hockey

Har även idag byggt pärlplattor. Det är nästan så att jag tycker att det är roligare än var barnen gör. =D Idag blev det en aik till mig och en Lule till robert så när du läser detta Rob så vet du att du har en pärlplatta att hämta hos oss. Om inte annat kan du ha den att ställa ölen på så inte bordet blir skadat.. ;)


See ya!

Ps. Robs ser ut som en tomte.. *fniss*

Edit: Jaja, förlåt Rob. LHC var visst Linköping.. men det är tanken som räknas.. =( Får väl göra resten av elitserielagen imorrn.. =P

Kommentarer
Lindisen säger:

självklart kan du göra det! Maila mig vad du vill att det ska stå, och vilka sidor jag ska sätta namnen. Blir ju fyra sidor, en mot dig, en framåt, en åt höger + en åt vänster. Skicka mail och en beskrivning så fixar jag =) Får hem läderremmen på fredag så kan göra halsbandet i helgen.

2009-03-04 | 18:17:23
Bloggadress: http://www.lindisen81.blogspot.com
Anette säger:

Inte för å va petig men lule har LHF :) Å förresten hallå där, man kan inte säga att ingen ska handla av mig på loppis, tänk på att jag har barn att försörja :)

2009-03-04 | 21:57:51
cammie säger:

ja gud ja! det får vi göra. Har du bra tips så bara hojta !! =) jag kör knäböj när jag borstar tänderna iafall..startat lite smått ;)

2009-03-04 | 22:40:44
Bloggadress: http://tuscha.blogg.se/
Emo säger:

Söta stjärnor - och användbara!

Vill du ha mer tips om hur du kan göra så titta på http://parlkonst.se/

2009-03-05 | 14:05:18
Bloggadress: http://parlkonst.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback