<3

Började morgonen med mys! Fina barn! Att han sen klev upp ur sängen och rev ner gardinstången och klippte hål i saccosäcken kan vi ju låta bli att nämna. Mammas hjärtan!

Livet på en pinne

Den där om att ha barn som är "sjuka".. Anton kräktes igår men är lika pigg som vanligt och har inte spytt nå mer. Naturligtvis får han vara hemma från dagis. Tänkte ha han hemma hela veckan för att undvika att smitta någon av de andra barnen men just nu känns det som att hans livsuppgift är att reta gallfeber på sin lillebror. Understimulerad var ordet... Kan ju inte gärna fara och göra nåt för vem vill vara med en kille som spytt?


skridskopremiär

Idag har Anton gjort debut som blivande hockeyproffs! Inga tårar och inget gnäll. Det är en riktig hockeyspelare det. Än har vi en bit kvar till nhl men vi är på god väg. HockeyproffsetVi väntar med Arons debut. Känns nästan som ett krav att kunna gå först.

4/10

Denna veckas vägning vanns av Peder. -1,8 %. Grymt bra jobbat!Själv har jag -1,3 % denna vecka. Så på en månad har jag gått ner 5,5 kg och 8,1 %. Kunde vart bättre men jag är helt klart nöjd!Åsa: @Peder: @Mli: @Krister: Linda:Tias: @Nu spelar det egentligen ingen roll vem som vinner veckovägningarna då det är den totala %en som räknas efter 10 veckor. Vi ser det som en sporre att vinna äran för veckan.

kalas nr:2

Anton har fyllt tre stora så igår hade vi kalas för han. Barnen var jätteduktiga och hjälpte till att baka. Vi hade supertrevligt. Sen kom Anette... ...med en elgitarr med tillhörande mic och högtalare... Barnen körde rockkonsert hela kvällen... Tack...

kalas nr:1

Igår hade vi två kalas på agendan. Började med att fara till Anette med paket som Anton gladeligen hjälpte till att öppna.
Dom läser noga vad som står på kortet.Måste säga att man har fina vänner som när hon vet att vi håller igen på sötsaker (läs: hetsbantar) gör en fruktsallad enkom till oss!

finaste momme

I fredags ville Viktor fara till momme och sy men jag ville vara med Viktor så då blev det den perfekta kompromissen. Mormor tog med sig symaskinen och morfar och kom till oss. Killen har talang! Jätteduktig! Han sydde sängkläder till sitt lamm, en mössa till Aron och ett hjärta till mig.

antingen eller

Antingen måste jag sluta gå på gymet eller så måste jag sluta köpa billiga skurmoppar...

Kvällsjobb

Ikväll fick vi i säng båda barnen före åtta så P greppade spackelspaden och jag reptapeten så nu är vi en dryg timma närmare sanningen...


tekväll

Igår hade vi tekväll. Emelie var värdinna och sin vana trogen var det en helt fantastisk bjudning! Eftersom hon är så gullig och vet att vi dietar så var det en hälsosam meny. Räksoppa och sen en smoothie på kiwi, babyspenat juice mm. Och kaffe å mörk choklad. Hade jag vetat att det skulle bli trerätters hade jag inte ätit middag före.. Supergott var det iaf!

3/10

Äntligen kommer uppdaten på vikttävlingen. Duktiga Mli knep denna veckas delseger med imponerande 1,6 %. Mycket bra jobbat av henne! Själv gick jag ner 7 hg vilket gör 1,1 %
 
Jag: @
Peder:
Mli: @
Krister:
Linda:
Mattias: @
 
 

Nya sofföverdrag

Våra sofföverdrag har ju som bekant länge varit under all kritik. Nu tog vi äntligen beslutet att köpa nya överdrag. Dom vita var snorbilliga så trots småbarn i huset blev det vita och jag älskar dom! Säkert ända till imorgon när första fläcken kommer. 
 
 
 
Beställe även nya kuddöverdrag från hm home. Blev mycket nöjd! 

småbarnslivet när det är som bäst

Tänkte uppdatera er om hur det går i tävlingen men mina barn är av en helt annan åsikt. Halvförkylda och mammasjuka. Peder har varit hos Sebbe som fyller 30 så vi har myst så gott det går. Båda barnen somnade i tid. Jippi! Anton hostar och väcker Aron, Aron skriker och väcker Anton. Lysande.. Nu ligger jag och maken i varsitt rum med varsitt barn i sängen. Ljuva småbarnsliv... Älskade rumpnissar!

finaste treåringen!

Idag blir finaste Anton tre stora år!Älskade unge!

skoterspår

Blev en lite längre promenad efter middagen. Vi satt anton på sparken och for iväg. Jättemysigt att gå skoterspåret en bit med ficklampa.

Förmiddagsprom

Idag är vi hos farfar och har det bra! När han kom tillbaka från affären meden godispåse till Anton fot jag och Aron ut på en promenad. Startade runkeeper för att se hur långt jag gick men den startade ju såklart inte. Skulle tro att det blev runt 3 km. Tänkte gå samma runda igen när Peder kommer hem från jobbet så då får jag se hur långt det blev.


ljuva egentid!

Började morgonen med att lämna bort båda barnen. En på dagis och en hos momme och moffe sen for jag med Nina på friskvårds och jobbade fram lite svett. Ljuvligt! Efter det blev det en tripp på stigs för lunch. Lyx-toast eller vad den då hette. Varm macka på gi-bröd med räkstuvning, rödlök, parmesanost och sallad. Smakade mumma efter träningen! Nina som just startat bloggen ninisninis.blogg.se Gå in och lämna en kommentar vettja! Efter det for vi och handlade semlor som muta för att mor å far hade Aron.

badpojkar


kaviar

Efter en promenad på en mil så lyxar jag till det med kaviar till mina kokta ägg. Gott! Lär ju kännas imorrn att jag rört på fläsket..

småbarnsförälder

Är det så här man vet att man är småbarnsförälder? Jag är i behov av egentid!

2/10

Andra vägningen gick väl inte direkt som första men dock ner iaf. 
Från förra söndagen förlorade jag 0,6 kg och 0,9 % av min totala kroppsvikt. Total viktminskning på två veckor. 3,9 kg och 5,7%.
 
Jag: ♥
Peder:
Mli:
Krister:
Linda:
Mattias: ♥
 
Vinnare av andra delvägningen blev Mattias. - 2,9% denna vecka.
 
 

bad

I morse beslutade vi oss att fara på edda och bada. Sagt och gjort. Vi bytte Aron mot Lucas och drog iväg. Kul att få göra nått som barnen verkligen gillar! Det var trötta killar som såg på tv innan middagen.

finally

Igår fick äntligen anton fara ut med skotern! Han tog med sig Tias å for.

Fredagsmys

Ikväll är det fredagsmys här på 95:an. Vi kör popcorn och gladiatorerna.


Fina kuddar

Dessa fina kuddar skulle passa perfekt hos mig! Jag fyller snart år och dom finns på h&m home. ;)


Finaste Oskar

Mötte upp fina Oskar i stan idag. Han var nere med sin pappa på ett ärende. Alltid lika kul att få en bonusdag att träffa barnen. Nog för att dom kommer imorrn igen men det är ändå mysigt att få va med dom lite extra.

Hittade en söt bild på mitt troll på google.


friskvårds

Idag masade jag och anette oss iväg till gymet. Grymt skönt! Min hemträning och promenader verkar ha stärkt kroppen någorlunda. Nu känns det bra men det lär jag väl ta tillbaka imorrn..

dagens middag

Linda gjorde lax med sesamfrön, sallad, bulgur och en grymt god röra till. Mli la dock till en liten piff i röran. Vem det nu var som skulle ha äran för röran.. ;)Gott!

separationsångest

Minstemannen har kommit in i början av stadiet att mamma och pappa kan ju försvinna för alltid om jag inte ser dom. Han har sen han var nyfödd alltid bara varit att lägga ner i sängen helt vaken och han har somnat själv. Nu vill han gärna somna till flaskan och om han vaknar måste man stå vid sängen och stryka på håret eller hålla han i handen. Han fick somna och sova mellan oss en natt och jag hoppas han inte har fått smak för det. Det är ju enkelt men inte en bra lösning. Lillfisen innan sängåendet idag.

1/10

Första vägningen gick otroligt bra. Eller sjukt bra kanske jag ska säga.
Från tisdag till söndag droppade jag 3,3 kg och 4,8 % av min totala kroppsvikt. Det innebär att jag vann första deltävlingen.
 
Jag: ♥
Peder:
Mli:
Krister:
Linda:
Mattias:
 
Sjukt nöjd att jag fick första hjärtat! Och fler ska det bli!
 

finally

Äntligen har jag kommit på en idé vad jag ska göra med den tomma väggen i sovrummet när spjälisen åker ut en gång för alla. Tänker mig någon typ av fotovägg. Kanske ber jag Kicki rita illustrerade (heter det så?) bilder på grabbsen eller så blir det något helt annat men tanken har iaf börjar gro nu.

gi

I veckan har vi kört en mild variant av gi. Jag, linda, Mli, peder och Krister har turats om att laga. Tisdag lagade linda kyckling med grönsaker och fullkornspasta. Onsdag lagade jag skink- och broccolipaj. Torsdag gjorde Mli lax och sallad. Idag har killarna gjort tacos med fullkornstortillas. Blir ruskigt spännande att få resultaten av allas veckovägningar imorrn! (Soppan var sen anette var hit.)Träningen då. Tisdag: prom 4,5 km. Onsdag: prom 4,5 km. Torsdag: hemmaträning 30 minuter med övningar som typ plankan och utfall. Fredag: prom 4 km. Känns helt okej!

idag har vi...

...plåstrat om en kluven tumme, spelat barngeni, drivit mormor och morfar till vansinne, lekt både ute och inne, ätit lax och sallad hos Mli och Krister, badat barn, nattat trötta småkillar, försökt natta mindre trötta storkillar, tränat hemma hos Linda, duschat och säkert en massa mer som jag inte minns nu. Imorrn är pappa P ledig så då hoppas vi på ännu en produktiv dag även om eftermiddagen lär gå i hockeyns tecken.

första dagen

Nu är det dags. En ny tävling är inledd. Jag, Peder, Tias, Mli, Krister och Linda ska bli en aning mindre. Vi lägger alla varsin peng och när tio veckor har gått tar vinnaren allt. Pengar äran och en vacker kropp! Sa jag att det är jag som kommer att vinna? Hehe! Började första dagen med att gå till morfar och äta plättar.. Bra start. :-)

nyår

Vi hade en helt fantastisk nyårsafton! Alla fina barn, goda vänner och god mat! Vi åt tills vi alla höll på kräkas. Ser nu att jag glömde fota anettes supersmarriga cheesecake. Ser fram emot nästa år. Då ska männen stå för middagen. Det ryktades om billys panpizza... :-P Kunde inte ha avslutat 2012 och påbörjat 2013 på ett bättre sätt!