Äntligen!

Idag kommer barnen! Som jag har längtat! Mina små sötnosar! Ikväll ska vi ha lilla julafton med mormor, morfar, morbröder, kusiner och gammelfarmor. Det ska bli så himla kul! Jag mår dessutom bra! Och imorrn är det nyårsafton! Åh, nu kommer det en tid som jag har längtat efter länge! Framför allt att grabbarna är här! ♥

Nu har jag en del att stå i innan kidsen kommer! Ha en bra dag!

Uppdatera!

Min kära lillebror tycker visst att det är dax att uppdatera. Jag tycker att han ska se om sitt eget hus först. Eller sin egen blogg kanske.. UPPDATERA LILLEBROR!

Ja, för att snabbt dra vad vi pysslat med här hemma så:

Julafton: Mådde piss, hade feber, låg under en filt hos mamma och tyckte att livet var skit! Låg sen i sängen och såg ufc tills jag däckade av en alvedon.

Juldagen: Mådde skit! Sov till två. For till Peders mamma, öppnade paket, for sen till en kompis till Peder på fest, sen statt i Piteå. 12 var jag helt slut. Sov hos Peders mamma.

Annandagen: Sov till halv ett. Mådde nästan bra. Hälsade på svärfar, åt hos svärmor, såg ufc.

Lördag: For hem. Mådde SKIT igen. For trots det till mamma och pappa och såg ufc.

Söndag: Skitdag. Var helt däckad. Var inte utanför lägenheten. Såg ufc.

Idag: Idag har varit en BRA dag! Peder har jobbat (det var inte det som var bra) och jag har haft besök av Lucas då hans mamma har varit på stan. Åsså har vi varit på maxi och handlat inför nyår, jag har färgat anettes hår, jag och anette gjorde egen pizza till middag. Det blev lite för mycket för mig så jag höll på att falla i koma igen men då kokade älsklingen nudlar åt mig och vips så mår jag bra igen! Love you darling!

Nu ska jag krypa ner i soffan och se ufc! Tror jag vet vad vi kan skylla på för dålig uppdatering... :D

Puss på er!

GOD JUL!

God jul alla läsare av min blogg! Hoppas alla ni får en bra julafton, själv ska jag bädda ner mig i sängen hata att vara sjuk!

julmat

Idag har vi först varit till farmor och fikat. Resten av dagen har vi spenderat hos mamma och pappa och ätit tacos. Det var jag som kom på den briljanta idén att käka det. Det var riktigt gott! Kommer nog att bli nog med julmat ändå i jul antar jag. =)

Nu är det bara två dagar kvar till jul. Längar. Även om det känns skitpissigt att fira jul utan mina barn för första gången sen dom föddes. Försöker att inte tänka på det men det är svårt.. =´(

Puss på er alla!

äntligen jansons!

Nu ska vi se film. Peder ska äta glass och jag ska smaska jansons frestelse med rödbetssallad! Det är typ det godaste jag vet! Förstår inte hur alla kan tycka att det låter så äckligt. =P

sorry

Snart är det jul.. och här är det glest mellan inläggen. Det beror helt enkelt på att jag har haft annat att göra. Eller så har jag helt enkelt inte orkat uppdatera. Jag ber om ursäkt Anette att jag har varit dålig på att skriva. Men nu skriver jag. Kanske det tråkigaste inlägget hittills men jag skriver iaf. Här är vi sjuka. Förkylda. Inte roligt. Men nån måste ju vara det oxå, nu föll det på våran lott. Ska mysa en stund i soffan med snoriga kärleken sen ska vi se om det är nån som vill ha en gnutta förkylning av oss. Typ Mia med familj. =)



tur

Ibland ska man ha tur oxå. Fick ett mess av Mia. Kom å ät frukost. Gott. Då måste man ju stiga upp och inte sova bort hela dagen! =)

buhu

Ibland saknar jag mina barn mer än andra dagar.. Idag är en sån dag.. Jag saknar dom såååå mycke!

skoter

Idag blir det nog att ta fram skotern och köra en sväng. Problemet är bara att jag alltid brukar hitta så jävla bra halvvägs men resten av halvan är mer problematisk.. bort hittar jag alltid (om jag inte har nt bestämt mål då) men hem brukar det vara svårare. Dock har jag ju alltid kommit mig hem på ett eller annat sätt så det löser sig nog.

Först frukost iaf.. =)

pinsamt

Hm.. det plingade och jag tänker. Men vem kommer NU? Jag öppnar dörren och tittar ut i ett mörkt trapphus för att sen höra Simon och Thomas säga -kom in! På TV! Borde inte berätta det för nån.. känner mig något korkad.. =S

Åja, man kan inte vara den vassaste pennan i lådan jämt.. =P

barnvakt

Sitter hos Mia. Är barnvakt till hennes barn medan Dannyboy jobbar och hon är på nåt hemligt upptåg.. Inte ens jag vet vad hon gör.. eller så vet jag det. Vad jag ljuger.. =O Hur som helst så är deras barn typ hur snälla som helst! Vi har sett lite tv. Storasyster har ritat en teckning till mamma och pappa och lillebror har lekt hund så jag har kastat ett ben till han och ropat apport. Haha.. kul hade vi! Konstigt att barn har en tendens att alltid vara så sjukt snälla och lugna när deras föräldrar är borta. Hm.. snälla. Inte för att dom här barnen nånsin är elaka men.. något mer högljudda kanske.. :D

Nu är det dags för lunch. =)

how nice!

Att få gå till juluppehållet i serieledning! Hur nice är inte det! Härligt killar ni gör ett bra jobb. Trots att jag inte har råd att hänga på ladan nu för tiden.. :(

P&K

geggaboja

Nu är mina små älsklingar här. Vi ska bara vänta på att han som har haft sovmorgon ska äta sen ska vi ut och skotta.
Till frukost har Åkke ätit "geggaboja" som visst betyder oboy. =)

blää

Nyser så det sprutar snor på tröjan.. hur läckert är det?! Går och byter tröja nu..

jippi

Snart kommer Lucas hit! Jippi! Nån som vill ligga på golvet och leka med mig!

längtan

Jag längtar tills vi ska flytta. Jag har värsta idéerma om hur det ska se ut i huset. Jag längtar tills vi ska ha inflyttningsfest, jag längtar tills barnen kommer. Jag har så mycket att längta till! Det är ju mysigt att längta men ibland kan det nästan vara lite jobbigt. Speciellt när man sitter här hemma och inte riktigt har nåt att göra för att fördriva tiden. Nån som vill socialisera?

skrillor!

Ikväll har vi haft storfrämmen! Anette var hit. Sen till det braiga med kvällen.. jag och darlingen har varit och åkt skridskor! Fan va kul!!! Hm.. om man analyserar den där meningen så kan man lätt tro att jag inte tyckte att det var bra att Anette var hit.. men vi som känner henne vet att hennes besök är ett enda stort LOL!

Godnatt gott folk!

julgodis

Nu är det så här att jag och Anette har varit riktigt produktiva i bakets värld ett tag. På order har jag nu äntligen tagit bilder på våra skapelser.  Dom nere till vänster har vi döpt till chokladdragérad älgbajs, dom rosa heter skumtomteslakt, uppe till höger är Peders påhittade pepparkakapuffar som smakar pepparkaka om man har bra fantasi och den uppe till vänster som är min favorit heter god choklad, doppad i choklad och cornflakes, rullade i choklad. 
 
Om sanningen ska fram så är det Anette som har bakat (förutom att jag har slaktat skumtomtarna) och jag har legat på golvet och lekt med Lucas. Men nån måste göra det och och man ska göra det man är bra på. Det säger min mamma.. =P

Så kommer ni hit bjuder vi på julgodis. Men skynda er för Peder gillar alla.. (utom tomteslakten som hade en lite suspekt smak..)

mums

Intresseklubben antecknar:

Förbaskat så god korvstroganoff jag har gjort!

nuså!

Nu har jag slagit in alla klappar vi har köpt! Herreguuud så duktig jag är! ♥
Nu har jag trååkigt.. vad ska jag hitta på.. borde städa.. men nee.. en annan dag.. =P Nu ska jag göra nå roligt!

kattelände

Det finns gånger då man gillar sin katt och gånger då det verkligen är Peders katt. Just nu är det Peders katt! Här sitter jag i godan ro och stör ingen (citat: Anette) katten sitter på golvet och tittar på mig. En bra stund sitter han där och jag tänker, ska han inte hoppa upp i knäet? Men nä, han sitter kvar. Då tar jag mitt vattenglas och precis som jag vickar upp det för att dricka hoppar katt***** upp och skvimper ut hela jäkla glaset över mitt ansikte! Nu vill han inte ligga i mitt knä för han påstår att det är blött! No shit scherlock!

Kattelände!

efterlysning

Jag behöver nå nya intressanta bloggar att läsa. Vem är du som läser min blogg? Har du någon egen blogg att dela med dig av? Ge mig lite nya idéer och uppslag! =)

XOXO

Dagens grattis!

Dagens grattis går till ROBERT! Vå vän som fyller 25 år (visst var det så?) idag!
Hoppas att födelsedagen blev bra!
Ett fyrfaldigt leve för Robert! Han leve:

Hurra, hurra, hurra, hurra

KLART!

Vi har köpt klart alla julklappar utom en. Men det vet vi vad vi ska köpa så det är bara att inhandla vid tillfälle. Det är så jäkla skönt att vara klar! Har dessutom två födelsedagar innan jul som oxå är avklarade. Jag och Peder var på stan i lördags och shoppade. Men jag säger då det. Skönt att det mesta redan var klart. Vilken hysteri det är på  stan på helgen! Tur att det inte är ett återkommande lördagsnöje!
Nu återstår det bara att slå in alla klappar som vi har köpt. =)

Puss på er!

var är min inspiration?

Hallå där.. känner att jag är i en liten bloggsvacka.. har haft så mycket för mig att jag har som inte haft inspirationen att skriva. Har surfat runt lite på olika bloggar för att hitta inspirationen igen. Så here we go:

Dagens outfit:
Ett par svarta adidasbrallor, svarta sockar och en t-shirt från cubus.

Vinn en bloggdesign: Nä, kan inte... kolla in Mlis blogg om ni vill ha en sån...

Dagens makeup: Har ingen.. =P

Dagens hudvård: Tvål å vatten?

Nää.. jag ger upp.. jag måste nog leta i mitt eget huvud för att hitta lite inspiration.. =)

stjärnor på is

Sitter i blåsmark hos svärfar och har just sett finalen av stjärnor på is. Att Markus vann var jag väl inte förvånad över eftersom att jag har hejjat på han hela tiden. Vad jag vet mer förvånad över var att jag tyckte att Jesper gjorde ett betydligt bättre finalåk. Det var jäkligt läckert. Men eftersom att jag har hejjat på Markus hela tiden så var han ändå den jag tyckte skulle vinna så, frid och fröjd, jag fick som jag ville. =)

lite hockey

Hm.. Renberg tillbaka efter jul och nu finns det visst funderingar om att kung Åkerman är påväg tillbaka. Det skulle ju vara snuttipluttigt! =) Ikväll ska vi på fest hos Anette och Rob och jag hopppas att min kära bror refererar hockeyn som vanligt på sms. På tisdag är det ju derby.. det måste man ju se.

Men nu är det dags att åka till bärschan! Ses!

bonde söker fru

Jag har kommit på värsta grejen! Kalla mig gärna korkad att jag inte kommit på det redan men jag har iaf kommit på att man kan se bonde söker fru på tv4:s hemsida. Var lite besviken att jag missade det idag men nu har jag ju sett det iaf! Hur bra är inte det då! Nu slipper Peder plåga sig igenom programmet och vi båda är nöjda. Nu ska jag krypa ner mellan lakanen hos min älskade sambo och läsa i fem minuter sen ska jag gosa in mig i hans famn och somna. Åh, vad jag älskar min Peder! ♥

styvpappa eller barbapappa?

Sitter och läser en artikel om "mammas kille" på aftonbladet. Vad ska man kalla honom? Barbapappa, bonuspappa, styvpappa, plastpappa, dubbelpappa, hybridpappa, sladdpappa, vicepappa.. Förslagen är många.. eller ska man bara kalla honom vid namn? Hur gör ni?

sjukt

Följde en kompis för att hämta hennes söta ungar på dagis. Då berättar en av fröknarna att det har varit inbrott i dagiset brevid. Nån eller några har slagit sönder en ruta och tömt en pulversläckare inne i lokalen. Inget har dom tagit.. Bara förstört. Till och med fiskarna har dom dödat genom att spruta detta pulver ner i akvariet. Nu får alla ta hem sina vagnar och kläder och sanera på grund av att det är tungmetaller i pulvret. Allt på grund av att  några idioter tyckte att det var kul att förstöra. Till vilken nytta?

Jag fattar inte...

bäbisar

Sitter hos Anette. Hon har åkt ut på ett ärende så det blev min uppgift att söva Lucas. Han somnade hur enkelt som helst i mitt knä. Finns ju inget mysigare än att ha en sovande bäbis i sitt knä. Dom luktar så himla gott och är bara helt underbara! Tur att jag får ha Lucas som min substitutbäbis när mina egna är så långt bort. Igår var det Albin som fick vara mitt substitut när jag var förbi Mia.

todo II

  • Ring läkaren
  • Ring tinget
  • Vattna blommorna
  • Häng tvätten
  • Köp pappas och Peders julklappar
  • Köp Robz födelsedagspresent
  • Ring a-kassan
  • Kolla hockeyplanen
  • Städa grabbarnas rum
  • Arbetsförmedlingen fredag
Blir mycket att göra när man är arbetslös... ;)

Puss å kram

otrevliga kärring!

Åhh... jag blir så jävla less! Fastighets a-kassa! Först telefonkö i 20 minuter sen fick jag i världens otrevligaste handläggare! Hon fattar inte vad friskift/ledigvecka är. Det går ju för fan inte att fylla i ett stämpelkort när man har varit ledig. Försökte förklara för henne att det är detsamma som hennes helg och att jag inte är arbetslös utan jag är ledig från min tjänst. Men det fattade hon inte. "Du måste fylla i det du har jobbat." Men jag var ju för fan inte arbetslös! Åh, jag blir så less! Tycker hon borde byta jobb! Eller lära sig vara lite mer trevlig!

Däremot skellefteå lasarett. Dom är duktiga. Fick den hjälp jag behövde på direkten och ingen kö heller! Bra jobbat!