Ultraljud


Jag har ju glömt att berätta att vi har varit på ultraljud oxå. Är väl två veckor sen vi var det men.. bättre sent än aldrig. =D Det hörs vara en frisk och kry bebbe så här långt. Däremot vägrade h*n berätta vad som komma skall. Jag som hade sett fram emot att få köpa lite kläder som inte är vitt eller beige.. men men.. bara det kommer en bebis och inte en hundvalp får man väl vara glad. =)

Viktor hoppas att det ska bli en pojke som ska heta Wilmer. Då ska han kalla honom Ville säger han. Han är väl inte helt galet ute. Blir det en pojke så kan jag definitivt tänka mig Wilmer. Fast jag har varit sugen på Anton oxå. Blir det en tjej så ligger väl Linn rätt bra till. Eller Emma. =)
Vad tycker ni?

Kommentarer
Anette säger:

Det där är en flicka, å de passar ju bra för de e en flicka i Marias mage åxå....jag kan sånt här :)

2009-09-10 | 15:30:47
Bloggadress: http://monkeymama.blogg.se/
Ulrika säger:

Jag gissar att det är en tjeja så Linn blir väl bra. Fast,,som Mamma så brukar väl den första känslan över vilken sort det är vara den rätta, eller? ;)

2009-09-10 | 15:39:05
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
Cissi säger:

Linn har jag alltid gillat och Wilmer var jätte fint =)

2009-09-10 | 18:18:56
Bloggadress: http://lillohman.blogg.se/
Therese - Lurans blogg säger:

Wlmer var inte dumt, vi har jätte problem med namn, tur att det dröjer ett bra tag till innan det är aktuellt ;-P Och jisses, i helgen måste jag nog göra en klimpsopa, blev så sugen när jag läste ditt inlägg :-) Kram

2009-09-10 | 19:21:48
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
sandra säger:

Linn blir ett jättefint namn!!

2009-09-12 | 21:24:16
Dessie säger:

Åh va mysigt att vara på ultraljud, jag önskar att vi fick gå igen.. fast det kan ju tyckas som onödigt då han alldeles strax är här! =) Ja ja hade ju en kille i magen, trots att jag ju ville ha en liten Holly!!! =) Kanske.. det finns ju fortfarande en chans! hi hi

2009-09-16 | 19:29:54
Bloggadress: http://www.dessies-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback