En ledig dag med fem barn

 
Tömma diskmaskinen Kirra frulle. Städa bort frulle. Bygga koja med barnen. Dammsög nedervåningen. Skurade dito. Styra upp lunch. Städa undan lunch. Lägga Aron.
 
 
Spela bamsedomino med dom fyra vakna grabbarna. Svepa en kaffekopp!
 
 
Mormor och morfar kom hit så jag och moffe kunde kapa och sätta upp en mdfskiva i hallen som ska täcka det gamla "dörrhålet". Dammsuga. Dricka kaffe. Viktor och momme bjöd på chokladbollar som dom hade bakat. Stöka bort fika. Dammsuga pärlsocker. Spackla skivorna. Starta en tvättmaskin. Nu är det dags att styra upp middag. Sen städa bort middag. Sanera barn. Lägga små barn. Hänga tvätt. Kvällsfika med stora barn. Försöka lura isäng stora barn.
 
Den som kallar detta föräldraledighet har aldrig testat!

Nya brillor!

 
Första paret. Pilotvarianten. Så långt utanför min box att det är inte klokt men ju mer jag har dom desto mer gillar jag dom! Grymt sköna dessutom!
 
 
Par nummer två. Svarta. Ganska mycket Åsa. Tyvärr känns dom inte riktigt bra. Ser inte riktigt okej i dom. Måste gå tillbaka och fråga om det är nåt som inte stämmer.
 
 
Sist ut. Solglasögonen! Frekkin love them! Bästa investeringen på länge! Grymt sköna! Nu längtar jag bara tills det ska bli vår så jag får börja använda dom!
 
Totalt 2500:- för alla tre paren på smarteyes.

40årsfest

I helgen har vi firat storebror som fyllde 40 i fredags. Samlade ihop ett härligt gäng och fixade lite mat.
Några hämtade Tias och gjorde han vacker!
 
 
Han (eller hon) fick många fina presenter.
 
 
Värsta lyxmiddagen. Älgköttsoppa och vin. Kulinariskt så det förslår!
 
Vi hade en skitrolig kväll och jag hoppas å tror att även Mattias hade en bra kväll!

kurs

Kurs på anderstorp idag. Skitkul!
Working class hero!

Här jobbas det på för brinnande livet! Kul som fasen att komma ut och göra nåt vettigt! Riktigt skönt också att känna att man hela tiden lär sig nåt nytt. I veckan har jag jobbat på brinkenrestaurangen. Trevligt folk och roliga arbetsuppgifter!