vardagsrum

Vi har lite bekymmer i vårat vardagsrum med att tapeten spricker. Huset rör på sig lite och det gör att tapeten går sönder på samma ställe hela tiden. Har haft lite funderingar på hur jag ska lösa det. Nu har jag hittat ett alternativ som jag föll pladask för. Så här vill jag bygga ut våran vägg. Bilden kommer från pysseliten som för övrigt har en helt underbar blogg!



Foto: pysseliten

Kommentarer
Anette säger:

Nu har ja kollat pysselitens blogg, shit va mycke fint hon hade gjort. ja herre gud om man va hälften så duktig som hon eller maria skulle inte va helt fel minsann

2009-07-31 | 23:19:25
Bloggadress: http://monkeymama.blogg.se/
Ulrika säger:

Jaa du, när ska jag flytta in? Jag har slängt tidsplanen på bingen efter sjukskrivningen, så vi får helt enkelt se när det blir klart. Kom så ska du få se hur det blir, riktigt gulligt.Där tapeten spricker brukar vara ovanför dörrarna och kanske något hörn va? Har du provat den här tapen som är armerad med klister på baksidan? Ett par sådana remsor brukar få tapetan att hålla. Jag sätter alltid dit dem före jag tapeserar, enkelt! sen spacklar man bara över dem lite.Finns uppe på Jula där de har spackelsadar och färg för en spottstyver. Ha de gött

2009-08-01 | 10:03:42
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
Anonym säger:

Hur snygg som helst är den väggen!

Älskar hyllorna som man kan ställa en massa saker i!

Du måste ju lägga in en bild på eran hall!

Kramizar

2009-08-01 | 10:50:30
Ulrika säger:

U´r house is alive, indeed it is :) Näpp, då har jag inga mera tips. Passar bra, Fillan ska vara där i veckan och beta av övningskörningstimmarna under översyn av chefen (läs Ulrika) Ha de gott.

2009-08-01 | 13:36:15
Bloggadress: http://bokstaverat.blogspot.com
Therese - Lurans blogg säger:

Vilken grym vägg, jätte snygg! förstå att du blev inspirerad :-)



Luran kallades som nyfödd för snuppiluran, som med tiden blivit luran... varför vet jag inte riktigt. Men hon ÄR helt enkelt en liten Lura!



Kram till dig å magen :-)

2009-08-01 | 14:26:53
Bloggadress: http://lurans.blogg.se/
Cia säger:

Jag har länge funderat på nått liknande i mitt vardagsrum. Men innan jag fick se bilden du hade i din blogg så har den iden bara funnits i mitt lilla huvud och jag har inte riktigt vetat hur jag skulle ha gjort det för att det skulle bli bra. Men nu tror jag att jag vet. :)

2009-08-04 | 11:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback