The bääb!

Idag har bästaste Mli varit här och fotat våran lilla skrutt. Visst är han ganska söt om man tittar noga. :)






Mami loves totingar! ♥

fuck it

Jag är helt slut. Magsjukan härjar vilt i min kropp. Är då tack och lov lite piggare idag än igår men jag är fortfarande som ett slakt. Borde försöka äta men det är inte lätt. 1,5 liter cola, 1 liter nyponsoppa och lite godis är vad jag har fått i mig senaste två dagarna. Känner dock att jag måste försöka få i mig en smörgås eller nåt så det inte blir slut mat åt minsteman. Han verkar då känna att mamma inte har nån ork för han är världens snällaste bäb! ♥

Nu ska jag vila lite.

födelsedagsbekymmer

Snart fyller Eddison 8 år. Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa till han. Det känns som att han håller på att vara för stor för småbarnsgrejer och för liten för storbarnsgrejer.. Är det nån som har något förslag på vad man kan köpa till en åttaåring?

today

Idag har jag haft lunchfrämmande. Maria, Vera och Sara har varit här. Åsså söta barnen Ester och Ellen såklart. Skönt att äntligen få bjuda igen. Känns som att jag äter hemma hos dom jämt! Vi har alltid så trevligt när vi ses. Skönt att ha nån att klaga, glädjas, stöta & blöta och bara vara med. Blir lätt långrandigt om man bara ska prata med minsteman hela dagarna.. :P

När brudarna gick på dagis för att hämta storbarnen så gick jag och Sara en prommis innan jag vek av till mamma och pappa. Hon höll som bäst på att baka bullar när jag kom. Nu när hon är sjukskriven orkar hon äntligen en massa roliga saker! Tyvärr är inte bullar riktigt förenligt med min diet.. Jag har bestämt mig för att kicka peders ass i nästa vägning.. är rädd att det kan bli svårt men.. kommer jag att klara enkelt! ;)

Lillis har blivit jätteduktig på att somna i sin egen säng på kvällarna nu. Dock vaknar han till varje gång han tappar ut tutten (innan han har somnat ordentligt) Det innebär att man får springa upp ca: 50 gånger innan han somnar. Det är ju iofs bra för vägningen men när man har sprungit för 50:e gången börjar man fundera om man kan sätta fast tutten med ett gummiband.. eller kanske tejp.. magnet? kardborreband? Tur att det är ungefär då han somnar och man inte behöver springa mer. Våran lilla älskling! ♥ :)

världens bästa moster

Igår var vi och åt middag hos familjen Jonsson och världens bästa "moster" hade köpt presenter till minsteman. Sängkläder till spjälisen och dessa.



Snickisarna han önskade sig. :)



Dom satt som en smäck! Jag satte på han en tröja under eftersom det var kort ärm på den.

Tuffast i stan!


då börjas det.. igen...

Ja, då var det dax igen.. att börja ta itu med alla gravidkilon. Jag har ju några att få bort.. :P Peder var ju sympatigravid så han har oxå några att jobba bort. Därför vägde och mätte vi oss förra söndagen. Jag kan ju säga att Peder har lyckats bättre än jag.. :( Men min diet har inkluderat pizza tre(!) gånger denna vecka och alldeles för mycket fika och godis medan Peder har varit ståndaktig och hållit sig till salladsbuffé och nötter. Vi har tillsammans gått ner 2,6 kilo denna vecka. Han 2,3 och jag tuffa 0,3.. :P

Bättre lycka nästa vecka. ♥

vaxdukstyg

Här är två haklappar av olika modell och olika färg. Det är Maria som har sytt. Dom finns att köpa för den som är intresserad. Jättefina är dom. Finns i fler olika färger och mönster att välja på. Skriv en kommentar eller ett mail till mig om ni är intresserade. :)



Haklappar



Förkläden i olika mönster och färger finns oxå att köpa.



Hon har även gjort vimplar. Jättefint. Har hängt upp mina ovanför lillemannens säng. Dom är sytt dubbelt av vaxduk så dom går hänga mitt i rummet (då dom ser likadan ut från båda hållen) eller ute, då det är av vaxduk.

Hör av er om ni är intresserade! :)

snickisar


Hur tuffa var inte dom här då? En overall som ser ut som snickisar med t-shirt under! En sån overall vill lilleman ha! Finns på Lindex och kostar 149 kr. :)

:P

Har varit en lugn helg.. igår for vi ut med skotern. Jag, Peder, Anton och Maria med hennes barn. Premiärtur för småisarna. Det gick hur bra som helst. Dom sov som små änglar under hela skoterturen. Det ska börjas i tid. :) Kvällen spenderades med Kim och Annica. Eller killarna spelade dator och jag å annica såg melodifestivalen.

Idag har vi varit ute på promenad. Tänkte fika hos farmor men hon ligger på sjukhuset nu.. :( Hoppas det går bra för henne! Blev flygande jakob på plättvägen.

Peder har målat klart golvet i källaren så nu är det bara att vänta tills det torkat ordentligt sen ska vi sätta upp hyllorna där nere. Det börjar arta sig!

Har vunnit en auktion på tradera idag. En jättefin body. Tyvärr förlorade jag två auktioner på två par byxor som jag gärna hade vunnit! Mot samma person dessutom! Konstigt att så många andra vill ha samma grejer som jag! :(

Nu är det dags att sussa sängen! Natti natt. ♥

Länge sen...

Ja, nu är det länge sen jag fick ihop ett inlägg. Livet travar på i vanlig ordning. Jag har hunnit med att vara och hälsa på boysarna på skola/dagis så dom fick visa upp lillebror för sina vänner. Dom avgudar verkligen sin lillebror. Det är så skönt! Lilleman blev godkänd på läkarundersökningen igår och väger nu hela 5 pannor.. han äter, sover och skiter som hel karl.
Våran inneboende har flyttat ut... :'-(
Skotervädret har infunnit sig och Peder har varit ut idag med räsern. Får se om lilleman får sin premiärtur imorrn om vädret tillåter.
Ikväll ser jag lets dance i min ensamhet medan peder spelar dator. Lol heter visst det senaste spelet som fångat hans intresse.

See you soon