En bra dag!

Den här dagen blev betydligt bättre än gårdagen! Aron har varit nöjd och därmed har även storebror varit nöjd. Vi har varit till Mia och ätit lunch. Sen cyklade vi till Anette och Rob för lite middag.

Jag har bestämt mig för att försöka få bort dom här graviditetskilona nu så nu är det hårdkörning. Det här är dag två utan kakor, godis och läsk. Det går betydligt bättre än förväntat.

Inte den bästa av dagar...

Fy f-n vilken dag... barnen har varit helt omöjliga! Aron har totalvägrat vara själv och ju längre dagen gick så ju mer frustrerad blev hans bror över att hela tiden få höra: "vänta", "inte nu", "sluta med det där", "måste ge lillebror mat", "måste byta blöja på lillebror", så mer och mer trotsade han. När pappa komhem lämnade jag ansvaret på honom, tog en välbehövlig dusch och for till mia för att få andas lite egen luft. Nu har jag laddat batterierna lite och hoppas på en bättre dag imorrn.Älskade lilla klängapa. ♥

Nytt projekt

Det här är vad vi har spenderat dagen med. Nu ska väggen ut. Det är en del jobb men det kommer att bli bra när det blir klart. Såklart var det ju sågspån i väggen. Fem säckar spån har vi sopat ihop. Fy fasen vad det dammar! Nu har vi dammsugit, dammtorkat och skurat i våldet och lagt oss i soffan. Fortsättning följer imorrn.Mina duktiga grabbar. ♥

vill ha!

Har ju länge varit "avis" på alla iphoneägare som har kunnat köpa en docka till mobilen. Nu finns det att köpa även till andriod.
Så smidigt med laddare och högtalare i ett.Så om nån känner för att ge mig en present så går det bra med en sån här. :)
(bild netonnet.se)

morotskaka

Igår ville Edvin baka morotskaka och eftersom det regnade passade det ju bra. Jag och Anton for på affärn och köpte en mix så det var bara att tillsätta smör och vatten. Enkelt och väldigt gott. Perfekt för en tioåring att klara själv. Jag tittade bara på.

När kakan var klar ringde han mormor och morfar och bjöd på nybakt morotskaka.Lillebror tog det med ro. :)
Ska han heta Aron tro?

100% kärlekFörsökte få en bild på alla barnen. Det var inte det lättaste kan jag säga. Efter ett antal försök var detta det bästa jag lyckades få. Att det ska vara så svårt att få fem grabbar att titta in i kameran och se normal ut samtidigt.

burkar

Har länge velat ha en ny bra vällingburk men inte hittat nån bra. Nu har jag hittat en variant från la shelf. Beställde tre stycken då jag tyckte dom var så fina. En blå, en rosa och en vit.Från svenska La Shelf kommer dessa inspirerande och stilfulla plåtburkar. Skriv eller rita vad du vill på griffeletiketten.

- Griffeletiketten ligger löst i burken och är självhäftande
- Krita och suddsvamp medföljer
- Finns i färgerna zink, gul, grön, pastellrosa, pastellblå, röd, svart och vit.
- Mått: 13,5 cm i diameter x 20,5 cm hög

119:- /styck

Beställde från Lyxiga Plåtburkar.se

Whats new...

Hej hej. Här är det glest mellan inläggen. Det har varit fullt upp sen lillstrumpen kom. Han är väl inte direkt nöjdaste barnet i barnaskaran så han kräver sitt. Inte så att han skriker och är missnöjd men han vill gärna ligga i famnen och det blir ju inte så mycket gjort med en liten bebis klistrad vid kroppen. :)

Åja, en del har vi lyckats uträtta.Förra veckan var vi till boden och köpte en grillstad. Dock står den inne i garaget i källaren och väntar på att bli oljad. Oljan är inhandlad men tiden att göra det har inte infunnit sig än.

I veckan har vi varit en sväng till stugan.Pappa söver barnen.. eller vem som nu söver vem.Ett underbart ställe! Barnen trivs som fisken i vattnet här. Förutom mitt lilla spelberoende datamonster som tycker det är skiiittråkigt att inte få spela dator på några dagar.