kort uppdatering

I helgen har det varit fullt upp. Fredagen spenderades med Mli och Krister. Där bjöds det på plankstek. Mumma! Lördag var vi på stan en vända och inhandlade lite attiraljer på clas ohlssons. Väl hemma satt Peder upp dörrarna uppe, luckorna i trappen, grabbarnas lampa. Även sladden till maskroslampan fick en kabelränna. Jag fortsatte med mitt och Mlis projekt som så här långt verkar bli succé. Längtar tills det blir helt klart!
Söndagen gick i fars tecken. Först åkte vi till Blåsmark till peders pappa med en smörgåstårta och lite trisslotter. Efter det for vi hem till min pappa med ytterligare några trisslotter och en egentryckt bräda. Inga dyra presenter men ändå en liten tanke. =)
Idag har jag, Mli och Johanna varit på ikea. Johanna handlade mest! Jag var ganska skötsam. Dock fanns inte min efterlängtade hemnesbyrå så nu bli det att beställa den! Bilder från dagen kommer kanske sen.


Vill ha!!

Kommentarer
Daniel säger:

Må den komma snart! För den e ju såå fin!

2009-11-10 | 10:07:45
Bloggadress: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Sockenvägens Söta säger:

Tack goa du för de orden, de värmde! :-) Å IKEA besök, må tro att jag är avis, men samtidigt glad att inte behöva gå, gå och gå och trängas med folk. Får min dos om någon helg för då ahr gubben dyrt å heligt lova att "rasta" mig i Umeå för lite julshopping ;-P Kram

2009-11-10 | 10:14:37
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Emma säger:

Längtar efter bilder på ert projekt!

2009-11-10 | 19:35:35
Bloggadress: http://liljan.blogg.se/
Emma säger:

Längtar efter bilder på ert projekt!

2009-11-10 | 19:35:39
Bloggadress: http://liljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback