Söndag

Idag var det kanonväder så jag bestämde mig för en tur men hojen. For på solbacken och handlade lite och var in på waynes och fikade med Emelie H. Sen körde jag runt lite på måfå. Hamnade på Anderstorp och bestämde mig för att hälsa på Linda som jag inte har träffat på evigheter. Riktigt trevligt! Nu är det dags att lägga barnen sen blir det prom med Mia. 


So long buddies!

Ancas QueenVi roade oss kungligt i lördags! Tog mattes båt och for upp till stan. Ankrade vid bryggarbacken och gick upp på bishops och tog en öl. Grymt trevligt! 


Slussning i bergsbyn.


Mörkt och mysigt på hemvägen! Med musik och gott sällskap funkade det fint!


Blev lite kyligt ute men vad gör det när det finns värme! 


Fredag den trettonde!

Idag har det verkligen varit fredag den trettonde för den här ladyn! Anton ville åka motorcykel till dagis och det kan han väl få göra. Vi packade ihop och for iväg. MEN! När jag skulle därifrån är det slut batteri så hojeländet startar inte! Bara lämna den och gå hem. Väl hemma inser jag att jag har tappat en vante. Leta den och sätta sig i bilen. Nä, då har jag glömt arbetskläderna i packväskan på motorcykeln. Bara att fara tillbaka och hämta dom. Sen mot jobbet. Tur jag var i god tid så jag kom då inte för sent. Men en bajsstart på dagen! Åja. Det blev bättre. Nu ligger Aron i sängen och jag ska se om jag får hem hojen. 

Åsa i jobbartagen

Jag har varit föräldraledig större delen av mitt vuxna liv men nu är det färdigt med det! Med fem perfekta pojkar så är det färdigfött barn i detta hushållet! Nu är jag taggad till tusen för att jobba! Jobba , jobba, jobba! Har fått in en fot på måltidsenheten så nu sliter jag i köket. Har haft turen att få jobba redan från start. Tre dagar första veckan och fyra dagar den här veckan. Hoppas det fortsätter i samma takt. Grymt skönt att få komma ut och göra nå vettigt!

Nu är det dags att krypa till kojs och ladda för ytterligare en dag på anderstorpskolan imorgon.