var klar mådde jag pyton! For hem till pappa igen (lånat deras bil) och kräktes. Sen somnade jag på soffan hos dom. Huga. Men nu mår jag bättre. Dusan är här och grabbarna kommer vilken sekund som helst. =)

pysselprojektet

Ja, jag hade ju lovat er en bild på mitt och Mlis "hemliga" projekt. Här kommer den. Det var inte lätt att ta ett kort i mörkret. Ska ta en bild till imorrn när det är ljust. Det föreställer iaf två svarta och en vit hemgjord random light lampa. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet. Sen är det olika glödlampor i så dom lyser lite olika så det får vi korrigera sen. =)


innerum

Nu har paketet från innerum kommit. Så alla ni som känner er berörda kan komma och hämta era grejor. Var ett stort paket. Antar att grabbarna kommer att göra ett hus av kartongen när dom kommer imorrn. =)

Ps. våran hall har jättefula furulister... *urk*


tyghjärta

Nu har jag testat symaskinen. Ett hjärta blev det och det blev väl inte så illa. Nu ska jag sy mera mera. Ångrar bara att jag inte köpte det gulsvarta "aiktyget" på Ohlssons. Skulle vilja ha mera mera mera tyg! (och en gnutta mindre mage. =)

Jag önskar mig en symaskin i julklapp!! =)


graviditeten

Ja, nu är det 69 dagar kvar och jag har inte varit så flitig att skriva nåt om graviditeten. Just nu vill jag bara INTE vara gravid! Jag har halsbränna allt oftare. Men jag har kommit på att det blir bättre av att äta skumtomtar. Mumsigt.. men kanske inte så bra.. :P Dessutom har magen blivit så pass stor att nu börjar det vara dåligt om utrymme och revbenen är väldigt ömma. Speciellt på min vänstra sida. =( Jag är yr i huvudet, jag har börjat få ganska ordentligt med foglossning och tycker att allt som har med graviditet att göra är jobbigt. Det enda som är mysigt är när det sparkas lite lagomt. Ska bli så underbart när den lill* visar sig. I dubbel bemärkelse!

Såja.. nu har jag klagat lite oxå... =P



mums med skumtomtar =)

bjudmat

Idag har jag varit en sväng till Maria. Jenny var där och hon ville ha nå doptavlor så jag for dit och hjälpte dom med det och det visade sig ju vara ett bra val för jag blev bjuden på biffar och makaroner till lunch. Till middag bjöd Anette på mat. Hon hade storkok och hade bjudit oss, Mli, Jenny och Markus med barn. Trevligt att äta tillsammans en torsdag bara sådär. =) Det var längesen jag lagade mat känns det som. Igår fick jag spagetti och köttfärssås hos Maria till lunch och eftersom anette skulle till tandläkaren och dusan skulle vara med oss så bjöd hon på kycklinggryta. Ibland har man tur! Och väldigt goda vänner!

Doptavlor

Med lite telefonsupport så lyckades Mli förklara för mig hur jag skulle lösa problemet så nu har jag gjort klart. Har gjort några doptavlor till marias barn. Vid nio kom Mli hit och inspirerades av mitt arbete så hon gjorde tre av en annan sort till mina sötnosar.



Vill du ha en egen sån här doptavla kan du gå in hos Mli och lämna en kommentar.

Photoshop

Åh, Mli var är du när jag behöver dig!? Sitter och pillrar med en grej i photoshop men är lagermaskar som inte finns eller finns eller målkanaler som är gömda eller nåt annat som inte är rätt.. jag är inte riktigt överens med programmet just nu! Men jag tänker banne mig inte ge upp! Även om jag är sugen just nu! *morr*

massa pysselprojekt

Idag har jag varit med Maria. Fikat på stigs och suttit hemma hos Mia och surrat med henne och Emma. Sen for Jag och Mli på stan och inhandlade det sista till vårat projekt. Två tredjedelar av mitt är klart. Eller lite drygt egentligen. Nu är det bara lite väntan kvar. Typ onsdag sen är det komplett. Då ska jag visa er bilder! =)

Skulle sätta upp en hylla idag som jag köpte på ikea men för det första så var hyllplanet för brett för konsollerna (så går det när man slarvar) men vi bestämde oss för att sätta upp dom ändå men då saknas det förstås skruv och mutter i rätt dimension för att vi ska kunna sätta upp dom ikväll så Peder ska fixa skruv och mutter så kanske vi får upp dom imorrn.

