soligt

Idag när jag lämnade lilleman på dagis gick jag hem och tänkte njuta av ensamheten och vila min stackars gammkropp. Det resulterade i att jag sov 3,5 av dom 5 timmar han var på dagis. Värt! Nu har jag ju ingen aning om hur skönt ensam jag var.

Åja, hämtade liten på dagis och gick hem. Vi satte oss i solen och åt mellis. Gudomligt väder alltså! Nu skulle jag bara vilja ha en bra uteplats som går att nyttja även den här årstiden. Platsen vi kämpade på med i somras hamnar lite i skugga av grannarnas garage nu när solen står så lågt. Får se hur vi löser det.

Vårdag

Idag har jag och lilleman haft en helt underbar dag! Vid halv elva gick vi ut. Tog bobben och gick efter gatan. Efter en kort stund mötte vi en traktor som skottade. Det var jättekul att titta på så där blev vi ståendes en stund innan vi fortsatte våran färd. Det var förvånansvärt lite folk ute. Kan iofs ha å göra med att det dels var vid lunchtid och att det faktiskt är så att dom flesta jobbar på måndagar.


Cool och coolare. :)Tillslut fick vi napp. Alldeles på slutet av gatan hittade vi mormor och morfar. Anton älskar att vara ute så där blev vi ett tag.Här spenderade jag kungligt hela förmiddagen.
Totalt blev vi ute i nästan tre timmar. Skönt!

Till storgrabbarna

Den här bilden ville storebrorsorna att jag skulle lägga upp på bloggen och jag vet ju att dom läser här så självklart gör jag det!Älskar er, alla mina fina pojkar! ♥

Kalas

I helgen har vi haft kalas för gammelmamman som har fyllt år.Tidigare i veckan bakade jag och anton. Han är så duktig min lilla hjälpreda.Fredag innan grabbarna kom bakade vi chokladbollar. Äterigen är lilla hjälpredan med. :)Smörgåstårta bjöds det på. Helt okej tårtor måste jag säga.Dessa fina fat fick jag av familjen Jonsson-Lundström/Eklund-Persson. Tusen tack! (kakorna ingick inte)

garderobsrensning och bad

Idag har det varit fullt ös hos familjen persson/marklund. Började dagen med att städa ur min och Peders garderob. Vi har en stor garderob. Skulle kunna kalla det för walk-in men det är lite lågt i tak för att jag skulle vara nöjd. Har visioner om hur det skulle kunna bli perfekt. ;) Hur som helst så blev det två sopsäckar med kläder, gardiner och lite sånt. Näst på tur är garderoben med sängkläder. Det kommer att bli minst en sopsäck det oxå... känns skönt att bli av med lite skrot!

Efter lunch for vi på edda och badade. När vi kom dit så har nåt litet barn bajsat i barnpoolen så den var avstängd. Kul... blev att bada i stora kalla poolen två timmar tills dom hade städat och startat om barnpoolen. Då blev det en timma till där till lillemans stora förtjusning.

Till middag blev det korvstroganoff.

En bra dag helt enkelt!

tvåårstrots!

Våran son driver mig till vansinne! Han vägrar sova på dagarna vilket medför att han är dötrött och har ett humör som inte är att leka med! "Tvingar" man han att sova genom att ligga med han i sängen tills han somnar så är han yberpigg istället och vägrar somna på kvällen... GHAAAAA!!

Snälla nån säg att det blir bättre...

Halsbränna

V 28 nu. 87 dagar kvar till beräknad förlossning. Jag mår otroligt bra och har gjort det hela graviditeten. Däremot har jag nu fått halsbränna. Det är fasen sjukt jobbigt alltså!

Drömde i natt att det var en tjej jag födde. Det var skitskumt. Vet ju att det är en pojke. :D

Längtar till våren!

kallt ute & plankstek

Idag har vi ägnat oss åt inomhusaktiviteter. Då termometern har visat -30 så har det inte varit så peppande att gå ut.. :P
Har listat lite i Antons rum, tvättat och dolat. Ganska skönt med en hemmadag även om jag måste erkänna att jag saknar frisk luft. Att bara vara ute tio minuter gör faktiskt massor! Man kan inte tro det men så är det för mig iaf.
I eftermiddag kom Vanessa och Krister hit. Vi kokade ihop plankstek och lagom till att maten var klar anslöt även Mli.
Trevlig dag även om det är lite kallt.

mera tårta

I afton har vi varit på trippelkalas. Lillebror och min storebrors tjej fyller år idag och lillebrors tjej fyller år den 5:e så dom körde ihop alla.

Dom hade gjort två goda och snygga tårtor.


bra onsdag

Detta har varit en produktiv dag. Lämnade liten på dagis och gick till mia på en kopp kaffe. Gick hem, skottade och städade. Dammtorkning delux! Hade fram sofforna och dammsög inne i och bakom tv-bänken och sånt. Käkade lunch. Slappade och såg halv åtta hos mig. Hämtade Anton på dagis halv två och gick till Mli. Åt mellis hos henne och sen for vi på edda och badade. Trodde det skulle bli en snabbis där men Anton älskade att bada så det blev två timmar. PappaP kom dit och vi följdes på frasses och åt middag. På hemvägen hämtade vi ut ett paket från HM (har beställt sommarkläder till A) och var förbi Mli och hjälpte henne med en säkring som farit.

Nu är vi hemma och ser 112 - på liv och död. Slappardags. Sen lägga sig tidigt och wordfeuda lite. Sköönt!