Karma is a bitch!

Ja antingen har jag gjort något alldeles fruktansvärt mot fröken Karma eller så har jag något riktigt jävla gott att vänta! 

Började förra veckan med att komma en halvtimma för tidigt på jobbet för dom hade bokat mig fel tid. 
Tisdag glömmer jag mina arbetskläder för första gången sen jag började för över ett år sen. 
Onsdag försover jag mig för första gången sen typ gymnasiet! I och för sig "bara" en halvtimma men ändå! 
Torsdag glömmer jag matlådan hemma. 
Då säger jag mitt dumma arsle att ja vad händer nu då? Jag har ju aldrig krockat eller kört av vägen ordentligt så det ska väl hända! Och vad händer?! 

JAG KROCKAR!!

Var dock inte mitt fel då hon körde ut mitt framför mig. Hade inte en chans utan dunkade rakt in i sidan på hennes bil. Men att det inte var mitt fel gör ju inte saken roligare. Tycker väldigt synd om hon i andra bilen! En olycka händer tyvärr väldigt lätt i halkan och det gick tack och lov bra för alla inblandade. Utom bilarna. Men de må vara. Finns nya bilar.

Over and out!

friday- I'm in love.. not!

Börjar helgen på bästa tänkbara sätt! Aron spyr... underbart.. 

På bilden var han betydligt piggare!

skola imorgon

Ja då hade man skjutsat storgrabbarna till bussen. Känns som dom nyss kom. De går fort när man har roligt. Skönt att dom bara är borta två dagar sen kommer dom tillbaka igen. 


näst sista dagen på jullovet

Idag har vi återigen haft en kanondag. 


Började i vanlig ordning med soffmys! 


Spelade twister.


Middag och mys (läs riva huset) hos mormor och morfar. 


När vi kom hem byggde Anton lego. 


När dom små somnat gick jag en promenad på 6 km med en kompis. Nu ligger jag död i soffan. 

Dags att kräla upp till sängen och göra natt. Måste försöka vända tillbaka dygnet efter en lång och skön ledighet! Ledighet i all ära men det ska bli skönt med rutiner med jobb och dagis igen! 

trettondagsafton

Varit en riktigt soft dag. Barnen har trynat rynt i pyjamas. Jag däremot har målat lite lister. En sväng på gymmet med Anette och sen måla samma lister varv tre. Nu hoppas jag att dom ska vara klara så dom kommer på plats imorgon. 

Avslutade dagen med att riva pepparkakshuset.


"Vänta så mamma får ta ett kort!"


"Nu! Riiv!"Fort var det gjort... 

Det var nog det sista av julen i det här huset. 

Dubbel-A

Nu är lugnet med bara storgrabbarna här över. Peder kom ner med dom små vid tre. Då var softandet slut men barnaskaran komplett! Har faktiskt saknat dom små rumpnissarna. 


Goding! Han till höger alltså! 👍

Bio

Igår for jag Viktor och Oskar på bio med familjen Jonsson. Vi såg Sune i fjällen. En okej film men jag gissar att barnen gillade den bättre än mig. 😉


Taggade på biiiio! 

2014 års sammanfattning

Ja vad ska man säga.. Kan väl inte påstå att 2014 har varit det bästa året i mitt liv.
 
I början på året beslöt jag och Peder oss för att skiljas. Mitt beslut men även till största delen mitt fel att det blev som det blev. Han är en fantastisk människa och en underbar pappa till våra barn! Var även en grym bonuspappa till mina söner. Jag önskar honom all lycka i fortsättningen och hoppas att tjejen han träffat nu tar hand om honom bättre än jag hade förstånd att göra!
Det är väl den största förändringen i mitt liv. Jag bor själv kvar i huset med barnen varannan vecka. Jag trivs bra i mitt hus men visst är det ett stort ansvar med allt och man oroar sig för allt möjligt! Jag har väl inte tummen helt mitt i handen men ändå är det mycket grejer som man har fått lära sig.
 
Mitten på året var livet ganska stabilt. Jag började landa i att bo ensam i huset med allt vad det innebär. Tack och lov har jag jobbat så mycket så jag har klarat det ekonomiska helt okej. Blir ju inga större utsvävningar men det funkar för mig! Vi hade en bra sommar. Anton lärde sig cykla! Duktig kille stolt mamma!
 
 
Jag  har fått förmånen att få vara med när Williams lillasyster Josefin kom till världen. Det är en ynnest att få vara med och dela en så sjukt stor grej som att föda barn. Och att dessutom vara där för att mamma och pappa till barnet verkligen vill ha mig där. Vid det tillfället kände jag verkligen att jag betydde något! Helt sjukt! ♥
 
Fick även beskedet att en nära och fin vän blivit sjuk. Det är så vidrigt och orättvist att jag inte ens vill skriva om det!
 
 
Slutet av året har varit turbulent på många sätt. Både på bra och mindre bra sätt. Nu är det ett nytt år och jag har en del saker att tänka på. mycket som är oklart. Saker jag kan påverka men även saker jag inte kan göra något åt som bara går att vänta ut och göra det bästa av. Själv måste jag ta mig en ordentlig funderare på hur jag vill att mitt liv tillsammans med mina barn ska se ut. Vilka val ska jag göra för att mina barn ska få en tryggt och lyckligt 2015? Vilka val ska jag göra för att jag själv ska få ett bra år? Jag hoppas att jag har styrkan att göra dom rätta valen.
 
2015. Ett nytt år. Nya möjligheter. Nya val.
 
Det jag vet är att jag har lärt mig sjukt mycket om mig själv under det gångna året. Hur jag är, har varit och hur jag vill vara som mamma, vän och flickvän.
 
 
 
 
Älskade barn! Ni betyder allt för mig!
 
Och till er all vänner!
2015 kommer inte att bli bättre än ni gör det så tänk positivt!
Inget ont som inte för något gott med sig!
 
Kärlek till er alla! ♥