Har även rotat runt lite bland allt tyg jag har och tom köpt en låda till det så nu är det ordning och reda. Varit till mamma och lånat hennes symaskin så imorrn kanske jag ska sy lite oxå. Får se hur det går. =D

Sen har jag ett litet projekt med en lampa i killarnas datarum.

Mycket cirkulerar i mitt lilla huvud nu så nu återstår det att se hur mycket som kommer att komma ut och hur mycket som kommer att förbli en "bra idé". =)


LACK spot

Hittade dom här perfekta lamporna på Ikea. Dom ser stora ut men är bara 50 mm ungefär. Dom skulle vara perfekta att sätta under tavellisten i sovrummet. Som det är nu så läser jag med ett stearinljus. Det är lite bökigt. Åsså är jag lite rädd att somna ifrån det även om jag aldrig har somnat utan att ta av mig glasögonen. Hur som helst så fanns dom inte när vi var där igår. Blev såå besviken så om nån vänlig själ ska till ikea så hör av er. ;)  


kort uppdatering

I helgen har det varit fullt upp. Fredagen spenderades med Mli och Krister. Där bjöds det på plankstek. Mumma! Lördag var vi på stan en vända och inhandlade lite attiraljer på clas ohlssons. Väl hemma satt Peder upp dörrarna uppe, luckorna i trappen, grabbarnas lampa. Även sladden till maskroslampan fick en kabelränna. Jag fortsatte med mitt och Mlis projekt som så här långt verkar bli succé. Längtar tills det blir helt klart!
Söndagen gick i fars tecken. Först åkte vi till Blåsmark till peders pappa med en smörgåstårta och lite trisslotter. Efter det for vi hem till min pappa med ytterligare några trisslotter och en egentryckt bräda. Inga dyra presenter men ändå en liten tanke. =)
Idag har jag, Mli och Johanna varit på ikea. Johanna handlade mest! Jag var ganska skötsam. Dock fanns inte min efterlängtade hemnesbyrå så nu bli det att beställa den! Bilder från dagen kommer kanske sen.


Vill ha!!

Skitidol!

Hur är det möjligt?! Jag hade som vanligt gissat på vem som skulle åka ut. Min gissning var att Eddie och Rabih skulle hänga löst och att Eddie skulle åka ut. Men det blev Mariette och Rabih... Och Rabih åkte ut!! Han må ha gjort dåliga framträdanden men med rätt låtval så är hans röst helt underbar! Den här låten slår ju det mesta!
Snyft...


Vill inte se Idol nå mer.. =(

mormorsaft

Igår var jag och Mli ut på turné. Efter att ha läst detta inlägg hälsade vi på maria. När vi kom dit så var hennes mamma, Emma, Jack, Sandra och Kendra redan där. Haha.. undra om det var fler som hade läst hennes blogg. =D Sen for vi på stan en sväng och lämnade in glasögonen Mli lånat. Sen solbacken. In på ica och handlade lite. Blev sugen på mormorsaft så jag köpte två flaskor. Smultron och tranbär tror jag det var så när jag kom hem tillagades det saft.



Igår kväll pysslade jag och Mli lite. Håller det lite hemligt sålänge så att om det floppar helt har vi hedern i behåll.. haha. Men så här långt verkar det då se bra ut. =)

inredningsparty

Ikväll har jag haft inredningsparty. Nio av mina vänner kom hit och kikade på alla saker Siri hade med sig. Hon är återförsäljare för innerum så nu var det dags för ett litet party här hemma. Synd bara att man inte kunde handla ännu mer. Det var massor med fina saker. Tyvärr så tänkte jag inte på att ta en bild så jag snor helt enkelt bilden från Anettes blogg.



Vill ni ha ett eget party så titta in till Siris blogg och lämna en kommentar så löser hon det!

Daimbitar i långpanna

3 ägg
4 dl socker
1,5 dl vatten
4,5 dl mjöl
3 tsk bakpulver

Smörkräm

150 g smör
2 dl socker
2 st äggulor
1,5 tsk vaniljsocker
2 st dubbeldaim

Vispa ägg och socker poröst, tillsätt övriga ingredienser under omrörning. Häll smeten i en långpanna. Grädda 30 minuter 175 grader. Efter gräddning, nagga kakan.

Smörkräm

Blanda alla ingredienser i en kastrull, bred krämen över kakan medan den är varm. Strö över krossad daim. Skär i bitar när den svalnat.



Anledningen att kakorna ser lite skumma ut tror jag beror på att jag inte strödde på daimen utan jag blandade den direkt i smörkrämen. Liten miss av mig. Men dom blev goda ändå. =)

tradera

Jag har aldrig sålt nåt på tradera förr men nu tänker jag göra ett försök. Jag ska sälja min mc-bok. (teoriboken) Den är från -08. Nån som är intresserad så finns boken att hitta HÄR.

http://www.tradera.com/Mc-boken-auktion_101659746

Hallen

Ja, jag skrev ju tidigare att vi var klara med hallen. Men vem försöker jag lura? Vi har inte bytt dörr för vi är inte överens än. Åsså har vi inte målat källardörren. Men sen! Då kanske jag kan säga att det är klart.. =D



Köpte ju krokar på allbutiken igår som vi skruvade upp. Jag blev riktigt nöjd! Jag gillar dessa svarta krokar!


Bakning

Idag har jag och Mli bakat. Jag ska ha inredningsparty imorrn (om nån vill komma kan ni väl höra av er.)


Mli bakade daimkakor. Men jag råkade he ner daimen i smeten så chokladen smälte lite och daimen blev lite mjuk.. åja, dom blev goda iaf! =)



Jag bakade lyckselekaka. En superenkel och god kaka.



Sist men inte minst så bakade jag mina egna hallongrottor. Jag hade ingen hallonsylt så jag hedde sån där ohoj jordgubbssås (sån man har på glass) på några tills det tog slut sen hedde jag äppelmos i resten. Dom har jag inte smakat men Mli sa dom var goda. =)

ume

Idag har jag följt mamma och pappa till Umeå. Pappa var på nån läkarkontroll som han visst vart godkänd på. Skönt! Efter lassa passade vi på att gå en sväng på stan. Var in på Mias lustgård. Det är en inredningsbutik. Guud så mycket fint dom har! Tyvärr finns inte riktigt kapitalet för att go crazy där inne. Blev inget handlat. Sen var vi in på Lilla mirakel. Där köpte mamma skitsöta kläder till bebben från Lundmyr. Där inne hittade jag en hylla med prematurkläder. Storlek 32. My god! Att det finns så små bebisar. Hoppas verkligen inte att jag måste köpa så små kläder. Även om jag är grymt less på att vara gravid så får våran bebis gärna växa till sig lite innan h*n gör entré. =) Var in på nåra fler butiker oxå. Mamma bjöd på lunch. Jag valde fisk och potatis. *mums*

På hemvägen stannade vi på allbutiken och jag köpte tre krokar till hallen och ett svat ljusfat som jag har letat länge efter! Nu börjar hallen vara färdig. Saknas bara några lister som jag inte målat än.. (jag skäms)

Eftersom jag somnade i bilen hem så har jag sjukt ont i ryggen nu. Dumt av mig. Därför ska det bli skönt att inta ryggläge.. typ nu. =)

Kram

tävling hos Sockenvägens söta



Jag är med och tävlar om denna söta dear santa skylten. Vill du vara med och tävla så gå in på Sockenvägens söta och tävla du med. Om du inte vill tävla så tycker jag att ni ska gå in ändå för det är en av mina favoritbloggar! Där kan man alltid hitta nåt roligt som gör en glad! =)

Tävlingen pågår till den 25 november.

ledsamt...

So sad, so sad... Varje kväll i nio dagar har jag innan jag går isäng gått in i grabbarnas rum och pussat på dom och viskat i deras små öron att jag älskar dom. Nu är dom hos sin pappa och här känns det inte som någon idé att gå isäng. Får ju inte kyssa mina älskade smågrisar godnatt.. ~suck~