nu äre klippt!

Jag och Peder låg i soffan och myste då det knackade på dörren. In kom min kära granne med saxen i högsta hugg. Hon har jobbat som frisör och för nån dag sen satt vi ute och pratade och då sa jag att jag akut behövde en klippning. Så idag hade hon helt sonika bestämt sig för att klippa mig. Såå skönt! Jag blev jättenöjd så här långt iaf. Har ju inte stylat det själv än ;) Nu skulle jag bara ha behövt färga det oxå så man ser klok ut. Kan ju inte gå omkring såhär nu när jag är nyklippt!

Kommentarer
Siri säger:

Nu blir jag nyfiken :) Vill se en bild ju

2009-05-27 | 22:54:06
Bloggadress: http://dorowatt.blogg.se/
Ulrika säger:

Då är det bara att hålla tummarna med jämna mellanrum:)Jag och din kära bror tänkte till en dag och kom på att du slapp din egen oljetank, men jag har en kvar åt dig;)Allvar, så kommer jag nog att behöva lite hjälp, men visst är det så att du gillar att måla(vilket jag verkligen ogillar)Jag kan ta tanken kan du kanske hjälpa mig med fönstren någon dag;)Eller åxå lånar jag hem två overaller tar vi tanken, kan vi extraknäcka med det nån gång då och då och dra in en slant ;)

2009-05-28 | 05:54:25
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
Ulrika säger:

Woow !Åsa, jag ser scenariot. Vi trycker upp affischer där vi står i hela munderingen med dessa underbara skyddsglasögon från Learnia, med texten Köp två oljeresistenta damer till din tank.

2009-05-28 | 06:06:13
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
C säger:

Vilken tur du hade som blev klippt. Jag skulle också behöva gå till frisören, men det får vänta tills jag får råd.

2009-05-28 | 13:39:49
Lovisa säger:

BILD !!!!!!!! JAG VILL SE BILD !!! hihi

2009-05-28 | 18:15:37
Bloggadress: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback