påsk

Ja, då var man hemma igen från allt påskfirande. Har varit i stugan från fredag till söndag. Hur skönt som helst.
Fredag for vi till kalvis och hälsade på min morbror och monkeymama med familj. När vi kom tillbaka till stugan bjöd mamma oss på köttfärsgratäng. Mums var det.
Lördag kom Tias och förärade oss med sitt sällskap. Med gemensamma krafter fiskade vi upp en gädda på sex kilo. Riktigt najs. Åkte lite lynx finlandia och satt ute i solen. Åt lunch ute. Middagen stod på mig och Peder. Inbakt fläskfille med philadelphiaost och potatisgratäng. Det var oxå mums.
Söndag åkte vi till morbror och hans frus stuga. Där bjöds det på sol och fika. Även om vi hade med oss eget fika i nödfall. Men jag kan meddela att Lenas kakor var godare än våra ostmackor. =)


Robzon in action

Sen bar det av hemåt för en välbehövlig dusch och lite bloggläsning för att sen ila vidare till Pite för att se hur svärföräldrarna hade det. Söndagkväll spenderades hos Peders mamma. Såg "ballar av stål". Lite sjuka.. :P

Måndag blev det långprommis med Hugo (svärmors hund) i det fina vädret runt Blåsmark. Grillade lite korv ute i solen innan vi begav oss till svärfar. Där bjöds det på riktig påskmat. Ägg med rom på. Sillsallad och påskskinka. Gott var det.
Nu i kväll har vi varit till farmor och fikat så det var tur att vi var ut på långprommis i morse. =)

Det var pretty much våran helg. =)

Kommentarer
Anonym säger:

kan faktiskt inte se nån överföring på 300 kr...

2009-04-13 | 21:10:17
Anette säger:

hallå där din bildknyckare! :)

2009-04-13 | 22:03:34
Bloggadress: http://monkeymama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback