PDOL

Pite dansar och ler.
Grabbarna hade sett fram emot att åka karusell. Tyvärr blev det ju inte riktigt guld och gröna skogar.. Började med att dom skulle åka "batman". Där var det ju 130 cm gräns. Oskar var ju inte så lite besviken över att storebrödena fick åka.



Han satte sitt hopp till dom andra karusellerna. Tyvärr var det 120 eller 130 cm på ALLA dom roliga karusellerna.



Denna hade han ju kunnat åka men det var ju då inte aktuellt. Edvin däremot "offrade" ett av sina åk för att lillebror skulle få åka.



Tillslut hittade vi nåt som passade Herr en-och-tio. Dock täckte ju inte åkbandet detta så det var ju bara till att punga upp med 40 kr för att få hoppa.

Sen brakade då verkligen allt lös. Grabbarna hittade en automat med en "klo" som ska fånga gosedjur. 120 kr senare och inget gosedjur var katastrof nummer två ett faktum.

Supermam som man är så letade vi kvickt reda på ett stånd som sålde slush och godis. "Köp den största slush ni hittar och en stooor godis". Åtskilliga hundralappar senare var barnen hyffsat nöjda och nöjda barn är lika med nöjd mamma.

Åja.. det slutar ju inte där. Viktor köpte varma chips och dom andra två köpte klubbor.
Anton höll i chipsen i vagnen och vips hade han ätit upp alla chips. Happ. besviken Viktor. När chipsen var slut skrek våran bortskämda rumpnisse och snälla bröder som han har turades dom om att låna ut sin klubba till han.



Det slutade ju såklart med att han hade båda tillslut och körde höger-vänster...

Snacka om att han har världens BÄSTA storebröder!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback