2014 års sammanfattning

Ja vad ska man säga.. Kan väl inte påstå att 2014 har varit det bästa året i mitt liv.
 
I början på året beslöt jag och Peder oss för att skiljas. Mitt beslut men även till största delen mitt fel att det blev som det blev. Han är en fantastisk människa och en underbar pappa till våra barn! Var även en grym bonuspappa till mina söner. Jag önskar honom all lycka i fortsättningen och hoppas att tjejen han träffat nu tar hand om honom bättre än jag hade förstånd att göra!
Det är väl den största förändringen i mitt liv. Jag bor själv kvar i huset med barnen varannan vecka. Jag trivs bra i mitt hus men visst är det ett stort ansvar med allt och man oroar sig för allt möjligt! Jag har väl inte tummen helt mitt i handen men ändå är det mycket grejer som man har fått lära sig.
 
Mitten på året var livet ganska stabilt. Jag började landa i att bo ensam i huset med allt vad det innebär. Tack och lov har jag jobbat så mycket så jag har klarat det ekonomiska helt okej. Blir ju inga större utsvävningar men det funkar för mig! Vi hade en bra sommar. Anton lärde sig cykla! Duktig kille stolt mamma!
 
 
Jag  har fått förmånen att få vara med när Williams lillasyster Josefin kom till världen. Det är en ynnest att få vara med och dela en så sjukt stor grej som att föda barn. Och att dessutom vara där för att mamma och pappa till barnet verkligen vill ha mig där. Vid det tillfället kände jag verkligen att jag betydde något! Helt sjukt! ♥
 
Fick även beskedet att en nära och fin vän blivit sjuk. Det är så vidrigt och orättvist att jag inte ens vill skriva om det!
 
 
Slutet av året har varit turbulent på många sätt. Både på bra och mindre bra sätt. Nu är det ett nytt år och jag har en del saker att tänka på. mycket som är oklart. Saker jag kan påverka men även saker jag inte kan göra något åt som bara går att vänta ut och göra det bästa av. Själv måste jag ta mig en ordentlig funderare på hur jag vill att mitt liv tillsammans med mina barn ska se ut. Vilka val ska jag göra för att mina barn ska få en tryggt och lyckligt 2015? Vilka val ska jag göra för att jag själv ska få ett bra år? Jag hoppas att jag har styrkan att göra dom rätta valen.
 
2015. Ett nytt år. Nya möjligheter. Nya val.
 
Det jag vet är att jag har lärt mig sjukt mycket om mig själv under det gångna året. Hur jag är, har varit och hur jag vill vara som mamma, vän och flickvän.
 
 
 
 
Älskade barn! Ni betyder allt för mig!
 
Och till er all vänner!
2015 kommer inte att bli bättre än ni gör det så tänk positivt!
Inget ont som inte för något gott med sig!
 
Kärlek till er alla! ♥

Kommentarer
Vera säger:

Jag känner på mig att du kommer att göra 2015 till ett jättefint år för dig och pojkarna! Kram till dig, kompis ❤️

2015-01-02 | 20:34:09
Bloggadress: http://ursviksmamman.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback