summering

Idag har det kalasats ännu mer. Oskar var bjuden på kalas hos Albin så jag och Åkke for på barnens hus och inhandlade present innan vi landade på piratkalas kl ett. Där kalasades det i timmarna två för att direkt efter det möta upp Peder, Edde och Viktor hos Mli och Krister för nästa kalas. Denna gång är det Kristers tur att få paket. En alldeles egen disk så nu är det bara att kasta vilt. Whiskey och lite annat smått och gott.
I afton har vi ätit plankstek till middag och killarna (peder, matte, krister och robert) har kört bort våran gamla oljepanna så nu ser det ut som i helvete nere i källaren. Blir ju kul att städa upp det. =S Är ju skönt att den är ute men det är som sagt var lite städning. Blir till att köpa några kubik avfettning och en piasava för att få rent golvet.. =(
Vi var ju förresten och körde diskgolf igår. Hade med oss alla barnen. Måste säga att jag vart grymt impad av Eddes spel. Han kastade jättebra för att vara bara sju år och orkade dessutom alla 18 hålen! Jag och resten av barnhopen (Oskar, Viktor och Lucas) gav oss vid nionde hålet/korgen och förpassade oss till Anette. =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa senaste mankell-boken som jag fick av älsklingen när jag hade namnsdag. ♥

Kommentarer
Mli säger:

Sv: Du är så söt när du är ironisk :P

Ja visst är dom supergoda! :D LOOOVE!

2009-09-21 | 14:52:43
Bloggadress: http://crazyhappy.blogg.se/
ulrika säger:

Längtar bara hem och pussas men lilla fröken. Jag kan nog kanske fixa ditt oljeproblem i källaren i ett nafs helt utan arbete.Så ring mig innan du börjar dona.

2009-09-22 | 10:32:26
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
Therese - Lurans blogg säger:

Ja nästa år har vi mycket material till lyktor! Men andra glasburkar funkar ju också, dina killar är ju så stora så de faktisk kan göra SNYGGA burkar med lite färg :-) Kram kram

2009-09-23 | 08:21:30
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Therese - Lurans blogg säger:

Åh riktig gammal ståltråd, gärna lite rostad blir nogtoppen bra, ser fram emot att få sen delar av din roman! Kram

2009-09-23 | 11:57:12
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Kicki säger:

Jaaa hej och hå vilket tjorv fram och tillbaka, men tillslut så :)

Kram

2009-09-23 | 19:29:32
Bloggadress: http://kickikickass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback