lunch

Började morgonen med kaffe hos Vera när jag lämnat Anton. Nu är det dags för lunch med Mli och Anette. Kan inte bli annat än en bra dag!

finvädre

Sol och fint! Då passade jag och barnen på att dricka kaffe på tias altan. Anton och Tias leker med klädnypor. :-)

Tisdag

 
Började morgonen med att lämna Anton på dagis. Sen gick jag och Mli en promenad. Lunchen spenderades hos Mia. Hon hade gjort en supergod sallad! Efter jag hämtat A på dagis for vi med skotern till rävabacken. Matte, marginell och hennes barn hakade på. Ikväll var det egentligen meningen att fara och träna men lite huvudvärk satte stopp. Blev hockey med maken hemma i soffan istället. 
Nu sover barnen (dock i var sin säng) och det lutar åt vinst mot Frölunda. 
 
en bra dag helt enkelt!
 
 

7/11

Nu kommer en update på vikttävlingen. Alla har knipit en delseger. Jag vann denna vecka och har således två delsegrar. Gick ner 8 hg vilket gör 1,2 %. Totalt 8,1 kg och 11,9 %. Det är kul att det går så bra för alla och att det är så jämnt. Då får man verkligen kämpa för att vinna!
 
Jag: ♠♠
Peder: ♠
Mli: ♠
Krister: ♠
Linda: ♠
Mattias: ♠
 
 

Feber

Fy fan vad less jag är på att barnen ska behöva vara sjuka! Det är helt fantastiskt väder ute men båda barnen har hög feber så vi kör på soffhäng istället. Kan säga att jag är gode rastlös!


tadaa


Feb. 17, 2013

Middagen avklarad.. då är det väl bara att ta tag i väggen. Att stirra på den hjälper tydligen inte. Handgripligheter är visst det enda som funkar...

sluttuttat?

Vi har i några veckor haft nolltolerans på tutten för anton då den tog över hela hans existens. Fick han inte ha den skrek han, ramlade han skrek han efter tutten om än han hade den i munnen. Allt kretsade kring den. Dessutom var det så tråkigt att han knappt pratade när han hade den. När han väl kom över tutten så är det en mycket mer harmonisk kille som pratar konstant. Han har dock fått ha den då han ska sova men igår påminde jag honom inte så vi gick upp utan. Trodde att han skulle be om den men inte det. Han glömde nog helt enkelt bort den. Gick bra att sova och han frågade inte efter den imorse när han vaknade heller. Peppar peppar ta i trä. Hoppas det går lika enkelt ikväll.

Älskade make

Igår kom Peder hem med blommor till mig och godis till barnen. Tänk att man kan bli så glad över att få blommor!

Älskar dig finaste man, pappa & bonuspappa!


viktigt

Ja som vanligt så glömmer jag uppdatera veckovägningarna. Minns ju dock inte just nu vem som vann förra veckan. Kan det ha varit Peder kanske. Eller Mli. Det var då inte jag. Den här veckan var jag stensäker på att vinna men Linda knep segern. Jag har iaf kirrat typ 8kg på sex veckor och leder totalen. Känns en del på kläderna vill jag lova.

ett ryck

Idag fick Mli ett ryck och tyckte vi skulle tapetsera lite. Sagt och gjort. 4 våder till sitter nu på plats innan vi for och köpte mer tapet och klister. Har förresten målat bordet vitt. Trodde jag skulle klara av att vänta tills vi köpt ett nytt men jag stod inte ut med det mörkbruna.

Box

Ikväll har jag varit på första boxpasset på flera år. Kommer att ha en sjuk träningsvärk imorrn är jag rädd. Måste ändå säga att jag redan ser fram emot nästa pass!
Langar upp en gammal bild från den tiden då jag var i nån slags form.


Instruktion

Idag har jag varit på min instruktörstimma. Har gjort ett program och gått igenom maskinerna så nu jäklar blir det åka av. Typ...


söndag

Igår handlade broder en skoter så självklart blev det en tur. Körde till rävabacken och kikade. Var riktigt mycket folk trots att det inte är vår än. Fast solen sken så man kunde nästan tro att det var vår. Sen for vi till bersan och fick oss en kopp kaffe innan vi for hemåt. Äntligen lite skoter!