pedofili

Hur fan tänker vissa människor???



Jag går aldrig med i olika grupper på facebook och tur är väl det. När man läser överskriften så det det ju jättebra ut! Men läser man mer ingående så går gruppen ut på att legitimera pedofili. Jag blir bara så upprörd. Bilden är från expressen.

Skulle någon vuxen människa röra mina barn på ett sexuellt sätt skulle jag förmodligen hamna i fängelse för mord...

Läste dessutom en bok om ämnet igår. "När blodsbanden brister". Vilken fruktansvärd historia! Pappan till hennes barn börjar, efter dom separerat förgripa sig på sonen och samhället väljer att inte tro mamman. Barnet säger att "pappa kissar vitt på mig" sen säger han att "pappa stoppar saker i min rumpa, spikar, det gör jätteont. Då tittar jag upp i taket åsså dör jag"

Gång efter gång tvingas mamman lämna barnet till denna sjuka människa för att om hon vägrar får hon böta 5000 per gång och riskerar att pappan får ensam vårdnad om barnet.

Det värsta av allt är att det är såå många barn som får stå ut med det här! Min tanke just nu går till alla utsatta barn som finns i samhället. Och RIS till socialtjänsten som inte gör nåt åt saken trots att det många gånger är så tydligt!!

Suck...

Kommentarer
Anonym säger:

JAG SPYR!! nått så frrrruktansvärt vidrigt! dom försöker alltså påstå, att pedofili är okej om BARNET VILL!! jo just det, för ett barn har ju verkligen stor koll på vad som är rätt och fel alla gånger... Fy fan va VIDRIGT!!

2009-05-27 | 14:53:31
Bloggadress: http://cedlo.blogg.se/
Maria säger:

Så jäkla sjukt!!!

2009-05-27 | 16:43:51
Bloggadress: http://cupcake.blogg.se/
Siri säger:

Verkligen helt sjukt! Socialtjänsten är inget att räkna med anser jag!

2009-05-27 | 20:55:29
Bloggadress: http://dorowatt.blogg.se/
Ulrika säger:

När jag får flytta in? Det beror på hur snabba vi är. Lägg märke till ordet Vi. Tack ;). Jag kan börja repa nu så jag börjar väl med källaren lite lätt. Men jobbar i helgen, gruvar mig, trött och ont i kroppen och känner mig hängig.men några timmar ska jag väl orka

2009-05-27 | 22:36:18
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
ada säger:

Det är ett skämt, utfört av några användare från Forumet Flashback.



https://www.flashback.info/showthread.php?t=922732&page=146

2009-05-27 | 23:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback