ännu en helg är förbi

Helgen spenderades i stugan. Regn, regn och åter regn. Men vi hade mysigt ändå. Barnen plockade blåbär med morfar och viktor var ute och fiskade med han. Han har kommit på ett nytt smeknamn till sin älskade morfar. "mocke". Det är det nya namnet. Han ser verkligen upp till mocke. Dom hade hjälpts åt hela helgen med att elda i badtunnan, grillat korv till kvällsfika, fiskat mm.. Allt detta trots att det har regnat. Inte ofta mina barn vill vara ute i regnet men med morfar verkar det gå bra.

Igår for vi till Lycksele. I stugan var det sol så vi tänkte att det blir ju perfekt. Men halvvägs till lycksele börjar det regna. Vi dansar och sjunger soldansen men det hjälpte föga. Men väl framme så slutade det regna. Vi kikade på djuren och fikade uppe vid björnarna. Då började det om att regna. Vi skyndade oss ner till spelhallen och var där inne tills det slutade regna. Då blev det leklandet för hela slanten. Bumperbåtar och karuseller. Edvin hade sån tur att han lyckades "fiska" upp TVÅ mjukisdjur i en monter med en gripklo. =) Vid fem lastade vi in tre trötta, nöjda men blöta barn i bilen och begav oss hemåt. Tur jag hade tagit med extra kläder för det var verkligen smutsigt och blött.

Idag har jag och Viktor varit på stan och drällt. Var på ett möte med lillkompisen sen gick vi på subway och åt. Han var supernöjd att han fick välja macka, pålägg och dricka själv. Dyrt men mysigt.

Nu ska jag och darlingen se wallander när han kommer ut ur duschen.

See ya! ^^

Kommentarer
maria säger:

Vilken härligt helg ni varkar ha haft=)

Kram

2009-07-29 | 10:19:26
Bloggadress: http://cupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback