smygaren


Ja här fanns det ju ingen liten goding att pussa godnatt..


..nämen titta! Vad hitta jag i min säng då? 
💕

klädgubbe

Ja vad gör man inte för att (snart) femåringen ska tycka att det är roligt att klä sig! 


sjukling

Efter en skön bastu i söndags bröt förkylningen ut! Fy bubblan! Jag har legat klubbat två dagar men nu har jag gett mig den på att jag ska jobba imorgon! Igår gjorde jag det enkelt för oss. Maria erbjöd att vi skulle äta pizza med dom. Idag körde vi på ett säkert kort. Mormor och morfar! 💕


Anton beställde stjärnplättar. 


Sen mys i fotöljen. Mina fina! 💕

kuoma

99 % av alla barn på grabbarnas dagis har kuomaskor och 98 % har svarta kuoma. Våra barn är inget undantag och av förklarliga själ är det inte helt lätt att hitta rätt skor. Därför har jag och Anton pimpat han och Arons skor för att det ska bli lite lättare att skilja på dom.


Lindade lite garn runt flärpen därbak åsså hoppas vi att det sitter kvar en liten stund och att rätt skor följer med rätt barn. 👍

personalfest

Igår stod det personalfest på schemat. Har ju numera turen att få gå med finaste bästaste vackraste Anette på dessa fester. Efter jobb på örjansskolan susade jag upp på solbacken. Gick själv och filosoferade genom rusta, lindex, öb, kappahl och systembolaget. Inhandlade kronljus, en vinflaska och en jordad stickkontakt. Allt man kan behöva för en lyckad fest.. typ.. 
Hämtade upp Anette och for hem. Medan jag duschade så pyntade Anette så fint. Även fru GH förärade oss med sitt sällskap. 


(Bild ärligt snodd från Anette utan att fråga)

Maten som bjöds på scandic var väl sisådär. Torr kyckling och ingen sås. Tur man hade ätit en massa ost och kex innan. I övrigt hade jag en jättetrevlig kväll och vid halv tolv begav sig tre glada och trötta tanter hem. 

Karaktärstest!

Jag har som haft en tanke på att ta tag i förfallet. Börjat pruta ner på kolhydraterna i hopp om att kanske få nån ordning på vikten igen. Har jobbat i Ursviken idag. Karaktärstest delux. 


Så här såg det ut i fikarummet. Klarade det dock ganska bra. En liiiten bit kladdkaka, en skumtomte och en liten daimbit. 

kvällsfika

Blev ett lite spontant kvällsfika. Bjurra in Mariah, Maria, Anette och Emma på te och en bröbit. Mysigt och trevligt! 


Digestivekex och brieost. Mums!

örjan

Måndag och tisdag har jag jobbat på örjansskolan. Första gången jag varit där. Första intrycket var bra ställe, bra medarbetare och fina elever. Dock var det bara fyra timmar vilket är lite trist då jag hellre jobbar mer men det innebär ju också att jag kan glida runt hos goda vänner och äta frukost. Måndag hade jag turen att bli bjuden till Maria och idag till Vera.


Dagens frulle! Tack snälla ni! 😚

Eddgar

Idag har vi varit och badat. Riktigt kul hade vi! Fick träffa eddgar som skrämde skiten ur anton! 

Eddgar


Inget bad utan glass! 


Ha en bra dag! 😚

Släktträff

Efter badet for jag och Anton på släktträff. Dom andra barnen ville inte haka på och jag ansåg att Aron inte skulle orka hela kvällen så därför blev det bara Anton. Min faster fyller 70 år så min kusin anordnade en fest. Skitkul att nån tar tag i det för vi har alltid så galet kul på festerna! Eller ja, det var ju ungefär 15 år ( några gråa hår och drygt 20 barnbarnsbarn till farmor ) sen sist. Vi pratade om att ha kusinträff i villis nästa sommar. Jag hoppas verkligen att det blir av! 





Lite tävlingar blev det också. 


Awesome! Tack Jenny som tog initiativet till detta!

Äntligen fredag!

Jobbat heltid på balder hela veckan. Känns bra. Jag gillar balder. Sköna människor, skön stämning. Däremot känns det verkligen i kroppen. Speciellt ont i fötterna. Och trött! Magiskt trött! Skönt med ledig helg! Alla barn samlade plus ett bonus. O & A ligger nere och sover. Dom små sover sen många timmar och dom två största ligger och ser på nåt på paddan. Nu ska den här mamman stänga sina ljusblå och hoppas på att få sova liiite längre än kl 06.00..

tapeter

Ikväll har jag varit hos en god vän och tapetserat. Hade glömt hur roligt det är! Måste nog börja slita tapeterna i Arons rum så jag får tapetsera lite mer! Men jag får väl Anette på mig om jag börjar med det innan jag har fått upp lister på nedervåningen.. 😛


Freedag!

Efter fem dagars jobb uppskattar man verkligen fredag eftermiddag! Middag, några glas vin och en bastu senare så är sängen riktigt skön! 

Trevlig helg mina vänner! 😚

uppdatering

Uppdaterade några appar på telefon och då dök blogg.se appen upp. Inser att det nästan har gått ett år sen jag skrev ett inlägg sist. Kanske man skulle göra ett försök att börja om att blogga. Det är ju trots allt väldigt kul. 


Inte för att bilden har med inlägget att göra men. 💕