äntligen!

Idag har våran byrå kommit! Eller andra delen till den rättare sagt. Imorrn ska jag försöka mig på att sätta ihop den. Som jag har längtat efter denna byrå. Ska bli skönt att få lite ordning i sovrummet. Just nu har inte långkalsonger, bälten, shorts och dylikt ingen plats så det ligger blandat i en påse i garderoben. Både mitt och Peders. Är inte helt ultimat som ni kanske förstår. Men nu ska det bli ordning och reda. =)

Kommentarer
Anette säger:

härligt, ska bli spännande att få se resultatet

2010-01-04 | 23:50:28
Bloggadress: http://monkeymama.blogg.se/
Mli säger:

Skönt! :) Ingen tv-bänk?

2010-01-05 | 00:54:06
Bloggadress: http://crazyhappy.blogg.se/
Jessica säger:

Själv hatar jag mina garderober, min dotter t.ex har en jättestor gå-in-garderob, men det finns varken hyllor eller stångar i den, så vet inte vad dom innan gjort med det rummet :S

2010-01-05 | 08:11:09
Bloggadress: http://mammajessica.webblogg.se/
Cia säger:

Jag måste nog snart ta mig en tur till er och kolla på allt ni har gjort. :)

Hoppas allt är bra med er. Kram

2010-01-05 | 12:55:59
Emma säger:

Alltid trevligt med ordning o reda!

Tack för tipset jag gick till Ostviks och de var jätte bra. Fast fortfarande var det riktigt otäckt att höra hur det knakar och brakar!



Kramizar

2010-01-05 | 21:47:01
Bloggadress: http://liljan.blogg.se/
Frida säger:

Jag har, vad de i nuläget tror är, väldigt svår IBS (Irritable Bowl Syndrome) med kronisk, svår smärta som primär diagnos. Tilläggsdiagnoser är kroniskt illamående och kräkningar, endometrios, fibromyalgi och kronisk bäckenbottensmärta. =) De kan dock inte säga med säkerhet att det är IBS, eftersom mina symtom inte följer det "normala" mönstret och inga behandlingar har funkat, tyvärr.. De säger at jag kan vara berädd på att få antingen en annan dignos på magen eller tilläggsdiagnoser. Bara att fortsätta nysta i det och göra vad man kan för att hålla det under kontroll och försöka hitta en lösning på problemet. Försöker göra vad jag kan för att må så bra som möjligt och kunna vara en så bra mamma som jagj bara kan, för mina änglar. =)

Snart är ju dags för dig!! Har aldrig gått så pass långt som du nu gjort. Savannah var 37+6 och Alex 36+5. Kanske blir det fulla 40 om det blir en till. Vad tror ni att det blir? Jag tror en kille till! =) Fast jag brukar inte vara så bra på att gissa, ha ha!

Kram Frida

2010-01-06 | 21:17:12
Bloggadress: http://familjencrowley.blogspot.com
Mli säger:

Tack :D Jag absolut älskar den :)

2010-01-09 | 20:03:38
Bloggadress: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback