Ja då var man på väg hem från två underbar...

Ja då var man på väg hem från två underbara dagar i stugan. Hem till fina dusan och födelsedagskalas för största brorsonen.


vila i frid älskade farmor1922-2010

Det är med värme jag kommer att minnas min kära farmor! Hon har bidragit med många skratt i mitt liv och historierna om henne kommer att fortsätta berättas många, många år till!

'

Nu får hon återförenas med farfar efter drygt 35 år...


fina moster


Idag kom lillemans "moster" Anette hit med paket till Anton. Det var meningen att han skulle få det på sitt dop men då hans mamma inte får tummen ur och fixar dopet så kom hon hit med det idag istället. Ett turkost spjälskydd från polkadot design! Hur fint som helst!

Nu ligger han och sussar sött med sitt nya spjälskydd.


pust

Jag vill blogga men orken finns inte just nu.. Jag drar det snabbt. Lilleman har varit/är sjuk så vi har varit på lassa och han har fått inhalera adrenalin för att kunna andas lite lättare. I helgen har storkillarna varit hemma så vi har haft MYYS. Jag saknar barnen som fasen nu.. Idag har jag, Anette och liten varit till piteå och shoppat. Hittade lite kläder och diverse juveler att ha på mig till Veras bröllop. Kläder till begravningen är oxå inhandlade. Ja, just det.. min farmor har dött nu... känns skitjobbigt att fara på begravningen på torsdag. Jag kommer att flänna ihjäl mig.. :( Imorrn ska jag klippa mig.. ikväll tvättar jag som en galning då jag ligger efter med tvättandet för jag har inte fått tummen ur att köpa sköljmedel.. I söndags drog jag hem husvagnen och pappa fixar allt innan besiktningen så snart ska vi på semester. Jag är snorig.. jag har ont i huvudet.. lilleman är trött och vill att vi ska gå upp och sova så nu stämplar jag ut...

Blir förhoppningsvis ett vettigare inlägg nästa gång.. :P


Myser i stugan och spelar vem där med barn...

dsc03241 (MMS)

Myser i stugan och spelar vem där med barnen. :)


bilder

Gårdagen:
Garderobsrivning


Ha överseende med den breda baken.. :POps.. det släpper en hel del puts.. :(Garderoberna är ute..Anette ryckte dörrkarmen.

Dagen:Rumsinnehavaren i egen hög (eller låg) person. Lekte snällt i sin gåstol medan jag bar ut resterna av garderoberna. :)Skräp...Får stryka allt jag hade lagt upp på schemat. :)
  • Bygga nytt golv där garderoberna stått.
  • Städa ut allt skrot som vi inte hann kasta ut igår innan lilleman skulle sova.(Som inte ska användas till golvet i gaderoben.)
  • Köra på tippen med skrotet som ligger på släpen nu.
*nöjd*

Nästa del i projektet blir att handla gipsskivor så vi kan jämna till väggen och laga till där gipsen har släppt. När det började släppa så rev jag bort all puts men det skulle jag ju inte ha gjort. Det verkar som att dom har åtgärdat skorstenen eller nåt för dom har lagt på nåt annat där putsen tar slut. Törs inte ta bort det.. är rädd att det är nåt storhål rakt in i skorstenen eller nåt så nu blir det att bygga igen det istället. Blev lite extrajobb men vad visste jag när jag började riva.. :(

Imorrn ska jag hämta boysarna så då får Antons rum vila till efter helgen.

Puss å kram!

Schema för dagen

På dagens schema står:
  • Bygga nytt golv där garderoberna stått.
  • Städa ut allt skrot som vi inte hann kasta ut igår innan lilleman skulle sova.(Som inte ska användas till golvet i gaderoben.)
  • Köra på tippen med skrotet som ligger på släpen nu.
Nu sitter jag och en inte så sammarsbetsvillig rumsägare och väntar på Anette. Men jag ska inte klaga, han har suttit i gåstolen säkert en halvtimma medan jag har burit skrot. :)

Nytt projekt: Antons rum (1)

Nu har jag startat upp ett nytt projekt. Minstemannen i familjen ska få sig ett rum. Idag har Anette och Mli varit här och hjälpt mig. Deras "uppdrag" var att ta hand om rumsägaren men medan han sov hjälpte dom mig att riva. Vad har då hänt? Jo alla inbyggda garderoberna är utrivna, dörren och dörrkarmen är utslängda, golvlisterna ligger på släpen, så även gardinstången och fönsterbrädan. Nu återstår det att se om jag klarar av att bygga ihop det igen.

På morgondagens schema står:
  • Bygga nytt golv där garderoberna stått.
  • Städa ut allt skrot som vi inte hann kasta ut idag innan lilleman skulle sova.
  • Köra på tippen med skrotet som ligger på släpen nu.
Hinner vi allt det ska det rivas puts. Köpa dörrkarm och dörr. Riva tapeter. Jag tror att vi har jobb så vi klarar oss imorrn. :)

Tack Anette för att du kommer och hjälper mig! Man hinner såå mycket mer när nån tar hand om Anton! :)

(kommer varken åt telefonen eller externa hårddisken så det blir inga bilder ikväll)

Gräset växer...

Hm... det är inte bara hos grannarna med parhusen som gräset växer. Även vårat gräs har växt och eftersom vi varit borta i helgen som var och Peder har jobbat borta hela veckan så har våran gräsmatta sett ut som en ÄNG!
När jag gick hemifrån på morgonen såg gräsmattan ut som nedan. Tog kortet för att jag hade sån ångest och tänkte blogga om min ångest.. :PMaskrosor i massor.. :P

När jag kom hem senare efter lunchen med brudarna och en tur till stan för att inhandla en snuttefilt till lillemannen så har nån klippt gräsmattan! Jag hade inte en aning om vem tusan det var som hade förbarmat sig över våran hemska gård. Trodde först att det var grannen som hade klippt den men efter lite efterforskningar på fejjan så visade det sig att det var min storebror som hade varit den räddande ängeln (nåja) och klippt gräset. :)

Så tack bror för att du klippte våran gård!!

Hm.. Jag har tänkt på en sak.. På våra...

Hm.. Jag har tänkt på en sak.. På våran gata är det åtta parhus efter varandra med gräs på både fram och baksidan. Hur gör dom när dom klipper? Går dom med klipparen GENOM huset? Går dom hela vägen runt alla husen? Har dom en gräsklippare på varje sida?? Tell me..


Här sitter vi i solen och vaggar varsin va...

dsc03215 (MMS)

Här sitter vi i solen och vaggar varsin vagn. Snacka lata lattemammor. :)


Här sitter vi i solen och vaggar varsin va...

dsc03215 (MMS)

Här sitter vi i solen och vaggar varsin vagn. Snacka lata lattemammor. :)


suck..

Ibland är det bara inte rättvist! Men varför måste det bara drabba en och samma hela tiden?!