Spik i foten...

Idag har det hänt en hel del här hemma. Vi har byggt igen det fula valvet till forna datarummet. Har satt råspont först och sen en board. Gjorde likadant som det var byggt från början. Blev enkelt att få allt i samma nivå då. Blev klar in mot vardagsrummet men när vi skulle sätta boarden in mot hallen trampade undertecknad in en spik i foten! Fan så ont det gjorde! Tänkte ju sätta klart så vi skulle få smacka upp reptapeten imorrn. Åja. Det hinns väl.. Före och efter.

En liten fisk...

Storebror ringde och frågade och jag ville ha en fisk. Självklart vill jag det! Hit kommer han med en 12 kilos lax! Lovely! Nu längtar jag ännu mer efter köket så jag får laga mat!Drog till mor å far för att låna deras kök. Då var pappa så snäll att han hjälpte mig filéa den. Känns grymt lyxigt att få lax hemlevererat så här!

Överraskning

Igår var en halvdålig dag. Jag var på uselt humör och det gick ut över alla i min omgivning. Fick ändå en del gjort här hemma men till middag ville peder "bjuda mig på middag". Vad jag inte visste var att han hade styrt upp planer med Anette och Mli.Han svängde in på nybyggar och där väntade mumsigaste tacobuffén!

Efter maten drog jag och Anette in på stan en sväng. Kvällsöppet. Köpte träningskort på friskvårds.

Tack vänner och älskade sambon! Det behövde jag!

Kök

Åh, vad jag längtar efter att få tillbaka ett riktigt kök! 
Inte så mycket rivning kvar nu innan återuppbyggnaden kan börja. :)

Friskis och svettis

Fick provapå-biljetter av Emelie H på tekvällen så idag passade jag och mli på att testa deras spinning. Gillade passet riktigt mycket men cyklarna på 360 är bättre. Gillar att dom har dator så man har bättre koll på var man ligger. Hur som var det ruskigt skönt att röra på sig igen! Har ju som ryckvis börjat ta tag i gravidkilona. Har gått ner totalt 18 bebiskilo sen Aron föddes. Nu har jag väl ca: 8 kg självförvållat fläsk kvar. Känns som att nu är han fyra månader och jag kan snart inte skylla på att jag nyss fått barn. Bara bita ihop. Finns inga genvägar...

Halv åtta hos mig.

Jag fick för en massa år sedan en klocka av pappa som han byggt själv. Den var lackad furu när jag fick den och det har inte riktigt passat in hos mig så jag bad han måla den vit. Nu är det en av mina favoritgrejer i vårt hem. Den har krånglat lite en tid men ikväll gjorde jag en insats. Skrapade ytorna där batteriet satt och vips funkar den.. Tog mig två minuter att fixa nåt som stört mig i månader..

ÄNTLIGEN!

Peder ringde nyss och sa att vi får stänga av fläktarna! Fatta så skönt!För första gången på drygt en månad är det tyst här hemma!Det firar vi på lite olika sätt. :) Nu sitter jag och Anton och ser på tv med NORMAL volym.

Sa jag att det är skönt? SKÖNT!

Tekväll

Kvällen har spenderats hos Emelie H. Hon hade styrt upp chokladfondue. Det var riktigt mysigt. Jag behövde verkligen den här kvällen med mina tjejer! Kom hem nu med förnyad energi.Tack Emelie för en toppenkväll!

Fina 2!<3

Fina!Snart åker storkillarna till sin pappa. Kommer sakna dom massor!

Äntligen

Slirade in på Mlis blogg och ser nu att appen för android har kommit. Inte en dag för tidigt!Testar att skriva ett inlägg medan jag dricker kaffe ur våran fina orangea pressbryggare. :)