Klart!

Nu är det klart!! Så skönt!!





Bara pyntet och möblerna kvar! Har burit upp madrasserna och håller på att måla sängen. Har målat första varvet med grundfärg ikväll.

utmanad av Johanna

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg och utmana 5 personer.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga - hitta inte på egna.
Om personen som utmanar dig har samma första bokstav som du får du inte använda dennes svar utan måste hitta på egna.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller använda ditt namn som svar, förtutom i fråga 1.

1. Vad heter du?
Åsa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Åska
3. Flicknamn: Åse
4. Pojknamn: Åke
5. Yrke: Ångloksförare
6. Färg: Årange
7. Klädesplagg: Åverall
8. Mat: Ångkokta grönsaler
9. Sak i badrummet: Ångstrykjärn (om man har tvättstugan i badrummet kanske)
10. Plats/Stad: Årsta
11. En orsak att vara sen: Åkgräsklipparen pajade!
12. Något som man skriker: Åhhh!!
13. Film: ÅsaNisse på hal is
14. Något man dricker: Årgångsvin
15. Band: Åkes flickor
16. Djur: Ål
17. Gatunamn: Årgatan
18. Bil: Åpel
19. Sång: Åm du lämnar mig nu - Lars winnerbäck =P

Haha.. inte var det lätt.. men med lite improvisation så.. =P

Jag utmanar följande: Nädu! Så elak är jag inte! =D

veckans vän

Har funderat lite på att göra ett inlägg om en vän. Nu blir det! =) En kompis som alltid kommer när man ber om det. En kompis som alltid skjutsar mig dit jag vill om jag inte har nån bil. En kompis som har hjälpt mig att planera festen i helgen för Peder och Krister. En kompis som mina barn älskar och som alltid ställer upp och är med grabbarna om det kniper. Och en massa mer.
Och det som nu gör att att jag känner att jag vill uppmärksamma dig är alla gånger du har följt mig till Malå och hållit mig sällskap i bilen. Tre timmar av din tid som du hade kunnat göra betydligt roligare saker än att sitta i min bil och uggla...

MLI!



Tack för att du är min vän!

Äntligen får jag ta bort tapetgrejerna för denna gång!



Nu är det färdigtapetserat! Så jäkla skönt! Det blir så bra! Svårt att få det på bild. Kärleken är nästan klar med brädväggen men då tog batteriet i skruvdragaren slut. =( Imorrn blir det att åka och köpa lister sen sätta sista brädorna! Och flytta upp sängen!!
Nästa bekymmer.. gardiner.. =P



Nya lysknappar och kontakter såklart! =)



Passade på att sätta lite tapeter på ett papprör när jag var i farten med tapetgrejerna. Blev riktigt fint om jag får säga det själv. =)

pyssel till hallen



Efter jag hade tapetserat det jag orkade idag innan ryggen gav sig så bjöd Maria på mellis. Där pysslade jag ihop två små "hej". Ett till Mia och ett till mig. Nu har jag satt upp det i hallen och jag måste säga att det blev ganska gulligt. Och gratis. =)

mera sovrum



Så här såg golvet i sovrummet ut innan vi började med nya golvet. Måste säga att pappa totalt dumförklarade oss när vi beslutade oss för att lägga nytt golv på ett fullt fungerande parkettgolv. Dock tycker varken jag eller Peder att det är snyggt så vi gjorde som VI ville. ;)



Här har vi börjat lägga nya golvet. Blir kanon. Ungefär här hade jag hunnit vara arg typ 4 gånger. För er som inte vet så är jag väldigt arbetselak. Saker ska göras på mitt sätt! Jag som är lugnet själv i vanliga fall har verkligen temperament när jag ska abeta. =P


Nu är golvet klart. (vi bor fortfarande ihop;) och tapeterna har börjat komma upp på väggarna.

Nu ser ni på ett ungefär hur det börjar se ut. Jag tar tapeterna lite pö om pö. Orkar inte sätta allt på en gång. Det går sakta men säkert. =)

bio med mera

Började morgonen med att Mli ringde och väckte mig. Kan säga att det inte tillhör vanligheten att det är hon som väcker mig. Man var väl lite sliten efter helgens bravader (berättar mer om den sen). Gick upp och satte upp några tapetvåder. Blev inte så många innan jag kroknade. Att allt ska var så jobbigt nu för tiden.. =( Var förbi Maria en stund för att sen bege mig mot Piteå och svärfar. Har lämnat min älskade volvo i hans garage så den ska få vila lite tills vi behöver den igen. Där flirtade jag till mig lite ståltråd som jag tänkte försöka mig på att pyssla lite med. Blev så inspirerad av lurans inlägg så vi får väl se hur det går. Tänkte prova redan ikväll men då ringde mamma och frågade om jag ville gå med henne på bio och se flickan som lekte med elden. Självklart ville jag det då jag tycker att alla tre böckerna är grymt bra. Men jag måste erkänna att jag tyckte att ettan var bättre. Även om denna var riktigt bra den oxå. Tack mamma! Men 2,5 timme i en biostol var inte riktigt bra för min rygg. Börjar mer och mer känna av att jag är gravid. Har ju klarat mig tills alldeles nyligen från att ha ont i ryggen. Eller ont är väl egentligen fel ord.. mera "trött".. om någon förstår hur jag menar.

Ska försöka uppdatera lite imorrn med bilder och så men jag lovar inget för jag vet att jag är dålig på att hålla just den delen... :P

Puss!

klart

Nu är golvet klart!! Bara lite småfix kvar! Nu ska jag upp och börja hänga tapeter. Bilder kommer. =)

kort och gott

Vi åt middag på wok `n roll med Kim och Annica.

Golvet uppe i sovrummet är lagt klart så när som på sista två varven.

Min favorit Patrik gick vidare i IDOL.

hockey

Nu har elitserien börjat. Aik vann dagens derby mot Lule med 3-1. Riktigt skönt! Hoppas på en bra säsong!

torsdag idag

Idag har jag varit till Malå. Träffade Edvin och Viktor en stund. Var mysigt att få vara med dom lite. Oskar kunde inte komma ut då han visst har blivit förkyld igen. Mli följde med och var hos en kompis. Skönt att ha nån att prata med i bilen. Tar ju trots allt en och en halv timma att köra en väg. När vi kom hem så bjöd Anette mig och Peder på våfflor med grädde och hjortronsylt. Inte dåligt att komma till dukat bord. Tack för maten vännen, det var supergott!

När vi kom hem målade vi klart alla brädor så imorrn får vi se om vi ska måla ett varv till med vitt eller om vi ska låta kvistarna synas lite.

Imorrn ska jag se idol. Blir spännande att se om min favorit Patrik går vidare. Hoppas! =)

sovrummet, part 3 (eller nåt sånt)



Väggen där plankorna ska sitta. Snygga blommiga tapeter.



Nu har vi målat vitt för att inte blommorna ska börja växa ut i springorna mellan plankorna. =P



Ikväll har vi kapat till alla brädor och målat tre. Sen blev jag less och for till Maria och käkade popcorn och såg idol. Man kan ju inte jobba ihjäl sig. ;) Ska väl förhoppningsvis orka mig på att måla några fler brädor imorrn så vi kan börja sätta upp dom snart. Längtar! Börjar ju se ljus i tunneln på detta projektet nu. =)

ekologiskt?

Dagens mat: Biffar gjorda på lösspringande älg, hemkokad lingonsylt plockad på samma ställe som älgen blev fälld, potatis odlad och plockad av svärfar, ägget i biffarna är värpta av svärfars hönor som han har hemma på gården, kantarellerna är plockade i skogen av samme svärfar. Är inte det vad man kan kalla hemgjord mat? Gott var det då iaf. Hm.. mosad potatis.. ser ut om barnmat.. =P

operation

Igår opererades lilleman. Skulle in på lassa klockan 8.45. Fick vänta till klockan 11 (!) innan han fick komma in på op. Kan säga att han var lite less på att vänta. Mamma var väl iofs inte nå mindre less men. När vi hade varit till doktorn för första bedömningen så fick vi gå in i ett rum just före operationssalen och vänta. Där vi sitter så hör man klart och tydligt hur en liten tjej skriker hjärtskärande. Man kunde tro att dom höll på att ha ihjäl henne. Happ, tänkte jag, hur skraj blir inte Oskar av att höra detta då? Men icke. Tapper som få tog han på sig operationsmössan och rullades in för sövning. Nål fick dom sätta i handen utan en tår och sen fick dom söva honom utan protester. Operationen gick bra så nu har han rör i sina små öron. Satt sen på uppvaket och kikade på min lilla prins. Han är ju bara helt underbar! Inte alltid man har tid att sitta och kika på dom små medan dom sover. Ont verkar han då inte heller ha haft men dom åkte till sin pappa igår så jag måste ringa dit och höra hur det är med lillkorven.

♥EVO♥

summering

Idag har det kalasats ännu mer. Oskar var bjuden på kalas hos Albin så jag och Åkke for på barnens hus och inhandlade present innan vi landade på piratkalas kl ett. Där kalasades det i timmarna två för att direkt efter det möta upp Peder, Edde och Viktor hos Mli och Krister för nästa kalas. Denna gång är det Kristers tur att få paket. En alldeles egen disk så nu är det bara att kasta vilt. Whiskey och lite annat smått och gott.
I afton har vi ätit plankstek till middag och killarna (peder, matte, krister och robert) har kört bort våran gamla oljepanna så nu ser det ut som i helvete nere i källaren. Blir ju kul att städa upp det. =S Är ju skönt att den är ute men det är som sagt var lite städning. Blir till att köpa några kubik avfettning och en piasava för att få rent golvet.. =(
Vi var ju förresten och körde diskgolf igår. Hade med oss alla barnen. Måste säga att jag vart grymt impad av Eddes spel. Han kastade jättebra för att vara bara sju år och orkade dessutom alla 18 hålen! Jag och resten av barnhopen (Oskar, Viktor och Lucas) gav oss vid nionde hålet/korgen och förpassade oss till Anette. =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa senaste mankell-boken som jag fick av älsklingen när jag hade namnsdag. ♥

trappen





Bilder på begäran av Emma. :) Nu är trappen klar. Bara lite lister kvar. Tyvärr hittade jag inte bilderna hur det såg ut före. Så här ser det iaf ut nu. Jag är nöjd! Nu skulle vi bara ha gjort nåt åt trappstegen oxå.. =P

Har förresten målat luckorna oxå men jag är inte klar med gångjärnen.

Sovrummet

Så här ^ såg fönstret ut innan jag målade det.

Så här v ser det ut nu. Det var lite svårt att få en bra bild men jag gjorde ett försök iaf.


Idag har Peder målat andra varvet i taket (vi målade första igår) så nu är det godkänt oxå. Så nu är nästa projekt att få upp bräderna på väggen. =)

boysarna

Nu är boysarna här! Så skönt! Finns inget bättre än att vakna av mina småkorvars röster. Nu sitter dom och spelar dator och jag ska göra nå lunch. I afton kommer Peders mamma med sambo för att få lite fika. Älsklingen fyllde ju 25 år igår. Då kom hans pappa med en smörgåstårta. Det var inte helt fel. Även Mli, Krister, mamma, pappa, Kim och farmormoran kom och grattade.

Nä.. lunch var det. =)


tack pappa

Nu har min söta pappa varit hit och hjälpt mig att laga några små hål och sprickor i taket uppe i sovrummet så nu är det nära målning. Ska bara dra ut en koaxialkabel och spackla igen hålet sen är det klart att måla. Han har även hjälpt mig att fixa med lite el nere i tvättstugan. Vi städade ju källaren i måndags och då kastade vi ut en gammal tvättmaskin och en centrifug och nu har pappa plockat bort kablarna ur dosan så jag kan tvätta utan att få kortslutning. Jag är glad att jag tog pappa till hjälp för det var kopplat som jag vet inte vad.. jorden var satt där det inte fanns nåt och det var färger som inte finns längre på kablarna... tajkonkoppling. Tur att vi kastade ut den och inte använde den. Kunde ju ha blivit intressant då skiten inte ens var jordad.. =D

Tänkte vara duktig och ta en bild på fönstret som nu är klart men då lyser solen så det blir bara ett svart fönster.. =P

mera presenter

Idag när kärleken kom hem från jobbet fick jag änne mer presenter! Tre bodysar till bebisen. En till som det likadan som den vänstra men i en annan storlek.

Gode söt han är min sambo! =)


när tar det slut?

Ja, här målas det. Känns som att det aldrig ska ta slut. Men nu tror jag att Peder är i det närmsta klar i trappen. Hoppas verkligen det. Är så less på trappen! Åja. Det blir ju ruskigt fint iaf. =)



Nu är det kojsardax. Ska försöka måla lite imorrn. Ska till barnmorskan oxå. Det blir ju spännande att se vad hon har att säga. =)

städning

Blev inga bilder idag heller. Jag har varit så sjukt hängig. Trött, hostig och ont i huvudet. Har bara orkat mig ut med grannens hundar två gånger och varit på stan med Mli och lämnat in AF-papperen. Sen har vi fikat hos Maria. Annars har jag legat på soffan och vilat. Kim och Peder däremot har kört bort en massa skräp från källaren. En gammal frys, en massa garderober, en hel del skrot, en tvättmaskin med separat torktumlare. Så nu har vi börjat se ljus i tunneln där nere. Nu är garaget öppet och klart för pappa att köra ner hojjen för vinterförvaring. =)

ett år sedan



Döm om min förvåning då min kärlek kom hem med en ros till mig. Vi har varit förlovade i ett år idag.

Älskar dig! ♥

söndag

Idag har det varit fullt upp! Ska gå och lägga mig nu men imorrn tänkte jag skriva ett bättre inlägg. Kanske lite bilder oxå om ni har tur. =)
Trodde ju att trappen skulle bli klar idag men ack så vi bedrog oss.. färgen tog slut så imorrn måste vi köpa mer färg. Suck...


tävling


Kalas

Sötaste Dusan hade 2-årskalas idag. Lite stolt är man som blev bjuden på hans kalas! Mumsigt fika och trevligt sällskap! Kan väl som vanligt inte bli mycket bättre. =)


Före kalaset hann vi måla en massa i trappen så imorrn hoppas vi att det ska vara klart. (Peppar, peppar)
Efter kalaset  blev det diskgolf med Mli och Krister. Både jag och Mli slog tydligen personbästa enligt dom som kommer ihåg vad vi har haft tidigare. =D Det firade vi med sen middag på MAX. Nu sitter vi i soffan och laddar för mera målning imorrn.

Puss och kram på er.

mammas hjälpreda

Här är en bild på min lilla gounge som hjälpte mig att vattna i växthuset när han var här själv förra torsdagen.

tygtavlorna

 

Så här blev resultatet av tygtavlorna. Blir lagomt att ha uppe i trappen. Hoppas att sista varvet blir målat imorrn så jag kan hänga upp dom på söndag. Jag vet inte än vars jag ska hänga dom riktigt. Men det löser sig väl förhoppningsvis. Vitt och fint blir det iaf i trapphuset. =)

Tack bror för ramarna! Dom blev skitbra och jätteenkla att sätta ihop! Han är förresten singel så om ni vill ha en händig karl med fast jobb i sina bästa år så är han ledig. Åsså tillkommer ju världens bästa svägerska.. =D


köttsoppa och popcorn

Idag har jag sovit mest hela dagen. Men vaknade vid halv tre och kände mig rätt okej så det blev älgfärs-soppa med klimp till middag. Mmm, så gott det var!

 

När vi satt och åt kom Anette med presenter till mig. Popcorn och nötcremé. Det är en riktig vän det! Eller.. kan hon tänkas vilja nåt? Aja.. vi får väl se om det är nå jobb på gång.. ;)


tävling



Jag är med och tävlar om dessa söta bokstäver som skulle passa perfekt i vårat nya sovrum.
Tävlingen hittar ni hos Mitt smultronställe och den pågår september ut.

Ultraljud


Jag har ju glömt att berätta att vi har varit på ultraljud oxå. Är väl två veckor sen vi var det men.. bättre sent än aldrig. =D Det hörs vara en frisk och kry bebbe så här långt. Däremot vägrade h*n berätta vad som komma skall. Jag som hade sett fram emot att få köpa lite kläder som inte är vitt eller beige.. men men.. bara det kommer en bebis och inte en hundvalp får man väl vara glad. =)

Viktor hoppas att det ska bli en pojke som ska heta Wilmer. Då ska han kalla honom Ville säger han. Han är väl inte helt galet ute. Blir det en pojke så kan jag definitivt tänka mig Wilmer. Fast jag har varit sugen på Anton oxå. Blir det en tjej så ligger väl Linn rätt bra till. Eller Emma. =)
Vad tycker ni?

Tygtavlor


Igår var min kära bror förbi med några träribbor som han har gjort till mig. Det ska bli tygtavlor som ska sitta i trappen när den är färdigmålad. Är nära nu. =)
Hoppas han får klart gångjärnen som han ska blästra åt oss klara snart oxå så vi får sätta tillbaka luckorna till skrubbarna i trappen oxå.

förkyld

Vaknade halv sex i morse och är dunderförkyld. Hostar och snorar i massor. Suck.. jag som skulle till Malå idag på möte. Det var bara att avboka. Fattar inte hur det kan rymmas så mycket snor i mitt huvud.
Nu sitter jag här i soffan med en kopp varm oboy och en macka. Ska se sjukhuset på tv3 play. Hade helst velat gå upp och måla men jag orkar inte röra mig dit upp.. =(

By the way. Varm oboy är hur gott som helst!

farmoran

Igår ringde mamma och berättade att farmoran har snubblat på en matta hemma i köket så dom gatt skjutsa henne på akuten då mest troligt glasögonen har slagit upp ett jack i pannan (som hon åsamkade sig när huvudet tog backen) var tvungen att sys. Fem stygn och en hjärnskakning gjorde att dom ville behålla henne för observation under natten. Så idag for jag till pappa och följde han upp på lassa för att hämta hem henne. Lilla tanten. Hon såg så ynklig ut där hon satt på sitt rum och såg ut som hon gått tolv ronder. Världens blåöga och ett stort bandage på ögonbrynet. Hon var ganska spak men det tog inte så lång tid innan han var tillbaka i samma gamla form. Dock lite tröttare. Men självklart skulle hon bjuda på fika när vi kom hem. Väl hemma så kastade vi ut mattorna och fikade.
Slutet gott allting gott. =)

trött

Hittade Losec mups som Peder har köpt åt mig. Ibland är han riktigt bra att ha. En bra tablett som man slipper tugga. Funkade faktiskt oxå. =)

I morse kände jag mig inte speciellt pigg men efter några avsnitt av sjukhuset på tv3 play och lite mat så målade jag lite uppe och städade toan uppe. Nu är jag helt slut. Blir spagetti och köttbullar till middag. Orkar inte göra nåt annat. Efter maten måste jag nog försöka vila. Jag som har varit så himla pigg nu ett tag. Nu börjar tröttheten krypa sig på igen. På aftonen är jag helt slut. =P

Nu har vi passerat halvtid så nu är det bara hälften kvar.. =P

halsbränna

Nu börjar halsbrännan komma... hur kul är det? Måste leta genom medicinskåpet efter nåt som lindrar. Provade med en nötcreme men det funkade inte riktigt så bra.. =P

bad

Idag har vi (+Mli & Krister) varit på eddahallen och badat. Grabbarna tyckte att det var superroligt. Edvin har kämpat för att lära sig simma. Krister har lärt han hur han ska göra så nu krävs det bara lite övning så kommer han att klara det galant. =) Edvin har förresten lärt sig vissla oxå. Min sötkorv. Sen åt vi middag med mormor och morfar. Fyra små rätter. Jag är inte dunderförtjust u det men nån gång per år så är det ganska gott. =)

Ikväll har Sundbom varit hit med hela familjen. Trevligt att få besök! =)
Har köpt skötbordet av dom så nu kan vi bocka av det från listan oxå.

ny design

Ja, antar att ni redan sett det men jag har iaf fått en ny design. Som vanligt Mli som står för designandet. Jag är riktigt nöjd med resultatet! Tack vännen! =)

goungen

Igår fick jag till min stora lycka med mig Åkke hem. Hur mysigt som helst att få rå om bara ett barn i taget. Även om jag naturligtvis gärna hade fått med mig dom andra två hem oxå men dom går ju skola så det går ju inte. Jag hoppas att jag kan ta en av dom större själv en annan gång. Är ju enklare med Oskar då han "bara" har dagis.

Idag har vi iaf tvärvarit på stan och köpt ett tyg som vi var till momme med. Hon lovade att sy klart ett örngott och ett påslakan till bebben. =)

Vi tog semester från målandet nu då lilleman är här. Tänkte att han skulle få hjälpa mig men det blev så att vi gick ut och plockade vinbär istället. Vi tog även in några tomater och en gurka från växthuset och några äpplen från trädet på gården. Tomaterna och gurkorna hackade vi och åt till middag. Kebab med pitabröd och middagsgäster i form av Mli och Krister. Krister som för övrigt har hissat flaggan för sitt nya företag idag! Grattis Krille kran! =)

Dagens skörd. =)

Utmanad

Fick en utmaning av Siri.. måste väl anta den då. ;)


1. Hur många resväskor äger du?
Eh.. ingen tror jag.

2. Skulle du hellre ta bilden än att vara med på den?
Spelar ingen roll men oftast tar jag hellre än att vara med.

3. Har någon någonsin kallat dig lat?
Oja.. ofta.. =P

4. När var senast någon stötte på dig?
Eh.. eftersom jag är gravid så är det ingen som stöter på mig just nu.. tråkigt men sant. =)

5. Vad åt du till middag senast?`
Makaroner och korv hos Anette och Lucas

6. Använder du huvtröjor?
Jaa.. ofta!

7. Vem var den senaste som messade dig?
Anette

8. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Den med mest G-kraft. Har dock ganska lätt för att bli åksjuk nu mera så det blir tyvärr inte så många även om jag älskar karuseller.

9. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Det heter Solbacken och har ca 11 butiker (kopar Siris svar då jag antar att det är samma:)

10. Hur många syskon har du?
Jag har tre bröder. Har väl inte alltid varit en dans på röda rosor men nu är det helt okej! Skulle inte byta bort dom... så ofta iaf.. =D

11. Hur många stolar står runt ditt köksbord?
4 stolar och en bänk. Skulle definitivt behövas ett större kök. =)

12. Har du en stationär eller bärbar dator?
Bärbar. Kommer aldrig mer att köpa en stationär. Däremot finns det 3 stationära i huset som är boysarnas.

13. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Jepp.. men vet inte riktigt vad. Vet bara att det ska ha med mina trollungar att göra. Deras namn eller versaler.

14. Vad har du med dig in på bion?
Givet, popcorn! Och en fanta.

15. Gillar du att flyga?
Inget jag är rädd för men inget jag går och längtar efter heller.

16. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nix. Äter det jag äter. Börjar vågen klaga så motionerar jag ist. Är inte mycket för matkontroll, har tyvärr för lite intresse för det.

17. Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
Har nyss fyllt 30 så det torde väl bli 29 då?

18. Tycker du om att krama folk?
Jag gillar att krama dom flesta, är dock dålig på att göra det.

19. Vad är du allergisk mot?
Laktos. Saknar min DAIMCHOKLADKAKA!! :`(

20. Gillar du din boendesituation?
Oja.. bättre och bättre!

Självklart vill jag utmana: Hade det inte varit för att Siri har gjort den skulle jag skicka tillbaka den.. men det blir Anette efterom hon förekom på några av punkterna ovan. Diplomatiskt och bra. =)

tävling

Jag är med och tävlar om jättesöta unisexkläder.



Tävla du med hos hem och liv om underbara unisexkläder.
Avslutas 6/9.

det händer saker =)

Vad har jag gjort idag då.. jo, målat. Ovanligt va... Det är endel att måla. Nu är iaf dörrens ena sida klar. Tänkte att ni skulle få en bild på det. Blir nog att köpa ett nytt handtag. Eftersom att det är till sovrummet tänkte jag sätta ett tyg på insidan mot glasrutan så man inte få direktinsyn. Tror att det kan bli ganska bra. Bakom dörrarna ser ni dom vackra tapeterna.. =S där ska det upp bräder eftersom tapeten har en tendens att spricka rakt över väggen där. Brädorna är inhandlade idag men måste som mias ligga en massa veckor innan man kan sätta upp dom. Känns bra att ha en brädhög mitt på golvet där man ska hålla till och måla.. Nåja, det blir väl bra när det är klart. =) Nu ska jag sova för imorrn bär det av till Malå en sväng.


plättar


Blev så sjukt sugen på plättar nu när jag hade målat klart så det blev till att steka plättar till lunch. =)

Mums!

nya grannar

Vi ska få nya grannar. Dom gamla har flyttat ut och sinne vad dom nya verkar renovera! Och lejer till allt verkar det som att dom gör oxå. Inte utan att man blir lite avis. Skulle oxå vilja ha råd att leja till allt. Skulle gå så mycket fortare då. =)
Dom ska visst ha barn oxå. Ska bli kul att se vad det är för typer och om dom är sugna på att leka med mina små huliganer. =)

Kram

skydd mot våldtäkt



En kondom mot våldtäkt kan snart finnas på marknaden.

Kondomen Rapex sätts in som en vanlig tampong och har krokar som ska skada en eventuell våldtäktsman. Lanseringen har skjutits upp i tre år, men nu planeras den säljas i Sydafrika, som plågas av många våldtäktsfall.

Källa: Frida

Jaha.. nu kommer nästa briljanta idé. Jag skulle då inte vilja ligga där med en våldtäktsman som har skadat snoppen. Gissar att man skulle kunna få en del stryk. Och i sydafrika har jag en känsla av att det skulle kunna bli en hel del tråkigheter pga arga våldtäktsmän. Stackars kvinnor. =(