Finfina vänner!

 Jag har verkligen dom bästa av vänner! För några veckor sen bjöd Anette ut mig på stan. 
 
 
Började med att äta lunch på stigs. Lyxtoast eller vad det då kallas. Grymt gott! 
 
 
Som om det inte räckte så bjöd hon på cheesecake uppe på CK. Lite shopping på det så var min lördag komplett! 
 
I fredags var det dags igen. Då bjöd Maria på middag. Dom hävdar att jag gjort saker för dom men jag gör bara det jag trivs bäst med. Finns för mina fina vänner. Båda när det behövs och inte. (Inte så ofta dom skickar hem mig men.. ;) 
 
 
Mums mums smakade pizzan med Mia vill jag lova! 
 
Idag blev dessutom jag och kiddosarna bjudna på middag hemma hos K&M. Sen gick vi hem till oss och drack kaffe i solen. Barnen hoppade studsmatta och fick förmodligen våra nya grannar att fundera på om det är möjligt att häva köpet. 
 
Tack till alla mina fina vänner för att ni finns! Även ni som inte bjudit mig på middag. ;) ♥
 
 

Slalom

Förra helgen var Oskar bjuden på kalas så då for vi lite tidigare och passade på att åka slalom. I vanlig ordning blev Anette våran räddande ängel så vi fick lämna dom små kidsen där. Första och enda gången på slalomskidor för mig den här säsongen. Så sjukt roligt. Dock var det ganska mjukt så det gick väldigt trögt men det var ändå kul! Viktor ville lära sig åka snowboard så han kämpade på med det. Grymt duktig var han. 

Jag och min förstfödde som i dagarna har blivit tonåring. Vad hände lixom?! 

onsdag

Idag när jag hämtat kidsen efter jobbet bestämde vi oss för att fara till momme och morfar och laga middag. Min fina mamma blir bara mindre och mindre. Jävla alzheimers! Fy fan va vidrigt!


💕

Tekväll

Igår blev jag och Anette inbjudna till Emelie på kvällsfika. Att komma till henne är alltid lika nice! Hon bjuder alltid på något riktigt mumsigt! 


Började med soppa. Hur god som helst!


Sen hade hon gjort nån limegrej som var supersmarrig! 

Trevlig kväll med sköna brudar! 

Finfrämmande!

Idag fick vi riktigt celebert besök!


Självaste ettåringen dök upp! Grattis på födelsedagen Charlie! Våran snygga lillkompis! 😍

Ja, han hade ju även med sig morsan som inte heller går av för hackor! 👍

Time flies..

Min minsta lilla fina kille börjar bli stor! Han har för några veckor sen slutat med blöja. Han är riktigt duktig. När han själv vill! 😉 
Nu har han även slutat med tutten. Så skönt. Även om småbarnsåren har sin fantastiska charm så måste jag erkänna att det är grymt skönt när man får lägga småbarnsgrejerna en efter en till handlingarna. Aron är sist ut och fler än så blir det inte. (Som om inte fem räcker.) Så skönt att känna att jag är klar! Nu är det bara att hoppas att man har skött sig såpass att någon av dom tar hand om mig när jag blir gammal och grå. 


Min tutt- och blöjfria storkille! 💕