onsdag

Imorse messade Vera och bjöd in till lunch. Det tackar man ju aldrig nej till. God mat och trevligt sällskap! När jag hämtade Anton på dagis for vi till momme för tanken var att vi skulle äta julbord. Nu verkar det ju som att ingen serverar julbord på eftermiddagarna på veckan. Trist! Istället blev det tatung. Inte helt fel det heller!

Väl hemma skypade vi lite med pappa och farfar. Det gick ju sådär... Anton slog av datorn och skulle hela tiden vika igen skärmen och när jag blev less och lät han göra det så blev han tokledsen för att pappa försvann.. lillvännen.

Nu sover Anton och jag ska se lite tv innan det är dags att krypa ner i sängen.

op

Idag har jag varit på lassa med Oskar och hans pappa. Han har fått nya rör i sina öron. Han var så himla duktig. Skönt när allt bara går bra! :)

Middagen spenderades med Anette och Mli då ingen av deras sammanboende heller var hemma till middagstid. Anette gjorde hemgjord pizza med köttfärs. Riktigt smarrigt.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt och ladda inför en ny dag imorgon. Har ingen plan men tids nog dyker säkert något upp. Annars är ju soffan inte helt fel sällskap en dag heller. :)

jobbanvisning

Fick en jobbanvisning från arbetsförmedlingen. Hur lätt är det att skriva en ansökan till ett jobb man inte är kvalificerad till utan att det låter som att man är helt korkad och saknar självinsikt?!

en helt vanlig dag

Lämnade Anton på dagis och fick mig en kaffekopp hos Mia innan jag styrde mot Anette för lunch. Hämtade Anton. Han åt mellis hos Mia. Vi lagade mat (anton diskade och sen var vi tvugna att skura golvet för det blev ett litet hoppsan med en tillbringare full med vatten), bjöd hit momme och morfar på middag. När Peder kom hem somnade jag i soffan. Känns som en helt vanlig dag i mitt liv...

Spännande...

åsnan åsa

Ja.. vad ska man säga? Eftersom det finns bildbevis är det väl bara att bekänna... jag har varit utklädd till åsna idag..
Det är min hemliga kvällssysselsättning..



eller så är det så att jag blev "överfallen" av hon som håller i öppna förskoleverksamheten i kyrkan i bergsbyn. Jag brukar hänga där med dom andra mammorna på tisdagar då anton är på dagis. Dom skulle ha adventsgudstjänst och den "riktiga" åsnan var sjuk så hon frågade om jag kunde ställa upp. Snäll som jag är så kan jag ju inte säga nej.. men men.. det gick ju bra... :P

denna förkylning

Denna förkylningen är fasen inte rolig. Ont i huvudet och i öronen. Antar att det beror på att bihålorna är täta. Maria bjöd på lunch idag och då fick jag prova hennes nässpray med menthol. Den var grym! Gud så underbar! Smakar inte alls lika illa som den vanliga! Hoppas vekligen att jag blir kvitt detta snart så mitt vanliga jag kommer tillbaka!

hockeykväll



Avslutar dagen med en kväll framför tv:n. Anton sover och Peder är ute och går.
Nu hoppas vi på vinst ikväll!

förkyld

Hej. Här bor familjen förkyld.. fy tusan. Feber och snorigt. Börjar dock vara på bättringsvägen. Jag var sjuk i helgen och Anton har haft feber tidigare idag men börjar vara rätt pigg nu. Jag hoppas att han är feberfri imorrn då vi är bjudna på lunch. Ska fråga mamman i huset om det är okej att komma om man hade feber igår. Hoppas. Annars får vi skjuta på det till nästa gång. :)

idol

Olle och Molly hänger löst. Olle åker.

Moa rockade fett ikväll... jävlar så bra hon var!!

3D bio

Ikväll har jag och storkillarna varit på 3D bio. Vi har sett tintin. Grabbarna gillade den och jag som i vanliga fall inte är så förtjust i film och speciellt inte tecknat tyckte den var helt okej.



Nu är det bara jag och mittemellankillarna hemma. Den minsta ska sova hos momme och den största har farit till Pite för att hjälpa en kompis med nå fönster.
Här ska ses idol och ha fredagsmys.

Tekväll hos Mli

Första meningen har jag ärligt snott av Anette för hon beskrev det så bra. Citat:
I går kväll va de tekväll hos Mli å hon bjöd på en massa gott, bland annat snittar, scones med olika marmelader å biscotti. Slut citat.



Det var grymt gott och vi alla fikade så vi nästan skämdes. Observera att jag sa nästan. ;)

Klippte en massa grejer till Anette. Ska bli såå kul att se det färdiga resultatet! :)

JTs



En bild på vad jag fyndade på JTs. Frukten ingick dock inte. :)

öppet

Idag har vi spenderat förmiddagen på öppna förskolan i kyrkan i Bergsbyn. Grabbarna hade skitkul. Dom spelade innebandy, fotboll, byggde lego och en massa annat. Blir att åka dit en sväng i morrn oxå.



Här gjordes det av med massor av energi! Var trötta barn ikväll.



Edvin hittade en spännande mask som han tyckte var jätterolig och alla små barn skrattade åt han och det tyckte han var superkul.



Försökte få ett kort på Sally men hon var för snabb för mig.

Mellis och middag spenderades hos Mia och sen for jag och Viktor på JTs och handlade lite skålar och sånt. Nu ligger alla barnen i sina sängar och det dröjer nog inte många sekunder innan dom sover alla fyra.

Jag ska se bonde söker fru och bara... andas...

tappad tand

Igår kväll tappade min lilla solstråle framtanden. Dom är så söta när dom har gluggen.


Finis! ♥

sy

Viktor har fått en ny hobby. Att sy. Direkt han kommer till momme vill han sy nåt. Igår sydde han en vante till Anton.



Han är duktig min kille! ♥

invigning

Igår var det invigning av den nya grillkåtan på dagis. Barnen sjöng en sång om en busig ballong sen släppte alla varsin ballong upp i luften. Såg riktigt fräsigt ut. Dock fastnade nästan alla i trädet.  :)


bus eller godis

Grabbarna ville så gärna gå "bus eller godis" och har pratat om det hela helgen så igår afton var det dags. Dom klädde ut sig och gick ett varv mot löftet att dom skulle vara artiga och trevliga. Det verkade dom ha varit för dom kom tillbaka med en hel skål godis även om dom inte hade varit i särskillt många hus.



Mina utklädda killar. ♥

chillardag

Igår hade vi en chilldag. Vi fick rå om Emma, Jack och Sally hela dagen. E & V for till momme och morfar medan Oskar och Jack lekte massor. Dom hoppade studsmatta, lekte i lekparken och lekte med lego och byggde rymdfarkoster i soffan. ♥



I väntan på lunch spelade killarna DS. Är inte helt säker på att minstemannen hade riktigt koll på vad han spelade men nöjd var han. :D
Nina, Nova och Sundbom dök oxå in lagom till lunch och käkade med oss.

Före middagen kom E hem åsså kom Maria och barnen och David. Även Emma var kvar så jag gjorde en panna med makaroner och köttbullar och fläsk.

En kanondag med andra ord. :)